Отговори
# 90
Кога ще направим една сбирка?
ами хайде решаваите докато не съм родила още

# 91
Кога ще направим една сбирка?
ами хайде решаваите докато не съм родила още

до събота ще се сдържиш ли, че да се се съберем петък или събота вечер  newsm78

че днес и утре все са празници, а четвъртък да починем  Laughing

# 92
  • По света и У нас
Хайде и аз най-сетне да драсна два реда през Новата година  Mr. Green
и да добавя още куп готини пожелания към всичко изписано досега  Hug

Вече е време да запретваме ръкави  Joy
Ками, в тази връзка .... ДБМто дали вече са превели паричките  newsm78
Аз ще съм по на линия и разположение за покупките следващата седмица, че тази увиснах без баба и с дребния се гледаме самички  Mr. Green

Относно срещичка съм на линия  Peace
Какво ще кажете за утре вечер, петък,  към 19 ч. на Мърфито  newsm78 ....

# 93
За много години!
[Много е гадно да си на работа след толкова почивка,  Twisted Evil Close Twisted Evil
А мен питаш ли ме , като се върнах на работа след повече от година и половина майчинство  Tired
За срещичка и аз ще гледам да се уредя.

# 94
Привет и от мен момичета!Аз ще пропусна срещичката този път, макар че много ми се идва, но ме чакат два изпита  събота и неделя и едно запиване ще ми дойде на нагорно! smile3517 DrunkПийте едно и заради мен!

# 95
  • Бургас
Аз по принцип съм н линия Peace

# 96
аз съм на линия за петък   Peace

иначе довечера пак ще проверя банкирането, но до вторник вечерта нямаше превод

# 97
  • По света и У нас
Амии, аз утре да взема да прозвъня на Мърфито  Thinking .... дано нямат някакъв по-голям ангажимент  Rolling Eyes
и след това ще пиша  Peace
Маса към момента не мисля да запазвам  newsm78 .... и без това като гледам не се очертава да сме в много разширен състав  Mr. Green .... но накрая може и сама да се изненадам  Joy /както понякога се получава  Mr. Green/

# 98
  • Бургас
Утре и аз мога да се появя, но по- късно.
Сигурно към 9. Ще се обадя на някого, да видя дали сте там въобще Simple Smile

# 99
Zdraveite momicheta, molia vi ako ima vyzmojnost opishete mi gore dolu, kato broika i kato vyzrast decata v Sredec ,zashtoto predi 3 dena zvynniahme v doma i ot tam mi kazaha 29 momichenca,32 momchenca, obshto 61,a ot tezi 61 dechica ,18 bili predochilishten klas.No ne bili podgotveni v momenta za tova ot tezi 18, kolko momcheta, kolko momicheta,.....ne gi znaeli tochno.Interesuvame kolko ot tezi deca sa primerno oshte za pampersi i ot golemite 18 dechica kolko sa momchenca i kolko momichenca.Imam magazinche za detski dreshki i smiatam che shte moga da otdelia po neshtichko za vsichki deca,a i ospiah da izvrynkam kolegite mi da dadyt po niakakva minimalna sumichka da im napravim i po 1 torbichka(sokche, shokoladche bonbonki,neshto takova).Blagodaria vi predvaritelno.

# 100
Ммммда, за сега съм на линия за довечера, но до тогава има мноооооооооооого време. Обаче и да дойда ще е малко по-късничко, че ще навестя все пак родилно преди това.

# 101
  • Бургас
petia21 там няма деца на памперс, или нямаше последно когато ходихме, обаче бройката 61 която казваш не ме радва  Close, значи има нови деца  Twisted Evil
Не мисля че е необходимо да се придържаш към момчешки момичешки дрешки, по скоро унисекс, а това за продучилищната възраст също не трябва да те ангажира като размер защото децата са дребни за възрастта си. По скоро трябва да питаш като възрасти как са групирани колко малки колко големи и примерно сваляш около година да се ориантираш с размера. Според мен нуждите им са от анцузи, блузи и бельо /вкл. чорапи/
В този ред на мисли- Люси чувала ли си ги скоро, вземем да отидем, а? /много ми липсват децата/
Довечера съм на линия, засилвам се от вкъщи и се дотъркалвам ако видите нещо голямо и кръгло аз съм - правете ми път  Joy  hahaha Joy. Към колко часа?

# 102
Здравейте момичета и за много години!!!
Всички живи и здрави и само хубави неща през новата година!
  bouquet  Hug

# 103
petia21 , привет Simple Smile
Мадлена ти обяснила нещата, наистина бройката там всеки месец варира +/- 3,2 деца, тъй като някои дечица се радват на изписване поради намиране на семейство, или изписват по други причини, приемат навършили 3 години дечица и изписани от Дом майка и дете ... та така.
Искам само да допълня, че ще правите торбички - бъдете по скромни, с по-малко неща вътре. В смисъл там децата не са свикнали със сладкото много и от малко им става лошо. Може по едно бананче/ябълка, сокче, близалка /на тях най се радват/ и малко шоколадче. Ние така правим, че директорката ни предупреждава всеки път... наблягаме на плодове и по близалка  Laughing
-----
Нямам още превод от ДБМ, снощи гледах  Simple Smile
----
Аз изкарах кутията с мартеничките снощи и я прегледох  Laughing Имаме налични 30-35 бр. все гривнички за ръка  Peace
----
Междувременно снощи като се разготвих и се присетих, че е време и яйца да събирам. Вече имам 5  Laughing Не съм забравила техниката за издухване  Mr. Green подобрявам си уменията  Embarassed

Хайде до довечера  Hug

# 104
Относно акциата за мартенички - направих вече около 200 за ръката! Сега започвам да правя за закичване с животни и за вратлето герданчета Peace

Общи условия

Активация на акаунт