Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 918
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,
Ех че хубаво е като ви чета, зареждате ме със сили и желание да продължа Hug Аз да се отчета имам още един минус-1 кг. Peace Снощи синчето имаше имен ден и искаше да го водих на пица! Отидохме зялото семейство в О Шипка! Мъжете ядоха пици а щерката спагети, за десерт си хапнаха крем-карамел ooooh!Е аз пих чай с мед и лимон #CrazyОлееееееее много гадно така! Не че бях гладна, но то ухае приятно, всички хапват а аз на чай #CrazyНо издържах и съм доволна от себе си! Щото ви казах че нещо ми я няма волята, а снощи се изправих лице в лице с изкушението и не му се дадох bowuu

# 76
  • Бургас
 БРАВО ДЕРИТА!  Hug Как си издържала ти се чудя!

Може би 10 дена са достатъчни, но при моите 88 килца вече ми е писнало да не мога да си намирам дрехи.  Cry Затова реших да се нагърбя с мн сложна задачка. Но резултата после ще бъде мн добър, е поне се надявам Simple Smile

# 77
Хайде пак да се преброим сериозните и имащите воля..:
kiki_andr-от 02.01...започва от 102кг /заради прегрешението вчера връщам един ден/   
sundey-от 03.01.започва от 64кг
svetlaq от 03.01започва от 88кг
mama66- от 04.01 започва от 64кг.
derita- от 05.01 .....67кг
Дандулина-от 05.01 започва от 74кг
Ади-от 06.01. започва от 57кг
anya от 06.01.
Atanassia -от 07.01.
desinceto82 от 07.01-започва от 88кг.
Очакваме:
EMANUIL
Миранди

Ако някой съм пропуснала или нещо съм сгрешила-подсказвайте...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 19:17 от Kiki_andr

# 78
Дандулина- Дано детенцето ти оздравее по-бързо Praynig
desinceto82- успешен старт и много минуси!
Kiki_andr- не е важно, че си се изкушила малко, важното е че имаш волята да продължиш!
 mama66 - явно при всеки е индивидуално! Аз не чувствам от началото физически глад, но после може и да се увълча! А при теб явно ще е обратно!

# 79
  • Бургас
Едвам издържам на работа  Cry Гладна съм и то много ..... Сега отивам да пия чай през обедната почивка. Стискайте палци да удържа фронта първите няколко дни. Знам, че сега ще ми е най - тежко Banghead
Дандулина не се притеснявай, дечко ще се оправи. И моята мн боледуваше. Сега сме на шест, пак се разболява но по-рядко.

# 80
Ех,derita..ако знаеш колко пъти съм била в такава ситуация...Когато си на гладуването точно е трудно,но и после като си смениш режима на хранене и...както бях аз/близо 3 години/-не ядях нищо животинско,не пих газирано..и...още куп забрани наложени от мен-Дори и на кръчна да отида си поръчвах минерална водичка...и ако си поръчам нещо то ще е....без еди какво си...

# 81
Отбора ни се увеличава Hug
 desinceto82 ,разбирам те-много е трудно когато си на работа или пък ходиш на лекции примерно,в училище.На мен сега ми е най лесно-вкъщи ,с детето,дните не ги усетих кога минаха,ето днес 5 ден.А преди като правех режима и бях студентка едвам се влачеха-1 ден,2 ри ден ooooh!много по-трудно ми беше.
Но най-трудната част си остава захранването-аз там си знам! NaughtyНикаква сол и подправки-че такъв апетит ти се отваряяяя.... ooooh! Crazy
Аз съм с много малък резултат-1,5кг,обаче има една малка подробност-от вчера съм в цикъл Blushи това има значение нали?? Rolling Eyes
Обаче пия много малко вода Confused,знам че трябва повече ама...

# 82
Ай....и това с цикъла е много гадно.По принцип няма значение-стига да можеш да го изтърпиш.Аз съм с много силни болки в началото/които от гладуването ми намаляха/,и гледам така да си намествам гладуването,че да ми се падне след цикъл.
А относно това,че като си вкъщи е по-лесно-не съм много съгласна.На мен като студентка ми беше по-лесно.Сега вкъщи си нямам особена работа и като готвя....предпочитам да съм навън,но без пари..та да не мога да се изкушава...само гледам..и си мисля като свърша гладуването-абе...не е лесно.

# 83
На мен вкъщи ми е по-лесно да плодувам! Мога да си легна или да правя нещо което ми е интересно! Като ме хванат щръклиците почвам да готвя и ми минава мерака да ям! newsm78А бе явно при всеки е различно, важното е да намерим точната работеща формула за всяка от нас!

# 84
На мен вкъщи ми е по лесно определено , никои не яде около мен , не ме изкушава - е само детето ...., а и мъжа ми като съм на диета не ме занимава много много с готвене спасява се някак
Повозих малко детето с шейната да подиша чист въздух , хапнах си потокала , наливам се с вода.....вече не съм 3 кг по лека , а с 2 Mr. Green

# 85
Здравейте. И аз да се отчета за протокола: започнах на 3.01. от 88кг. В момента съм 85. На плодчета до 23 и после захранвам. Малко попрочетох по диагонал, че тия дни имам малко повечко работа. После ще чета по подробно  Heart Eyes

# 86
  • Бургас
На работа определено ми е по-трудно да спазвам часовете. А и ми е малко трудно  да се съсредоточа върху самата работа. Преди две години правих режима у нас - определено ми бе по-леко. Като се хвана, че почвам да мисля за ядене или се ровя из нета или гледам филм или чета книга. Резултат от диетата имаше, но тогава почнах работа в един копирен център като компютърен  оператор, мн динамично беше. Нямах време за ядене през деня и се натъпквах вечер. Дори и салати и месо да ядях, пак качвах. Сега ще се потрудя повече! Светле и аз започвам от 88 килца. Браво за постижението. И аз смятам 20 дена да гладувам и после да захранвам. Надъхвам се покрай вас максимално, за което съм ви мн благодарна. Hug Simple Smile

# 87
Въпроса ми е задаван 100 пъти ама аз да питам - домати нали могат да се ядът...или не е препоръчително...не че ми се ядът , ама за всеки случей ...че взя да ми писва от сладко

# 88
  • Бургас
Аз мисля, че при самото гладуване се консумират само плодове и чай, вече при захранването мисля, че може да се ядат домати.

# 89
Домата е плод ....нали newsm78
Даите паролата за албумчето да видя вашите резултати..
И аз ще пусна снимка как от почти 100(бях бременна) , станах 67....сега 7.
Ето http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9866909 - преди(след като родих)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8350390
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9866911 - 67
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9866916- сега 73-4
Цел - 60....и на 65 съм доволна

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 16:29 от Дандулина

Общи условия

Активация на акаунт