ЛУРДЕС и аз два дни бях с маска, супер гадно е, но е по-сигурно че няма да се разболее Лидийка! Стискам палци да ти мине скорострелно
Ева аз като бях в болницата и ме беше страх Габа да не се обезводни, давах натриев хлорид с пипетката на НУРОФЕНА, пиеше по 80мл с нея, и накрая толкова и свикна че само си стоеше и преглъщаше
А иначе вода с биерон от шише не можеш я накара да пие по никакъв начин, тя откакто се е родила не иска да пие вода. Сега с тая чаша с мекия накрайник (и нашата не капе наобратно) пиива по 10 -ина глътки. Стискам палци да и се върне апетита скоро 
Снощи докато беше в бънджито Габи каза "ЧАО" за първи път, аз си глътнах граматиката и се просълзих.
За късмет точно тогава снимахме с камерата и хванахме първото и "чао" на касета, сега го качвам в нета и после ще ви го покажа
.Като ви гледам снимките на бебоците и като чета какви неща правят вече направо ставам ей така
.Искам да ви попитам има ли все още бебета,който не могат да се изправят на решетките или да пълзят
Това чао дето го научи снощи съм и го казвала най-малко 100 пъти, като махам с ръка, ама просто и е дошло времето да го научи. Така мисля аз. Не се притеснявай, всичко на Санди си му е наред и той е едно страхотно и много сладко детенце.Ще видиш как скоро ще ни се хвалиш че е проходил или пролазил, просто бъди търпелива.
Тежи ни дупето 
Да видим сега той какво е измислил, защото традиционно не е много добър в тези неща

Можеш да сложиш отдолу някакво килимче да не се пързаля