Паническо разстройство-част 2

• 197 326
  • 912
  •   1
Отговори
# 585
Ами, детенце е по-добре още два дни ще пие антибиотик, но тича, скача, майка му да му мисли Simple Smile
Аз нали спрях ремотива и сега пия валерян мента и глог за успокоение, но нещо ми е трудно дишането...
Искам да не реагирам на неприятните неща толкова притеснително, ама как да го постигна Thinking

# 586
  • София
psychiater
Как преодоя кризите?
 Колко време  ти отне?
Никога повече ли не се появяват?
Каде си се лекувала?

# 587
много се радвам че си го преодоляла psychiater но разкажи как може да научим нещо полезно което и на нас да помогне

# 588
Психиатър, много интересно, разкажи ни повече,моля.

# 589
Момичета някой пил ли е симпатил хомеопатично лекарство е вчера чак ми се доспа от него newsm78

# 590
Момичета някой пил ли е симпатил хомеопатично лекарство е вчера чак ми се доспа от него newsm78

Чувала съм, че хомеопатията няма странични ефекти. Може да не ти се е доспало точно от лекарството  Simple Smile

# 591
Аз преодолях паническото разтройство - Пожелавам го на всички който се борят с това - Ако имате въпроси пи-таите тук ще се опитвам да отговарям възможно най бързо Wink

В един друг форум така пусна мухата един оздравял и изчезна  Naughty
Нищо нямаше да ти струва, поне да споменеш в поста си по какъв начин си оздравял/а/.  Естествено, че ще искаме да разберем как си преодолял/а/ ПР...

# 592
Али това е моето хапче днес така се изнервих на работа изпих един Симпатил и сега съм спокойна  и отново ми се спи hahaha Joy

# 593
  • Belgium
Аз преодолях паническото разтройство - Пожелавам го на всички който се борят с това - Ако имате въпроси пи-таите тук ще се опитвам да отговарям възможно най бързо Wink

В един друг форум така пусна мухата един оздравял и изчезна  Naughty
Нищо нямаше да ти струва, поне да споменеш в поста си по какъв начин си оздравял/а/.  Естествено, че ще искаме да разберем как си преодолял/а/ ПР...

Аз бях писала и в предната тема, но хайде пак и тук - ето ме мен нагледен пример за успешно преодоляване на ПР  Laughing

# 594
добре де ЛУ разкажи подробности независимо че се повтаряш за нас ще е интересно и много полезно особен но за мен. Благодаря предварително

# 595
  • Belgium
добре де ЛУ разкажи подробности независимо че се повтаряш за нас ще е интересно и много полезно особен но за мен. Благодаря предварително

Всеки случай е различен разбира се, но най-важното според мен е да се установи какъв точно страх или подтисната емоция, предизвиква самите ПР. Защото те са предизвикани от нещо, в един момент се "отключват". Лично аз се борих около 2 години с ПР, които ми се сториха цяла вечност. При мен помогна главно хомеопатия, като преди това минах през всякакви изследвания, за да се отхвърлят евентуални заболявания. На невролог също бях, но лекарствата които те изписват не лекуват, а само потискат симптомите.

Хомеопатията действа бавно, но при мен имаше положителен резултат. Също така успях да разбера при мен каква е причината за ПР и да я отстраня. Пак повтарям, за мен това е най-важното.

Вече от 4-5 години нямам ПР и се считам за напълно излекувана.
Това е от мен, дано съм била полезна.

# 596
  • София
Благодаря ,че споделяш с нас всичко това,хубаво е да пишат и хора преодоляли тези неща и да ни дават кураж на нас ,който все още сме в този ад. Каде си ходила на хомеопат.Какви са ти били симптомите?

# 597
  • Belgium
Каде си ходила на хомеопат.Какви са ти били симптомите?

В София.

Симптомите ми бяха калсически ПР - сърцебиене, задух, ужасното чувство че ще припаднеш всеки миг  (това ми беше най-непоносимо), обща отпадналост, ниско кръвно. Най- сложното при мене беше поставянето на правилната диагноза, защото сами по себе си тези симптоми могат да са признаци на куп сериозни болести.

# 598
Лу  какви хомеопатични лекарства си вземала , знам че е индивидуално ама ако можеш да споделиш

# 599
  • Belgium
Лу  какви хомеопатични лекарства си вземала , знам че е индивидуално ама ако можеш да споделиш

С удоволствие бих ги споделила, въпреки че наситина е строго индивидуално, но отдавна съм изхвърлила рецептите. Бяха по много сложна схема - на четни дати едни, на нечетни - други, в неделя трети, абе като бабичките бях с една торба лекарства и листче с указания. Освен това на няколко пъти сменяхме с лекаря и дозировките, според това как се чувствах. Само мога да кажа, че производителят беше Боарон (тези, които правят Осцилококцинума против настинка).

Общи условия

Активация на акаунт