Австрия 26 - На партито ела и ти и Дядо Коледа посрещни

• 21 938
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честито Рождество Христово!
Пожелавам на всички успехи в бранша и чупки в ханша,здраве в изобилие и радост до безсилие!

Долче копна баш в 10ката!Въртях сума време,да станат малки на една хапка да се ядат.И накрая по необясними причини на места най отгоре имаше ориз които хрупаше ooooh!та айде мести част от сърмите да се доваряват излагейшън пълен,но не останахме гладни де!

Днес сме на гъши дроб с винце,тати знае,че много обичам и специално ми е донесъл от Бг.Сега включвам скаричката имам и кисела ябълка и сладко от черни боровинки,става супер шедьовър.Баницата и тя се пече.

Супер настроение на всички!Наздраве Wine Glass

Рали newsm51

# 211
и аз разпускам, що се отнася до готвенето. нашто свеки само на гости идва, ма си е научила синчето да готви, и той се мотае в кухнята от 3ч., няма свободен котлон на печката. майстори сърнешко с кньодли и червено зеле. алекс до него му помага с пластилин, меси и точи на масата. ние с вики се гушкаме в леглото, че сме недоспали.

мацки, какво ви подариха мъжете? имаше ли разочаровани? аз преди 2 год. щях да ревна на коледа от подаръка на мъжа ми, тази се представи добре.

# 212
Честито Рождество Христово
ДА сте живи и здрави през цялата година,много късмет и лично щастие на всички.

# 213
Aз намазах два парфюма и парички за ботушки.До сега не съм се разочаровала от подаръка на мъжа  ми.

# 214
Рали, 4естит рожден ден и от мен, все хубави неЩа да ти се слу4ват.
И ние преядохме ве4е, та днес ве4ерта ниЩо не готвих, 4е толкова много ядене е останало. Все се каня да па3арувам и да готвя по-малко и все о4ите ми големи.
Ди, подаръците ми винаги си харесвам, нали сама си ги и3бирам.

# 215
Добро утро! Тая сутрин като най-ранобудна аз поднасям кафето  Laughing
 Coffee        Coffee        Coffee        Coffee        Coffee

И аз вчера се освиних, само дето две седмици постих  Sad, за един ден си наваксах. Давам ви един линк да четете съвети. Много се смях на тия две д...та  Laughing, ако не се спра може и да взема да ги докарам  Laughing
http://dnes.dir.bg/2008/12/25/news3781859.html

Жени, само кажи, пращам ти я свекърва ми. Пуйка страхотна ще ти направи ама колко напътвтвия, наставления, съвети, ..... ще получиш  ooooh!.

Аз пък тая година за пръв път нито сама си избрах, нито си поръчах подаръка и останах разочарована.

# 216
Добро утро и от мен.
Да си споделя мъката.След като на бъдни ве4ер 6тях да умирам от преяждане с боб от сно6ната трапеза само се облизвах и ни6то не хапнах, но пък спах като къпана.Поне полу4их похвали за пе4ената пуика,а зелето на Филио така божествено ухае6е 4е не ме питаите.
Ло6ото в на6ето семеиство е 4е и двамата готвим и като се застяга някои празник борбата е жестока.Всеки се бори за пространство.Жени я видя -моятя кухня е за един персон-а вие видяхте Филио-които в слу4ая казва "направи едно място за две гъзета" и моя тумбак автомати4но се ка4ва върху котлона.Борбата е със зъби и нокти.хи хи
Днес моятя Емка има имен ден.
Пак купони.
Първото име на Бог е Емануил-озна4ава Бог е с нас./у дома ми викат Мара подробната/
И така на вси4ки Вас приятна реанимация, аз 6те реанимирам утре.
Лек и спокоен ден  love001

# 217
Gabi

Честит имен ден на малката Емануела!!!!

което ме хвърля в озадачение, на кой тогава е малката ЕМЕЛИ????
Габи, това малкото момиченце в розово с 2 опашки твоята емануела ли беше? мисля не... това беше едно емели, с едно бебе сестричка, ама на кого??? помощ, амнезия Embarassed

Диана
с какво те разочарова скъпия?
аз пък искам да си поръчвам и избирам сама подаръка,ама никой не ме пита Confused мъжо държи да ме изненадва, а аз не обичам изненади... поне майка му го стопли този факт и ми поради кеш.

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 11:53 от deiana

# 218
Това малкото розово киуфте с джете опа6ки бе6е Емануела.
На въпрос как се казва6 се представя като Еми.
Няма сестри4ка, надявам се съвсем скоро да се сдобие с брат4е.

# 219
Весели празници!
Нека съумеем да Запазим магията на коледната нощ през Цялата година,
За да бъдем по -добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко Чудо всеки ден: една усмивка, едно добро дело, един топъл жест
Бъдете Живи и Здрави!

Честит рожден ден на Рали. Много Здраве, любов и благополучие ти желая  bouquet

Честит имен ден и на Емето на Габи

При нас Бъдни Вечер се чества според българската традиция постно. Мъжът ми мн обича БГ кухнята, а и в момента сме мнозинство Laughing Като сме на гости при неговото семейство, тогава е по тяхната традиция.

АЗ също не обичам изненадите (особено неприятните) и За това си казвам какво искам За подарък. Мъжът ми пък държи да е изненада. На края получавам едно от моите желания плюс една изненада Wink

още веднъж Весели Празници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 220
  • Виена
Весела Коледа!

Честит рожден ден на Патенце и честит имен ден на именниците Simple Smile

Моят мъж също държи да е изненада подаръка и до сега са много сполучливи  smile3508

# 221
Весела Коледа !
Честит рожден ден на Патето ! Бъди здрава,обичана и щастлива.
Честит имен ден и на Емето на Габи  Hug
И при нас на бъдни вечер се яде постно (зелеви сърми,снежанка,руска и бобена с лютеница) Аз нали съм си вегетарианка  съм много хепи  Wink После след 24 имахме пуйка с зеле.
За подаръците - хем искам да се изненада,хем после не съм очарована.Нооо този път съм възхитена. Има невероятна брошка на сваровски и една супер преса  за изправяне на косата. Да съм хубава  Flutter

# 222
  • Vienna
Мили моми4ета, благодаря ви zа пожеланията, дано вси4ки се zбьднат  bouquet
На вас и ва6ите семейства пожелавам Весела Коледа и 6тастлива Нова Година, да бьдете живи и zдрави, да имате мн кьсмет и сполуки, да оби4ате и да бьдете оби4ани.
Аz на 24ти готвих 5 4аса. при нас винаги има 11 посни ястия, но беz мама се оzорих таzи година. На мен се падна парата, на Беб4о работата явно аz смо 6те хар4а Mr. Green абе ГАЛЯ не раzбирам как на  Бьдни ве4ер ядете свинско сьс zеле, наи се пости newsm78 4естно да ви кажа теzи австрийски работи с рибата хи4 не г раzбирам, добре 4е не сьм женена zа австриец, аz zа религията си и оби4айте компромис не правя. направо ви се вьzхи6тавам, как отстьпвате, ама аz нали сьм си рогато  Mr. Green А в4ера праzнувахме в Бг ресторант,4е на рожденият ми ден не готвя. бе6е мн готино, преядохме, Макси танцува, има6е бясна 4алга, аz се понапих....... днес едвам станахме сутинта и ходихме на планина, Петрова ни впрегна в ранни zори, децата се пускаха сьс 6ейни, ние zамрьzнахме. после ядохме и пихме в крь4мата, като бесни скиорки Mr. Green сега раzбира се сьм мн уморена, добре,4е поспах 1 4ас.
Аz подарьците си ги полу4их на Хавай Laughing и сьм мн,мн доволна ,zа6тото вси4ки сьм си ги иzбрала сама, а zа рожденият ми ден едно комп4е, доволна сьм (да не повярва 4овек) какво 6те правите на Нова Година ?
На Емануела,4естит имен ден с пожелания zа мн zдраве,радости и zбьднати ме4ти.

# 223
Честита Коледа!
Здраве, щастие и късмет желая на всички.
Весели празници и много красиви емоции споделени с любимите хора.

# 224
Съни
моля после да споделиш опит кога точно намираш време за пресата за коса с тия 2 момчета. че моята преса я изядоха мишките в шкафа Confused Laughing

Патенце
да ти имам ентусиазма да готвя 5ч. Shocked никакви обичаи не могат да ме закарат в кухнята за толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт