Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
-
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
-
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
-
Какво представлява римайндърът и как може да помогне в поддържането на хидратацията?
-
Какви са някои методи за проследяване на овулацията?

И има котка...Но ще го преживея де...котката, имам предвид. Току-виж най-накрая съм престанала да се страхувам. По време на търсенето/местенето майка ми и Христо си разиграваха едни сцени...Аууууу, неговата майка ми казваше,че снаха и свекърва се карали, щото не можели да разделят един мъж, ама сега като гледам моята майка как се държи, май важи и за тъща и зет
При което аз седях и гледах като изтребител...И разбира се, отидохме у една услужлива моя приятелка за 2 часа...на без чаршафи,на гол дюшек, ама си ни беше хубаво ПЪК!!!Гррррр...Добре,че на Ицо родителите не са такива и си ни оставят да спим заедно,че иначе съвсем щях да се побъркам

как е времето? Тук е мор, жегааа
ама обеща пак да дойде.Ако не тя, ние се то4им за следващото лято, така де, като не идвате вие
Срещнахме се е една мама от форума, запознахме се целите семейства, ядохме, пихме и се веселихме.И да кажа 4е толкова кебап4ета за 3 дена не бях яла, и астика пих и Азис слушах.То било хубаво бе 
Снощи единият колега вика да пием бира и аз първа навитачка...После дойде още един и така тримцата се кютваме на Галерията...и слушам аз там любовни драми ( и мъжете си ги разказват!!!!!
Ма много горчи...И така - ей ме на работа в 7 часа, свежа като краставичка

Забравих да ти напиша, хич да не се плашиш от четирикраката си съквартирантка. Ако ти не я дразниш и тя няма да ти пишка в обувките. Аз имам сиямка и съм наблюдавала съвсем подробно как се развиха отношенията и с моя мъж, защото тяхното не беше "любов от пръв поглед". Ама сега даже се гушкат заедно, въпреки че демонстрират и ревност понякога