Коледни Февруарчетата!

• 13 643
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много беше хубаво и на Симончето не и се тръгваше. Благодарим на организаторите: Maktub, Avrora i Anim. Well done!!!!!!!!
И начина за размяна на подаръци бе много оригинален и симпатичен. За следващото парти дано да има по-малко болни дечица.

Като стана дума за здраве, ползваме клеева тинктура и горещо я препоръчвам. Започнах да я давам след една дълга серия от боледувания през 10 дена. Освен нея давах  ехинацея и енгистол, но вече ги спряхме. Всичко неща ни ги предписа хомеопат и останах  доволна от резултата.
Снимките мога да сваля  след 2-3 дни за съжаление

# 91
Аз сега давам И клеева- в носа и през устата И цитросепт И отварата от лайка за нослето, отделно и сиропче за кашлица и витамини, абе пиша тук едно фермани, че не помня кое кога  Crazy...Притеснява ме, че вдига Т, снощи 38.9, сега не пада под 37.5  Sad Дадох Панадол снощи, днес нищо не съм давала. Следобяд ще го водя на лекар, да видим...Оффф, омръзна ми с тези хреми и кашлици...Е, това от мен, за съжаление като начало на седмицата. Дано за празниците всички сме здрави!!!

# 92
  • София
Добро утро Simple Smile
и аз качих снимките. Наистина е добра идеята да се събираме по-често, особено сега зимата, като не можем да излизаме много навън.
Приятен ден от мен  Hug

# 93
  • София
Добро утро момичета,

Съжалявам, че вчера не успяхме да дойдем, но аз вместо да се оправям взех, че май се влоших. Кашлям много лошо, вечерта чак сърцебиене получих и някакви бодежи в сърдечната област. Като знам колко здрава бях, а сега как боледувам (често и дълго), явно става въпрос за някакъв цялостен срив на имунната ми система. Днес ще ходя на лекар и се надявам на подобрение. Слава богу, за сега Марти е добре и се надявам до устиска по празниците.

Радвам се, че сте си изкарали хубаво на празника вчера и се надявам пред февруари за РД на децата да повторим пак. Отивам да гледам снимки.

# 94
  • София
И аз качих снимки. Наистина много хубаво си изкарахме (и ние покрай децата). Толкова са пораснали!
Благодаря за организацията  bouquet
Благодаря от името на Алекс на Яско за хубавия подарък. Радвахме му се много между 1 и 3 през нощта Tired

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 11:42 от Мила-мама

# 95
Благодаря от името на Алекс на Яско за хубавия подарък. Радвахме му се много между 1 и 3 през нощта Tired

Идеално време, особено за кастанетите.  hahaha Joy

Досега гледах снимки, ей, много са ни красиви децата и как спокойно си играят, не е за вярване.

# 96
  • Бургас
Гледах снимките. Всички сте много хубави, и дечица и майки Heart Eyes

# 97
Браво, много хубаво сте си изкарали явно! Дано и ние да се появим следващия път - да отмине вече вирусния сезон, че сега особено преди празниците ме е страх да се видим с хора и да не хванем нещо предколедно Rolling Eyes
А в яслата на Миа днес дойде Дядо Коледа  Flutter  Тържеството им беше следобед след съня и като я взех беше толкова развълнувана  Heart Eyes Стискаше си подаръка и го сочеше "Ми... Ми..." На път към къщи го гушкаше и не се отклони за секунда от пътя - обикновено спира на всяка крачка да събере я листенце, я клънче, но сега толкова беше нетърпеливе да се приберем и да го отвори, че тичаше с него. Не е плакала от Дядо Коледа, което много ме зарадва, защото на фирменото коледно парти яко се разплака като трябваше да отиде при него за подаръка си  Blush Чакам и снимките - дано излязат скоро.

# 98
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile
Понеже утре едва ли ще имам време да седна искам сега да ви пожелая много весело посрещане на Коледата и дано всичките ни мечти се сбъднат. Нека малките ни съкровища да бъдат здрави и много да ни радват.  Hug

# 99
Здравейте момичета , аз рядко пиша , но съм редовен читател. Снимките от празненството са много хубави. Всички дечица са много пораснали , трудно ги познах.

Пожелавам ви Весела Коледа. Много здраве и щастие на вас и семействата ви! А дечурлигата да растат здрави и усмихнати! santa2

# 100
  • София
Привет отново.
Може ли паролата и юзърнейм, за да мога да кача още малко снимки от партито. Email - a  ми е : everychild.rsKliombagmail.com Simple Smile.
Предварително благодаря

# 101
И аз ще се загубя тези дни.. Весело посрещане на Коледа.. Бъдете добри и усмихнати! Пратете един СМС за децата в нужда на телефон 1117 за Българската коледа! Желая здраве на всички ви!

# 102
Снимките са страхотни, вярвам, че сте си прекарали чудесно.
От мен - Ощее по-хубави празници ви пожелавам и само хубави мигове през новата година.
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 103
Чудни снимки и аз ги разгледах!   bouquet

Да напомня тук:

Варненска среща  santa2

Сладкарница Анжелика
кв. Чайка, бл. 68
30 декември
10.30ч.

# 104
  • Стара Загора
Момичета, желая ви приятно изкарване на празниците.

Да сте здрави, да сте весели, да получите хубави подаръци, да се радвате на топлина и уют сред най-близките си хора. Да цари хармония и да струи обич в дома ви. Амин!

Общи условия

Активация на акаунт