Австрия 26 - На партито ела и ти и Дядо Коледа посрещни

• 21 933
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Честит имен ден на Стоян и баба му!

на мене ми се реве, алекс днес от нищо почна да пищи и да твърди че го боли ухо, нито е хремав, нито кашля... в 19ч вдигна Т, хайде в болницата че скоро не са ме виждали там (цели 2 дена), беше лудница, 3ч. висяхме, аз вече си знаех диагнозата, поредниа отит и антибиотик. чудесен подарък за рождения му ден, сега мога да отложа партито на детето:cry:  Cry Cry
по план утре трябваше да ходим на ски за една седмица... моя ненормален мъж държи да идем. голям кеф, той болен, алекс болен, виктор само на инхалации, аз мед. сестра...  ох не знам вече, казаха ми да хода на УНГ да му гледат сливиците на александър. горкото ми дете, подариха му плюшен пингвин в болницата за РД. исках веднага да го метна в пералнята, той не го пуска, заспа с него.

за подаръците, моя мъж също си пада по бижута, за всеки празник получавам нещо ново. познавам го само от 5 години, имам колекция вече.

# 241
леле деана!!
и ние още не сме оздравяли, ама и при вас е ужас!дали ще сьм полезна,ако кажа,че нашата докторка от болницата ми каза,че не трябва да се чистят ушите на децата.само сме натьпквали калта навьтре.та, си мислех,да не би от това да стават тези отити в ухото?
или от влизане на вода при кьпане?какво е това чудо?толкова често?
не ходете на ски!детето само си показва.
лека нощ на всички.

# 242
Деиана, здрасти посред но6тите.
От маика знам 4е когато сме били малки ,голямия ми братов4ед е страдал много 4есто от у6и.Не са го тъпкали с антибиотик-лекарят казал 4е се израства.
Знам как да облек4и6 детето-стопли в лъжица олио-пробва6 на собствената си ръка топлото-по една две капки в болното у6е.
Извиняваи 4е ти давам бабе6ки акъли,не е задължително да пробва6.
Просто предпо4итам народна медицина.
Лека но6т и бързо оздравяване.

# 243
Деиана, съчувствам ти  Hug

Аз също те съветвам да отидеш на ХНО - сигурно изобщо не те интересува, но в Айзенщад е (за мен) най-добрият ХНО лекар, не е частен, работи с всички каси и има пациенти, които от Виена ходят при него. Ако решиш, че има смисъл, ще бъдеш направо очарована.
Казвам го, защото дъщерята на моята приятелка почти оглуша от непрекъснати отити.

Все пак едно голямо ЧРД на Алекс, пожелавам му здрави ушенца  Grinning

happy bd bdbaloni

# 244
Честит Рожден Ден на Алекс!
 newsm59      newsm59      newsm59      newsm59      newsm59
Пожелаваме му здраве и весело и безгрижно детство!

И дано бързо да оздравява!

Честит имен ден и на всички вчерашни именници! Бъдете живи и драви!

# 245
Деиана и от мен има6  Hug и дано алекс да си остави болежките в та3и година.Всеки има ахилесова пета.При вас е ухото,при нас бел. дробове на други гърлото. Лошото е 4е винаги стигате до АБ ,но по добре детето да се оправи. Аз никога не съм 4истила ушите вътре.Само това което е навън. А и на мен ми казаха тук да му капвам зехтин по 1 капка - размеквало ушната кал и тя само излизала. А при болно уше да се загрява.
Хайде  newsm67 Tada
И ние смятахме в МО да ходим на семеринг на ски ,ама сега разбрах 4е ще е лудница и май ще го оставим за догодина  Peace
И и при нас не е розово положението. По4ти вси4ки сме с гърлобол и лека ,ама много дразнеща кашлица  ooooh! а аз от в4ера имам и хрема  #Cussing out

# 246
Diana, може пък на Алекс да му се отрази добре смяната на въздуха, обстановката... Така или иначе  и в къщи пак ще си мед.сестра...
Аз бих опитала със ските. Вярно от страни лесно се говори.
Опитвали ли сте нещо алтернативно против отита- де да знам какво точно, бабешки рецепти, хомеопатия, китайска медицина... Постоянното тъпкане с антибиотик води до там, че в един момент антибиотика спира да действа.
Дано се оправи бързо детенцето!

З бижутата... злато харесвам да гледам, но не и да нося. Не се възприемам нещо със златни накити. Чувствам се като циганка. Има хора златото им ходи, но не и на мен. Нося сребро с удоволствие. Не си купувам бижута, защото напоследък стоят затворени в една голяма кутия и няма кой да ги  носи.

Аз тия дни постоянно мисля и се чудя какво решение да взема- дали да му правят на Даниел гастро и колоскопията или да му спестя кошмара. Един ден съм за, на другия ден съм категорично против...,а проблемите му си ги има с пълна сила. Страх ме е  да не се травмира психически от престоя в болница и манипулациите... Каквото преживее на тази възраст остава някъде дълбоко в съзнанието и донякъде има роля в емоционалното развитие, поне аз така мисля и ме е страх да не извадя очи, вместо да изпиша вежди.

Честито на всички, които имаха и имат повод за празнуване!

# 247
благодаря на всички за пожеланията.

алтернативно досега не съм опитвала, чакам от месец за термин при един ТЦМ лекар, в началото на януари сме там и се надявам на промяна. на ХНО също ще отида, да видим сливиците.
и на мен са ми казвали да не чистя уши, но не винаги се сдържам, явно е голяма грешка, вчера и промивка му правиха и пак не можаха да изкарат калта от втре, така качествено съм я натъпкала вътре. дори ме уплашиха че може да не чува добре, питаха ме как е с говоренето...
ние решихме да отложим партито с една седмица и да заминем на ски, ще решим на място кога точно ще излезнем навън. така че от нас
весела нова година!!!

и като се върнем, габи вече да има бебе Laughing

# 248
  • Виена, Австрия
Здравейте!

Честит рожден ден на сладура Алекс и от мен!   party023   newsm59
Да е жив и здрав и мнооого послушен! Да расте щастливо и безгрижно!

По-бързо да се оправя и дано проблемите с ушичките да го напуснат завинаги!
Приятно каране на ски!

Уомбатче, труден избор имаш, но каквото и да решиш най-важно е да дойде края на проблемите при Бомбю, което ти пожелавам от все сърце!

Лек и приятен, леко мразовит ден на всички!   bouquet

# 249
Честито и от мен на Алекс nbirthday!
Пожелавам на милата душичка бързо оздравяване!Много усмивки и радост!

Знам че печен лук,сока помага.Ушите много трудно се лекуват и ако се ползва алтернативна медицина е хубвако да е паралелно със стандартната,че иначе такива усложнения и увреждания може да има за слуха,антибиотиците са от различни групи и съставки та няма как толкова бързо да спрат да действат.Аз пък си мисля,че за да се повтарят тези постоянни отити или не е излекувано както трябва ухото или в последствие е станало слабо място и трябва да му се обърне по специално внимание.Тва което знам е,че е много гадно ухо  да те боли,моите още не са минали,имам налягане в ушите и съм глухар,все едно съм на връх планината,супер гадно усещане.

# 250
Я си признайте:

1. кой баща с малко момиченце беше днес в ресторант "Плевен" в 5. бецирк?
и
2. Кои семейства празнуваха в същият ресторант нещо?

Mr. Green

# 251
Долче е пуснала шпионите в действие Twisted Evil

Честит Рожден ден на Алекс и от нас, пожелаваме бързо оздравяване и никакво повтаряне!

# 252
Долче е пуснала шпионите в действие Twisted Evil

Party

# 253
  • Vienna
4естит рожденден на Алекс, да е жив и zдрав и да има мн кьсмет и по малко болести преz Новата година, а zа отити пове4е да не 4уваме.
Дол4е ние сме били в ресторант Плевен на 25ти, а Макси малко прели4а на моми4енце Embarassed, има6е на 25ти едни бьлгари с бебе на 2 месеца и мн др. бьлгари беz деца. ти стига си се крила, я се раzкри, ве4е по4ва да ми става лУбопитно коя си каква си татолкова се крие6 Mr. Green
Моми4ета айде утре или вьв вторник да си направиме една сре6та в лайнер кьм 10 4аса, какво 6те кажете

# 254
За днес става въпрос, днес бях там - аз, лично, с антураж  Mr. Green

Не се крия, но ми беше неудобно да питам: "ти пишеш ли в австрийския форум на бг мама?" Ами ако не бил никой от нашата тема, да вземат да ми се изсмеят хората...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт