Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 133
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • София
че на теб по колко лол ти е дневната печалба???

# 166
  • гр. Козлодуй
Да ви се оплача Sad. Тъпото прасе взе че ме посети, но в акаунт, който реших да не развивам Sad. Бях го оставила на самотек и сега изведнъж хоп свинята се появи. А в другият взех да се развивам, напредвам и в разходката и сега се чудя какво да правя  newsm78. Да играя и двата ми е малко трудничко.

# 167
само с фермата бях единият път 13, другият 14 бяха....и то от по-едрите предимно....
помня, че после за някакво ниво докупувах клетки и животни, защото не ми стигаха да го мина...това вече след като и втората зона взех...така, че не са били много.....всъщност имах общо взето всички клетки в минифермата с по 1 двойка от всеки вид животно....иначе да, има логика колкото повече животни имаш, толкова повече и новородени.....но явно не е задължително....но тогава пък нямах зоомагазин...скоро го купих....и се усещам, че и да има пак бум на раждаемост то всички зайци и мишки ще отидат там и няма да ми се броят...което е тъпичко....

Хъм съвсем ми се обърка логиката  Crazy Абе дано имам късмет и моите да се възпроизведът бързо  Mr. Green
И между другото и на мен никога хамстери и зайци, не са ми влизали в бройката на новородените.

Ири, аз писах малко по горе, че имам прасе, ама все едно нямам, така че файда от него лично аз не виждам  Peace

# 168
  • София
Какво да направя като ми дава, че имам твърде много животни в една клетка  newsm78 Подобрих я на второ ниво, но пак ми мига този надпис. Не мога да ги преместя в друга - няма такава опция точно на тези животни  newsm78 Ех, в какво приключение се хвърлих.

# 169
Аз прасето не го искам заради евентуалната файда, която ще ми донесе, а защото е условие да се мине едно от по-горните нива, което до няколко дена ще стигна.

# 170
  • Пловдив
че на теб по колко лол ти е дневната печалба???
сега се замислих... по 3000 средно, значи за 12 дена - 3х12 - 42к... ще ги съберааа  Hug

Иначе прасето и на мен не ми е помагало до сега... в началото поне кал хвърляше  Crossing Arms

# 171
  • гр. Козлодуй
Прасенцето просто го искам Simple Smile. Искам го! Simple Smile. А и вярно че имаше едно такова ниво. Иначе файда не знам дали ще има, склонна съм да ви вярвам, че няма, но аз просто си го искам Simple Smile.

# 172
Аз не разбрах, като няма зоомагазин новородените мишки и зайци не ми ли се отчитат. От няколко дни слагам сърца на мишките и зайците(че са ми по най-много) и все нямам новородено то тях newsm78

# 173
И аз го нямам просето Mr. Green
Ири ...и аз играя на Прайз Sunglasses

Ами явно геймърите се надушваме Simple Smile. Почнеш едно, не ти стига ... хайде зарибяваш се с друго ... и така до безкрай Simple Smile. Забелязах, че има и други, които се мотаят и в двете теми Simple Smile.

хахаха

Изненадвам се още повече Simple Smile Ако искате още подобни сайтове пишете. Аз играя на още 5 от рода на prizee  Laughing

# 174
В единия акаунт стигнах до 2000 посетителя  Party

Какво е това Прайз?

Аз играя на охлювите и пиратите.

# 175
В единия акаунт стигнах до 2000 посетителя  Party

Какво е това Прайз?

Аз играя на охлювите и пиратите.

en.prizee.com

# 176
  • Sofia
Днес при Валерия дойде Саша  Mr. Green тактиката на Естрела най на края проработи и при мен с тази разлика, че аз пусках и реклами та да чуе за мен и да ме навести.  Laughing
Бухтичка, имаш време така или иначе нямаш репутация за лъв, ще си отвисим на това ниво.  Grinning
Аз забелязвам, че като е лошо времето се плодят повече животинките, явно им е скучно и се отдават на ласки.  Laughing

# 177
  • София
Днес при Валерия дойде Саша  :

Тези животни ли са Мондостар newsm78
А при мен прелитат някакви  защитени птички , ама си нямат другарчета. Хич не го разбирам това с търговете, ...къде се гледа , класира....кво, що  newsm78

# 178
  • Пловдив
сега се замислих... по 3000 средно, значи за 12 дена - 3х12 - 42к... ще ги съберааа  Hug

... и като съм се размислила така, си направих сметка, че поне месец ще събирам за втора зона   ooooh! Поне като събера, има ли някакво значение коя от двете да избера - нещо свързано с нивата или парите (май в джунглата е по-скъпо от саваната)  newsm78

# 179
  • Sofia
Ketito, търговете са друга работа, като участваш в даден търг те уведомява в новините печелиш ли губиш ли и така  докато не мине търга, много досадна ми се вижда на мен тази опция, затрупвам се със съобщения.
Обаче аз като купих гривяк един на женската ми, той взе че умря преди нея и даже не я уважи нито веднъж и нямам малки, друг мъж няма да и купя, да си скучае сега.

Общи условия

Активация на акаунт