Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
-
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
-
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
-
Как да избера подходящо бебешко легло?
-
Какви са някои предложения за справяне с проблемите със съня?

Не сме я питали дали в това има нещо обезпокоително. Аз мисля, че няма а и тя не каза нищо. Вчера ходих на този новия магазин Премама в Бургас- Наистина има много хубави и интересни неща и скъпички. Аз си харесах едни чаршафи бели с ластик по 3 броя в пакет за бебешка кошара. Но за голямо мое съжаление размерите им са 60х120 а кошарата в къщи е с размер 70х140. Чудя се да ли ще могат да се ползват за по- голяма кошара или ще се къси. Цената им също не е малка.

Момичета, препоръчайте ми какво да правя, мойта лекарка за нищо не става, не знам към кого да се обърна, на 18-ти съм на ФМ при Томова, ама ми е неудобно да я разпитвам за тези неща!
Обещавам да се похваля с хубави новини, дори и да се стигне до амнио...
Качих снимките и може да ги дърпате вече. 

),като да не повярваш. Бебокът също се показа в отлична светлина,чешеше се с юмручетата по ушите и само ни се дупеше. Всичко си има,само май пишка си няма
) Сега ще изчакаме резултата от феталната в Бг .дотогава не ми сменяйте щъркела,че да не си играете само!