Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за зърната след раждането?
Какви са мненията относно даването на вода на бебето?
Как можем да се справим с конфликтни съвети от свекървата или майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за зърната след раждането?
-
Какви са мненията относно даването на вода на бебето?
-
Как можем да се справим с конфликтни съвети от свекървата или майката?
-
Какво е тапата и какви са признаците за нейното изпускане?
-
Как да се подготвя за изписването и какви неща са необходими за бебето?
). Така също вече не съм сигурна дали и размерът на таза, който записа е реален. Но пък си намерих лекарка, за която просто нямам думи. Невероятна жена е, но засега ще запазя името и в тайна. Та сега започваме всичко отначало, но това няма значение. 
Масчицата вече ми е приготвена между другото...За навличане-не мога да се оплача-дори напротив, на моменти на мен ми се струва, че детето е много голо...Няма да ви казвам какво ми е било-аз кърмя, а тя ми хваща гърдата, че не бил засукал добре
Ами то като ме изнерви и бебето се изнервя и съответно почва да плаче...Сега сме се разбрали, че това бебе ще ме остави аз да си го гледам, защото все още не може да се примири, че Християн е злояд благодарение на нейното постоянно тъпчене. А според нея е, защото не съм му давала да яде разни храни...по-късно съм го захранила, а не когато казала лекарката...Виж на комшиите на 3 месеца мааше пюрета и как добре си яде детето. А че повръща от преяждане до не знам си кой месец и му направиха рефлукс е тема на друг разговор...Та колкото ми помага, толкова ми и пречи, но понякога нямам избор и се примирявам...А че вече е решила, че щом родя Хриси щял да спи при тях(за да съм си почивала малко, че и той ства все още нощем) Казах и да си го избие от главата...
/, тогава

Това със запушените канали често се среща, та ако са ми запушени да знам какво да правя. Аз още с нищо не си мажа зърната, май ще изчакам раждането.
, имам още да пера, а и моят багаж на съм стягала. Но се радвам, че поне почнах отнякъде.