Второкласници във ваканция!/22/

• 21 835
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит имен ден на именниците!  bouquet
При нас пък за сега всичко си върви по старому...нито намалени часове, нито дървена ваканция... Crossing Arms
Ама ние сме близко до теца, та затова още ни е топличко...Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 16:08 от Kamelita

# 151
Честит имен ден на всички именници !
При нас засега ваканция няма.

# 152
  • дядовата ръкавичка
Заглавието на темата си е направо актуално. Саши днес каза, че в училище било като в Антарктида  Sunglasses. И аз очаквам дървена ваканция.

# 153
  • София
В нашето училище децата също са в "дървена" ваканция до понеделник.
Имало е вчера заповед от д-рката.
Синът ми донесе вчера официална бележка от у-ще с подпис и печат. Wink

Вчера госпожата им нанесла 6-7 оценки от декември месец в бележниците и нашият ме посреща щастлив на вратата:"мамао, имам 6 6-ци в бележника!" Grinning
Поглеждам аз, 6 по изобразително изкуство, 2 6-ци по дом. бит, 1- по физическо и т.н.
2 5-ци по околен свят и математика... Laughing

# 154
Привет и от нас   не се говори за ваканция в училището било топло и часовете са нормални .

# 155
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ!
На всички  пропуснати именици желая здраве!
Ние учим с нормални часове и засега няма вероятност да сме ваканция.Таблицата още не сме я взели,може би след два урока.Алекс я беше научил до 5 и с 9.
Желая приятен ден на всички!  bouquet

# 156
И при нас учебните занятия са нормални и не се очаква дьрвена ваканция  Mr. Green  Whistling

Вчера са правили контролно по математика , на което днес ми се обади да ми каже , че имала 6-ца. Таблицата и ние още не сме я почнали. Трябва да погледна довечера в учебника кога ще я почват.

# 157
  • вкъщи
и при нас няма ваканция само са имали проблем с закуските

# 158
И ние нямаме ваканция,но идват почивните дни Mr. Green

# 159
  • Варна
Привет!

Моят юнак е здрав, но тази седмица си остана у дома. Сега ни е малко нагоре, защото "усвояваме" и училищния мат`рял, ама...това е положението. Учат засега. Моето у-ще също. Чакам уикенда с нетърпение, нещо се поотпуснах по празниците...

# 160
Ние днес няма да учим и децата са много щастливи,но за сметка на това имат домашни многооооо

# 161
  • Карлово
Ние днес няма да учим и децата са много щастливи,но за сметка на това имат домашни многооооо
Е, поне имате 3 дни да ги направите.

Ние пък учим и ни изпитват. Най-после получи оценка, не миналогодишна нанесена през януари, и  радостна  ми се обади да се похвали.
Този месец моята ученичка се подготвя сама, ама........ все ме гони да седна до нея, да си коментира домашните. Аз заявих, че само проверявам и помагам, ако има нещо неразбрано.
Ще видим как ще се справи.

# 162
При нас учиха с намалени часове. Но от понеделник няма шега! Wink

# 163
  • сред люляците
Днес в нашето училище часовете не са били намалени. Изпитват ги като за последно Rolling Eyes Днес донесе една петица и една шестица. Вчера пак шестица. И миналия ден. И така. Не се шегуват Mr. Green

# 164
 smile3558 по този повод Катето поспа 3 часа след училище.Явно и дойде множко след ваканцията.Приятна почивка на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт