Отговори
# 210
Честит празник, Дина! Каквото искаш и в сърцето ти се зароди, наяве да го срещнеш и изпиташ ти! bdbaloni

Не знам дали сте забелязали, но аз никога не засягам теми за религията, било то лични или обществени, както и никога не изпадам в подробности и опити за убеждаване, използване на термини и чужди думи, независимо че владея близо 10 езика.  Това го правя по няколко причини - първо, времето ми е супер ценно и предпочитам да живея реално, а не виртуално, независимо, че нон стоп работя с компютър и интернет. Смятам, че ако не желаем да бъдем цензурирани има и други места за изразяване на мнение. Второ, всеки един пост се чете и пише в определено моментно състояние на дадения човек, имам предвид - сега ми е тъжно, пиша едно, утре ми е весело бих го написала по друг начин, същото важи и за четящите - приемат го по различен начин в определен момент. Трето, предпочитам да разказвам и общувам очи в очи - така възприятията и на двете страни са реални. Това го споделям сега с всички вас, тъй като не обичам много да пиша за себе си по форумите, но сега почувствах нужда.

За съжаление, не успях да прочета какво сте писали, но щом са го изтрили със сигурност е било интересно.

Кате, пожеланията ти към всеки и отделеното време заслужава моя поклон.  omm

Весело посрещане на 2009!  Nature SnowmanМного здраве и любов на вас, момичета и вашите семейства и близки!!! People Santa

Тази нощ да лудувате newsm32, щурувате 261uu и танцувате!!! dance

Да не препивате Drunk, преяждате  eat или препушвате!!!  nono

И утре е ден!  dancing

Целувки от мен!!! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Харесвам ви всички и приемам такива каквито сте, а именно различни от мен. newsm19

До скоро, да се срещнем в нова тема и в нова година!

# 211
# 212
  • Sofia
Затрудняваш се да отговориш на въпроса ми ли?
Ни най-малко.
Намирам поредното доказателство, че който не иска да чете и за него участието във форум с над 40 000 теми + още поне толкова в архив, се ограничава в една тема, винаги може да изкриви всяка публикация.
Ако до сега не са станали ясни политиката и идеята на форумите ни, наистина считам обясненията за ненужни.
За протокола, за персонални въпроси има ЛС.

# 213
Здравейте,влизам да ви пожелая весело изкарване и умната с алкохола Simple Smileаз излизам вече   bouquet

# 214
  • по пътеката
тати, ли4и си,4е си минал 4истиката без да 4етеш, моят пост ни най-малко не е политизиран,а говоря като психолог, за да дам разумно обяснение на насаждано неправилно разбиране на 4овешко поведение!ама нейсе! за жалост, когато се трият мислите на хората и се пре4и за разбирането и търсенето на обективност, разясняване на реалността и от двете страни, се полу4ава то4но това ,което вижда и хард-замазката и подправката на инфото! съжалявам за постовете ,много смислени и много верни ,обективни и без нападателност, което е рядкост за форума!
веднага ви обявявам -аз за секса с мъжо и любовниците си няма да пиша във форума, 4е да не си правя реклама! отивам да доготвя и раз4истя, ако някой му е интересно как става- да се върна да постна един свестен домакински постинг, ще ми се върже на цвета на ноктите и секси бельото, стрингът ми е с външни джобове за да има смисъл на гол з......к 4ифте пищови, ще го играя военен обект!  Mr. Green
с бяло знаменце и никаква съпротива!  Crazy Hug Peace

# 215
Затрудняваш се да отговориш на въпроса ми ли?
Ни най-малко.
Намирам поредното доказателство, че който не иска да чете и за него участието във форум с над 40 000 теми + още поне толкова в архив, се ограничава в една тема, винаги може да изкриви всяка публикация.
Ако до сега не са станали ясни политиката и идеята на форумите ни, наистина считам обясненията за ненужни.
За протокола, за персонални въпроси има ЛС.

doh

Момичета, и по точно ДТТИ,

Изведнъж се стих за един въпрос от снощи, ставаше дума за даване на паролата.
Искам да кажа, че аз съм ПРОТИВ да се дава паролата на всеки, който не е писал в 5 теми както е по условие. Условието си го има, и не виждам защо всеки път след 1-2 теми се задава въпроса дали имаме нещо против...защо просто не спазваме условието? Направи ми впечатление че често се дава на потребители, които не сме опознали дори и мъничко...все пак в интернета хора всякакви с намерения всякакви....На мен паролата също ми беше дадена по-рано, което ме учуди...зарадвах се, но имах готовност да изпълня условието. С това преждевремено питане се поствят в неудобно положение и хора, които държат на условието, и се принуждават да отказват така както аз правя в момента.

Хм, май скоро трябва да се кандидатирам за модератор, като се прочетох пак прозвучах като такъв...

Та мисълта ми е, или да се промени (или премахне) условието, и на който не му харесва да си изтрие албума, или просто да се спазва.

# 216
Татти, писах на лични.  Peace Дано там поне стане ясно.

Марси  Heart Eyes Въоръжена до зъби, домакиньо наша, чакаме кулинарния пост!

Ди, дано се доредиш за модератор. После ще сме връзкари и ще действат законите на шуробаджанащината  Mr. Green

Стягате ли се да празнувате?

Редактирам, понеже се сетих за друго, а да не пиша отделен пост. Така или иначе стана дума за паролите. Имаме момичета с пароли от седмица-две, но без албуми. Мисля, че е редно да сложат.  Peace

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 18:55 от Latea

# 217
Искам да ви Пожелая Весело Прекарване на всички!!! И Нека новата година да бъде по-хубава от отминаващата!

# 218
имало е предпразнична чистка от модератор. Аз не можах да проследя диалозите,но мисля , че става дума за геноцида над изстрадалия палестински народ.

явно по-важно е кой колко ще изпие довечера, според един бг ежедневник за новогодишната нощ се падали по 2л вино на всеки българин, каква сензация , а .  Е на някой ще се падне по 4л,щото аз се отказвам от мойта доза  Twisted Evil

# 219
Така е Кате,гледах новините точно 2-3 мин. да изкаже Израелската армия колко много ги атакували,колко училища бомбардирали палестинците и другата част от новините,кой къде ще празнува,как ще се прибират подпийнали,колко смятат да изпият..

Къде са те,къде сме ние !!
Peace
  bouquet

# 220
Послеслов към предишния ми постинг:

Започнах да готвя манджа и миризмата на пържен лучец нежно обви телесата ми, и внесе спокойствие в изпълнената ми с негодувание душа. Започнах да мисля по-позитивно и осъзнах, че може да съм обидила Делта-Делта с предишното си изказване за паролите. Искам да обясня на Делта, това няма никаква връзка с теб, не зная нищо за теб като личност, по-скоро си ми симпатична, защото взе участие в загадката ми за Тимбукту. Моля те да ме разбереш правилно, това е принципен въпрос, който се канех да поставя преди доста време, но сега така се случи, че бях сдухана заради събитията от форума, а една негативна мисъл, повлича друга след себе си и стана съвпадение с твоето появяване в темата. Все пак въпросът със снимките е деликатен, публикуваме физиономиите си, семействата си децата си...а не всеки е доброжелателен, не че има гаранция и след 5 теми, но все пак добре е да знаем малко повечко...Имам познато семейство, което пострада много неприятно след лекомислено публикувани снимки..Иначе чакам с нетърпение да те видя и да науча повече за теб. Hug

П.С. Кате получи се рядко интересен разговор, щеше да ти хареса, съжалявам, че го пропусна.

Има ли някой, който като мен няма да празнува та да си чатим по нощите????

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 19:57 от Monsoon_rain

# 221
мансун, и аз затова се тюхкам , че пропуснах  разгара. Мойто мнение е в 4та израелска тема мисля, и то няма да се промени  Mr. Green

бих ти поравила компания в тази тъй празнична нощ  Mr. Green, обаче мама и баба са сами, та се качвам при тях и ще се опитам да се правя , че ми е весело и празнувам  Embarassed

# 222
  • София
Цитат
Има ли някой, който като мен няма да празнува та да си чатим по нощите????
Пресилено е да кажа, че ще празнуваме....У дома сме си, сготвихме си нещо уж по-така, не толкова заради празника, а за да дам възможност на девойките да се вживеят в ролята на готвачки.Ще си гледаме телевизия, през прозореца ще можем да видим зарята в НДК и толкова...Така че, ще прескачам и тук, стига да има желаещи за приказки... Wink

# 223
Приемате ли компания в празничната нощ?

Аз май ще си стоя вкъщи. Една приятелка ми се обажда през 10 минути да ме накара да изляза и ме ожалва как стоя сама. Пък тя не разбира, че така ми е хубаво  hahaha

# 224
  • по пътеката
айде, стига купона не е навън ,купона е в нас самите! Hug Crazy ако не успеем ние да намерим то4ната нота, все ще ни е фалшиво! bowuu  bouquet Peace
 спретнах  тортата и салатите, дедко даде  другото рамо, пе4е с линда на барбекюто риба! аз с едни дроб4ета по хайдушки, гъби със сметана и салати с моцарела, 4адър и шукна, царевица и маслини ,мешуия(кьопаолу по туниски) и ориз по джербински, смятам,4е съм според форумския интерес! ! толкова за от4ета, алкохол има, тоник и кола, и 4 стола, е, рима да има!ако има танци-манци и допълнения, ще пиша дискретно, 4е много голям този форум, някой бившо гадже може да се сети и да ми развали хармонията! днес се смях на една реплика на моя близка,има и моногамни мъже, що се 4удиш,( аз де)! да, и аз съм моногамна,когато съм в къщи-отговарям!те и ония с  4-те каки и те са моногамни у дома, да не си мислите лошо и перверзни неща!ааааааа! тука само 4исти мисли и пориви! и се от4итайте ,4акаме ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт