Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 932
  • 255
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, аз комбинирам различни плодове на един прием, пр. ябълка и киви! Освен това пия по два литра чай на ден, но само 2 чая са подсладени с мед! Просто ми се пие много течност и за това не се ограничавам! И пак имам ефект!

# 61
Момичета, аз комбинирам различни плодове на един прием, пр. ябълка и киви! Освен това пия по два литра чай на ден, но само 2 чая са подсладени с мед! Просто ми се пие много течност и за това не се ограничавам! И пак имам ефект!
Разбира се,че ще има ефект.Това не са никакви прегрешения...

# 62
Момичета, записвам се иаз в темичкаталПлодувала съм успешно 2 пъти по 30 дни със захранването и ми се отрази страхотно, както нито една друга диета. Харесва ми, защото знаеш ,че ядеш само плодове, не се дразниш с 20 гр. от това, 30 гр. от онова. За мен това е оптималната диета и мисля след утрешния празник да започвам. Ако има желаещи за четвъртък, моля нека заедно да плодуваме и споделяме резултати  Hug

# 63
Kiki_andr възхищавам ти се. Не ми трябва нищо повече, че да издържа докрай  Hug
Добре дошли на новите плодоранчовци. Няма значение кой кога започва - аз ще съм на плодове и чай цели 20 дена. Днес ми е 4-ти ден и съм -3кг. Доволна съм Mr. Green
Ади и аз съм така, ама карах мъжа ми да ходи да яде в другата стая първите два дни.

# 64
 svetlag браво за целта, която си поставила пред себе си! 20 дена не са шега работа! Ад съм си поставила за цел 5 дни и 5 захранване но понеже ми е слаб ангела се страхувам дали ще мога и тях да издържа!

# 65
Дерита, те първите дни са най-трудни, после е лесно ... трудно е захранването. Аз първия път щях да полудея с това захранване, ама като си помислиш че си седял гладен 10 дена и за няколко дни може всичко да отиде по дяволите.... #Crazy Дано да издържа 20 дена Simple Smile

# 66
  • Пловдив
Ехоо и аз още съм с вас.Трети ден ми ,но днес вече ми къркат чревцата. Кога ще спре да ми се хапва?  Дано  издържа повече време,внушила съм си ,че ако изкарам 5 дни  после ще ми е лесно.  А дали е така?

# 67
Аз ще изкарам 10дни и 10 захранване...надявам се да удържа
Успех на всички...след 10-ти ден ще кажа колко съм свалила
Днес - мляко с нес, 2 чая с мед,1банан,1 портокал,1 мандарина и 1 грейпфрут

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:38 от Дандулина

# 68
Добре дошли на новите плодоранки от мен  Hug

Много сте изписали момичета  #Crazy

Кои плодуват или ще плодуват сега?
1.kiki_andre-от 01.01...започва от 102кг    
2. Дандулина-от 05.01 започва от 74кг
3.mama66- от 04.01 започва от 64кг.
4.sundey-от 03.01.започва от 64кг
5.derita- от 05.01 .....67кг
допълвайте списъка...
Аз днес съм на един портокал в 14часа и един преди малко.За днес-стига/да съм яла когато му е било времето/.Изпих и 2 чая.Цял ден ходин напред-назад и затова, иначе хапвам по 3-4 плодчета на ден- като бройка

Опитвам се да започа и аз тия дни, но безуспешно до момента  #Cussing out

Успех на всички  Heart Eyes

# 69
Привет!
За един ден на плодове и чай и съм свалила 1 кг. Simple Smile направо не можах да повярвам. Днес продължавам.Мисля 5-6 дена да съм на плодове и ако съм свалила 5-6 кг ще почна захранването. Аз искам да сваля общо 6 кг.
Снощи обаче като седна мъжа ми да вечеря и хапнах малко салатка домати и краставици, че се чувствах гладна.
От сутринта съм изпила един чай и сега изядох 2 кивита, ще редувам с мандарини.
Може ли да пия сок от портокал или грейпфрут?

# 70
Привет!
За един ден на плодове и чай и съм свалила 1 кг. Simple Smile направо не можах да повярвам. Днес продължавам.Мисля 5-6 дена да съм на плодове и ако съм свалила 5-6 кг ще почна захранването. Аз искам да сваля общо 6 кг.
Снощи обаче като седна мъжа ми да вечеря и хапнах малко салатка домати и краставици, че се чувствах гладна.
От сутринта съм изпила един чай и сега изядох 2 кивита, ще редувам с мандарини.
Може ли да пия сок от портокал или грейпфрут?
Ти си лесна....защо и аз нямах това като цел...Можеш да пиеш фрешофе,защо не...
Аз да си призная вчера се изкуших с 2-3 лъжици сиренева каша.Не знам какво ми стана...просто опитах и...последваха още 2 лъж.Срамувам се от себе си-не трябваше да го правя...наясно съм,че 1 лъж от нещо само ще ме накара да се изкуа и да последва и втора,но..Днес ще сготвя нещо с месо,че като знам,че е грешно няма да опитам изобщо....иначе уж по малко...достатъчно за да ми съсипе толкова усилия и постигнатото до тук.Продължавам.Днес изядох вече една ябълка и изпих едно чайче...

# 71
  • Бургас
Привет и от мен. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! Аз се бях наредила да започвам на 5 ти , но вчера изкарах фирмения банкет и ..... всичко се провали. Записвам се от днес - 7.01.2009 - 88 кг.
Пих си чайчето в 8 и изхрусках ябълка в 10. Пожелавам успех на всички!
Kiki andr браво на теб! Де да имах волята и желанието ти. Надявам се този път да не се издъня, че имам мн за сваляне Sad

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:43 от desinceto82

# 72
Здравейте !
Аз още не съм хапвала , сега си направих кафе ...моето детенце е болно и ми е много мъчно , като се ина на предвид че преди 10 дена лежахме в болница ...докога с тези болести...
Като си изпия кафето , ще папам портокал ...после ще видим
Днес се качих на кантара показа вече съм 71-свалила съм 3кг за 2дни........не бързам да се радвам още....
Нямам търпение да минат 20дни и да се изфукам с разликата...дано успея

# 73
  • Бургас
и аз съм си поставила по голяма цел - 20 дена гладуване и още 10 захранване. Не знам кажете дали захранването не трябва да е 20 дена и след какъв период мога да повторя пак гладуването.

# 74
и аз съм си поставила по голяма цел - 20 дена гладуване и още 10 захранване. Не знам кажете дали захранването не трябва да е 20 дена и след какъв период мога да повторя пак гладуването.
Според мен 10 дни са достатъчни..но да кажат по старите плодчета....
Аз съм решила 10плодуване  и 10захранване ....нали и по време на захранването се свалят кг...???

Общи условия

Активация на акаунт