Гореща лятна седмичка 25.07 - 31.07.05

• 12 301
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Чудесна новина! Да са живи и здрави и бебчето и мама му  Grinning

# 76
  • Sofia
Вера , ако изследваш само прогестерона на 6-7 ден след овуто ще ти излезе 18 лв ( 17 и нещо , не помня точно ) .

# 77
  • Стара Загора
Стиксам палци на Ети и какичка Peace Всичко ще се нареди Praynig Ети само не губи надежда. Мисля, че един разумен разговор ще оправи нещата...в крайна сметка ви се обичате...щом сте стигнали и до взаимната идея за бебче.

Малко офф от темата на форума но съм луда вечеее #Cussing out #Cussing out Едни куриери ТНТ ми взеха здравето. Загубили са ни пратката от 240 кг. по трасето Shocked Абе как се губи това нещо бе хора...да не е куптия с цигари Twisted Evil До сега говорих с Италия ...сменях ту немски ту английски Crazyи вече спокойно мога да говоря есперанто. Ейййй българската работа оправия няма и това е Twisted Evil

# 78
Здравейте милички,от доста време влизам в този форум и ви чета.От този месец и ние пробваме за бебче,предстои ни и сватба  dancingпрез септемврирно днес за мен е голям де и искам да се похваля СТАНАХ ЛЕЛЯ newsm44 newsm44 newsm44.Сестра ми роди тази сутрин бебка Александра  ylinfant.Мнооого съм щастлива  newsm62 късмет и много усмивки на вси4ки и да видим в най-скоро време  EFP,

# 79
  • Варна
Добре дошла Пеги  Grinning
И честито племенниче!

# 80
Да ти е жива и здрава племеницата. Много радсти на ви носи  bouquet

# 81
ЧЕСТИТО!!!
Да ти е жива и здрава племенницата baby_neutral

size=18pt]Айде, тази година леля-догодина мама   [/size] bouquet

# 82
Какичка,
нашия кум съчиняваше речта в колата, докато ни караха към ресторанта. И се справи страхотно. Не се притеснявай и товари излишно!  bouquet

# 83
Сладуранки, аз си тръгвам след 10 мин.стига за днес рабата.
Айде, и дано утре като вляза сутринтта да има на кого да честитя  baby_neutral
Спокойна,бебеправеща и усмихната вечер Laughing

# 84
Сладуранки, аз си тръгвам след 10 мин.стига за днес рабата.
Блазе ти, на мен ми остава цял час още Sad, а накрая е най-гадно Sad

# 85
Какичка, стискам палци всичко да е наред Praynig
Пеги, добре дошла сред нас и честита ти племенничка, да ви е жива и здрава и много радости да носи на цялата фамилия
Аз днеска не бях на работа  newsm44 и ме обхвана една шопинг маниа, че като почнах от 12 часа, та до сега, много съм доволна от резултата, само дето не си чувствам краченцата, ама то ще мине  Wink
сега отивам да забъркам нешо за вечеря, че мъжо гладен
цунки на всички  Heart Eyes Hug

# 86
Какичка ако още не си намерила нещо,кажи аз ще ти пратя речи,нали имам интернет страница за сватбата и имам доста.

# 87
Дея, миличка, как мислиш, че съм я пропуснала твоята страничка Simple Smile.Та тя е страхотна, първо нея посетих когато ни поканиха за кумове и доста  информация почерпих от там. А и Моренка ми прати страхотна реч, ще я използвам и на нейна база ще съчиня  нещо. Благодаря ви момичета, за подкрепата, вече се чувствам далеч по-спокойна  Heart Eyes.
Да ви се похваля, токущо се връщам от вечеря с нашите младоженци.Изкарахме страхотна вечер, разменихме си подаръците и аз сега се мъча с инсталирането на едно мултифункционално нещо - принтер, скенер, копир, факс, който ще ми печата и подобие на снимки даже. Много съм щастлива, изглежда много забавна играчката, мъж ми също, но по друга причина - защото вече можело да си пренесе офиса у нас #2gunfire.
Това е от мен, ще ви държа в течение и няма да мрънкам повече за тази седмичка, изразходвах си дозата мрънкане Wink

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГРИЗКА. Желая ти цялото здраве на земята и да станеш прекрасна майка, защото ти си прекрасен 4овек и го заслужаваш.[/color]

Весел празник, много подаръци и безкраен купон. Целувам те  Heart Eyes

# 89
Добро утро, момичета!

Слънчев и спокоен ден на всички Simple Smile

Гризи, Честито! Желая ти живот, изпълнен с топлина и детски смях!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт