Австрия 26 - На партито ела и ти и Дядо Коледа посрещни

• 21 940
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Женка, честит имен ден   bouquet
много здраве, щастие и късмет

Ние с моя мъж сготвихме почти всичко, и сега удряме по едно френско вино и замезваме с някакви мухлясали сиренца  Laughing предколедно за настроение.
Весело изкарване на празника на всички, бъдете живи и здрави    bouquet

# 196
Ние дове4ера сме си само тримата. Менюто е питка, сърми с ори3 и 4у6ки с боб и стига толкова, 4е дето вика Якобс после дояждаме по 2 седмици. Имаме и юнге путе, ама не 3нам какво 6те го правим  Thinking
Весело посрещане на Коледа, пожелавам ви уютен пра3ник с най-бли3ките хора и 3драви де4ица  Hug

# 197
Аааа Гигиии нямя около тази маса да се събираме Joy малко ще ни е трудно, тя е  писалище. Разкарахме онази стара гранмада  и сега се топлим с нея, как хубаво гори да не ви разправям - кефф.
Я ми кажете, какво слагате в питата днес , много съм любопитна. Някои слагат само паричка ама аз при мойта баба като съм била слагахме и бобче, дренче и копче, но не си спомням много добре кое какво символизираше.

# 198
Роси ние слагаме паричка само.Абе аз пак не съм доразбрала за масата MoneyВажното е че сте заедно ,пък ся масата....

Жени да ти е живо и здраво името и да ти носи много късмет!  bouquet

Уомби що така ти криво,я да се усмихнеш, бъдни вечер е един от най хубавите семейни празници!

# 199
  • Виена
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО НА ВСИЧКИ!
Здраве, щастие, късмет, мир и любов за всички!
На дечицата - щастливо детство, да носят радост на мама и тате!

Коледното Долче, благодаря за рецептата. Един ден, когато и аз имам нормална кухня, непременно ще се пробвам. Звучи вкусно!
Ние, според моя мъж, сме двунационална двойка  Joy , обаче на 24 декември приготвям Бъдни Вечер. Ама наистина имам усещането, че никога не е присъствал на такава традиция. Тази година за трети път обяснявах кое, как и защо точно така се прави. Имам чувството, че ме изпитва по етнология  Crazy. Едно е сигурно - догодина пак ще разказвам същото. Вече надобрях  Mr. Green
За подаръците хич не се впрягам кой ги носи. Стига да ги има! Оня ден например пощаджията ги донесе. Днес ги разопаковахме, но се оказа,че вътре има сметка  #Cussing out Свърши се с добрите старци, дето вадеха от чувала желаните подаръци и не връчваха сметка  ooooh! Ей, това да не онова вундеркиндче Крискинд, което откакто съм тука се опитвам да разбера какви ги върши и все нещо не доразбирам  Thinking

Патенце, честит рожден ден! Пожелавам ти от сърце здраве на теб и на хората, които обичаш!

# 200
Рени, виждам аз, не си чела рецептата задълбочено  Mr. Green

Това с обясняването спокойно можеш да го приложиш и на мен и накрая ще видим кой е отличника - аз или мъжът ти   

Ние изкарахме страхотно, голям смях падна и много плюскане (аз съм от днес на диета и ви моля да пишете разните му там рецепти с безцветно, за да не ме дразните)  на мен дядо Коледа ми донесе нов GSM и (не се смейте, аз сама си го подарих) серия на La Prairie против бръчки, че като се погледна в огледалото - дали ще е надолу или нагоре- все на рев ме избива  Mr. Green
Много ми се ще да ви се похваля със снимков материал от масата, но първо ще се наспя

Уомбат, как мина празника? Надявам се все пак малко да ти се е подобрило настроението!

Усмивка, как стане твоята вечеря?  Снимки?

Жени, честит имен ден (малко на патерица  Embarassed)

Патенце, честит рожден ден!

Облак, и ние сме горе - долу така. На мен ми харесва да създам в моето семейство собствени традиции за празниците - и ми  е някак си много важно. Не знам защо... Какво ли би казал Др. Фройд?  Mr. Green

Джи, как станаха сърмите?

Анна, да не би да имате камина? Това ми е мечтата *seufz*

# 201
  • Виена
А, Коледното Долче! Виж сега да поясня...
1. Кухня нямам и не знам кога ще имам!
2. Кърмя и за уиски само си мечтая!
Ерго - докато отимам кухня, може и да съм спряла да кърмя. Затова един ден (и това ще дойде все някога!), докато загарям в новата си фурна около 5 килограмовата птичка, ще се направя трудна за рисуване с бутилка уиски като си взимам лед от американския си хладилник сайд-бай-сайд! И ще се заяждам с администраторите на форума, щото ще отимам смелост да им напиша мнението си за тях  Mr. Green (Може да започна с всички гадости, които ми идват на ума по повод отсъствието на мадамата от подписа ти).

# 202
Честита Коледа!
Нека Рождество Христово ви донесе здраве и много любов!

Патенце, Честит Рожден Ден!
Пожелаваме ти здраве, щастие и любов! Бъди заобиколена от много радостни мигове! И всичко да ти е все в тия цветове, с които съм ти написала пожеланието  Wink

(Абе, Ренка, по кое време пишеш! Как може с Долчето да вихрите такива диалози в 2 часа  ooooh!)

Аз вчера направо се сдухах от готвене, много трудоемки тез постни манджи. Днеска съм оставила свекърва да се проявява с пуйката, аз разпускам. И чакам с нетърпение мама да дойде на 29ти, та съвсем да разпусна.  Grinning

# 203
 Close-mas:4естита коледа.
Весел празник на вси4ки Ви!
Нека Ва6ите желания бъдат мои пожелания!
Бъдете здрави ,усмихнати , оби4ани.
Нека коледния дух да е 365 дни около Вас и в сърцата Ви.
Мили мами моля да ме извините 4е се разписвам 4ак сега, но както разправя6е Ро и аз бях бясна hit, не се скапа клавиатурата просто вооб6те нямах интернет.Пратих големия да вдига скандали о6те във вторник и слава на Бога резултата не закъсня, но няма6е как измежду посните сърми4ки , боба, питката и вси4ки други лиубими постни ястия да се впи6а във форума.
Аз нали сам наказана да мера кръвна захар, та не ме питаите след пар4е баница с тиква какво от4ете апарата.
Моми4ета които има проблем с кръвна захар маи трябва да забрави за канелата.
2 думи за коледното парти:НЯМЯМ ДУМИ
Вси4ко бе6е супер, искам пак ВЕДНАГА
Няма да споменавам ,4е наи доволна бе6е Емето, от вси4ките тези нови емоции заспа о6те по пътя за колата,а сега само за купона разказва.
Благодаря Ви за добрата дума по повод кекса.Тържествено Ви обв6тавам за следва6тото събиране да са поне 4,за да има за вси4ки, но мисля 4е наи-голям кулинар е Ди./не мисля-сигурна сам,6тото вкусих наи божествената прасковка,която ме истреля дирекно в детството.ХИ ХИ"м-р Его пробва рататуи"
Ди да си жива и здрава мацко, взе ми ъкъла newsm51 newsm51
Жени 4естит имен ден на патерица,Патенце а на теб 4естит рожден ден.Много късмет и на двете Ви.
И на финала ,4е ставам да правя торта.Мили мами на Вас и Ва6ите де4ица и Ва6ите татковци много ама много лиубов ,здраве, пари, 6тастие и каквото там о6те се сетите.Вси4кото Ви го пожелавам.  love001

# 204
Честито Рождество Христово!
Мирна и щастлива Нова година!
Нека новата година да е красива като пролетта,
топла като лятото, благодатна като есента и силна като морето през зимата!

Честит Рожден Ден Рали, много любов, здраве, щастие и много весели екскурзии!!!

# 205
Честито рождество Христово, много 3драве и любов  Hug
Рали, мила   Tada  весел пра3ник  happy bd и на3драве  cheers
Дол4е, нямаме камина. Какво е *seufz*?
Толкова много преяждам по тия пра3ници и все се каня следва6тата година да не е така  ooooh!
Весели пра3ници и много усмивки  Hug

# 206
Има един 4удесен стих в Библията,който пророкува раждането на Исус Христос:

“Защото ни се роди Дете,Син ни се даде
и управлението ще бъде на рамото му
и името Му ще бъде
4удесен,Съветник,Бог на могъщ,Отец на ве4ността,Княз на мира.“Исая9 6

Моето пожелание към вси4ки днес е ,това раждане,реализирало се преди пове4е от 2000 години във Витлеем,да се

осъществи и в на6ите сърца!И нека Господ  да ни благослови  и да ни опази!Да осияе с лицето Си над нас и да ни покаже милост!

http://www.youtube.com/watch?v=EBfPnUZh-Bc

Rejoice!

Рали,,мила, bdbaloni!
Сърде4но ти желая   радост да топли твоите о4и,
щастие да огрява пътя ти с лъ4и,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
и с любов да посреща6 всеки твой Рожден Ден!    bouquet

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 13:16 от Sarrah

# 207
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, нека тя сбъдне вашите най-съкровенни желания и мечти,  да ви донесе много здраве, късмет и топлина в сърцата,щастие в семействата , любов на всички и мир на земята.

Честит рожден ден на Патенце  Tada

Габи - "м-р Его пробва рататуи" - е тва рататуи ще ми вземе нервичките, все различно го докарвам  Joy   Леко и скорошно раждане. а после ще ти пратя и моя да го направиш като Фильо - ти обеща  hahaha

Долче - горещо препоръчвам рецептата при специални поводи - Невероятна комбинация от аромати и определено би задоволила българския "изтънчен вкус"  Wink   Снимки има само в личния ми албум   Laughing
 на текста ти за печено с уиски моя се изкефи максимално на
"пиянския немски" към края  Grinning

Ели - виж ЛС

# 208
Честито Рождество Христово!

Рали, Честит Рожден Ден!

Анна, сойфц е въздишка.

Рени, защо нямаш кухня?  newsm78 нещо съм пропуснала явно...

аз за първи път в живота си пекох питка, много съм горда от себе си. тъй като не намерих готово тесто, си купих бакмишунг и си опекох биочабата с пара Laughing дори се ядеше, аз мислех само за декоратовна цел. но свекито се оля да ме хвали колко ми е вкусен хляба.

иначе при нас не се мина без температура, виктор реши да вдигне 39 гр. нощес, и ние сутринта се разходихме до болницата, слава богу само бронхит.

# 209
  • Виена, Австрия
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!!!

След всички красиви пожелания на момичетата преди мен, каквото и да напиша ще бледнее!

Искам да пожелая на вас и вашите семейства най-вече здраве, останалото, както бе казал някой, ще си го напазаруваме  Wink
Щастие и любов да озаряват домовете ви!

Долче, давай снимки!

Уомбатче, как е настроението днес?

Ренка, какво е това вдъхновение посред нощ?

Диана, който си има свеки под ръка ще разпуска, ама някои като мен дето нямат, ще трябва и днес да се "гърбят"  Laughing

Ро, честито бюрце и от мен! Хайде и аз да питам, камина ли имате?

Патенце, честит рожден ден и от мен!   newsm67
Ех, ама на каква хубава дата си се родила!
Бъди здрава, обичана и винаги усмихната!
Весел празник!   bouquet

На на последно място, честито и на всички именици днес!

Огромно благодаря на всички за прекрасните пожелания към мен!  newsm51  love001

deiana, съжалявам, че и празничната нощ не се е разминала без болести...  Sad
Цункай Виктор от мен и по-бързо да се оправя малката душичка!

За финал още веднъж пожелавам на всички весели и незабравими празници!

Общи условия

Активация на акаунт