Попитай Козметичката

• 81 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Нека питат, може някой да знае отговорите.  Wink

# 346

Здравейте и от мен! Hug

Искам да попитам - как бих могла да отстраня подкожните пъпчици на триъгълника? Thinking
 Ползвам епилатор и веднъж месечно бръснач, но въпреки това пак ми се появяват. ooooh!
Искам да подчертая, че използвам и ексфолиант преди да се епилирам
 Обмислям все по-често да се подложа на фотоепилация, но все не намирам среме да си потърся добър козметик в Бургас. baby_neutral
  Ще се радвам някой от Бургас да ми помогне да си намеря добър козметик.  bouquet

ако още не си се насочила мисля, че трябва да посетиш студио S - над ресторант инканто, на пл. баба ганка
отиди само на консултация и сама се увери

# 347
  • Бургас/Пз

Здравейте и от мен! Hug

Искам да попитам - как бих могла да отстраня подкожните пъпчици на триъгълника? Thinking
 Ползвам епилатор и веднъж месечно бръснач, но въпреки това пак ми се появяват. ooooh!
 Обмислям все по-често да се подложа на фотоепилация, но все не намирам среме да си потърся добър козметик в Бургас. baby_neutral
  Ще се радвам някой от Бургас да ми помогне да си намеря добър козметик.  bouquet

ако още не си се насочила мисля, че трябва да посетиш студио S - над ресторант инканто, на пл. баба ганка

Студио С, е страхотен салон, вече 6-7 години ходя само там

# 348
  • Бургас

Здравейте и от мен! Hug

Студио С, е страхотен салон, вече 6-7 години ходя само там
newsm10

# 349
  • Провинция
Моят въпрос е при кола маската в областа на триъгълника, в салоните изпозлват ли се обезболяващи спрейове или други медаикаменти и какви?Някой бе споменавал за Лидокайн,но той май действа само върху лигавици?!

# 350
  • Lost in a fairytale ...
А моя е става ли си кофти, когато се приготвите за колата- смисъл се съблечете и чакате да започне. Аз от доста време се каня, но все ме хваща  срам и немога да се наканя. Вярно, че това и е работата на жената, ама ... де да знам. Ако се изложа по някакъв начин после ...
Вас така ли ви беше срам първия път?

# 351
  • София
Моят въпрос е при кола маската в областа на триъгълника, в салоните изпозлват ли се обезболяващи спрейове или други медаикаменти и какви?Някой бе споменавал за Лидокайн,но той май действа само върху лигавици?!
Лидокаина има много слаб обезболяващ ефект.А и няма как да ти се сложо,защото за да е ефектива цялата процедура кола маска,кожата трябва да е суха и чиста(т.е. никакви кремове,лосиони и тоалетни води).
Съжалавам момичета,но истината за колата е "Трай бабо за хубост".
А и след 2-3 път вече не боли.

# 352
  • София
Безопастно ли е  да ползвам крем депилатоар на KLORANE  за цялата област около триъгълника
Абсолютно безопасно ,
стига да не си алергична към някоя от съставките,за да не раздравзниш лигавицата!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 22:01 от Madam Stasita

# 353
  • София
аз също съм козметик и по-нагоре прочетох за обтриване на лицето със спирт Shocked това е пълна отживелица и противопоказно.

А ако спирта е единственото нещо от което не ми излизат пъпки????
Maria Dimitrova е права,а и процедурата обгаряне със спирт е изключително болезнена и трябва да се прави февруари,когато слънцето е най- слабо.
На кратко серия от обтриване с висок процент спирт,докато кожата не стане кафява,и махане на повърхностният слой(въпросната кафява коричка).За мен лично абсолютно излишно,като процедура.
А моя е става ли си кофти, когато се приготвите за колата- смисъл се съблечете и чакате да започне. Аз от доста време се каня, но все ме хваща  срам и немога да се наканя. Вярно, че това и е работата на жената, ама ... де да знам. Ако се изложа по някакъв начин после ...
Вас така ли ви беше срам първия път?
Повярвай ми на никой не му пука ,че си без гащи.Въпросът е ти да си спокойна и отпусната.Ако ще правиш на цял триъгълник е безумие да си с бикини.

# 354
Безопастно ли е  да ползвам крем депилатоар на KLORANE  за цялата област около триъгълника
Абсолютно безопасно ,
стига да не си алергична към някоя от съставките,за да не раздравзниш лигавицата!

A ефекта достатъчно добър ли е...в смисъл едно намазване, или са необходими няколко такива, без особен ефект? newsm78

# 355
  • София
Абсолютно безопасно ,

A ефекта достатъчно добър ли е...в смисъл едно намазване, или са необходими няколко такива, без особен ефект? newsm78

Имай в предвид,че ефекта на депилатоара е същият ,като този на бръснача.Космите растат по-бързо,единственият плюс е гладката кожа.

# 356
Вярно ли е, че топлата кола маска е препоръчителна при проблеми с подкожни косми. Аз имам много от тях и си търся салон, който да работи с въпросната кола маска, но се оказа че студената е предпочитана от козметиците. А другият ми въпрос е някой има ли отзиви за продукта Ingrow Go-има ли ефект върху подкожните косми. Марката е Skin Doctors.

# 357
  • София
Вярно ли е, че топлата кола маска е препоръчителна при проблеми с подкожни косми. Аз имам много от тях и си търся салон, който да работи с въпросната кола маска, но се оказа че студената е предпочитана от козметиците. А другият ми въпрос е някой има ли отзиви за продукта Ingrow Go-има ли ефект върху подкожните косми. Марката е Skin Doctors.
Много малко са салоните,които работят с въпросната топла кола маска(азуленова кола маска),защото е доста трудоемка .За сега салона за който се сещам и работят с тази топла кола маска е на НДК с/у малкото бТВ.
По-късно ще ти пиша на лични,как точно да го намериш.

# 358
   Здравейте , имам въпрос относно отстраняването на косъмчетата от мустака , по какъв по ефикасен начин могат да се премахнат освен с кола! Кое ще ми препоръчате фото или лазерна епилация? Благодаря предварително !  Simple Smile

# 359

Общи условия

Активация на акаунт