Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 931
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
Дандулина, домата не е плод а зеленчук - определено! Него ще го включиш при захранването! Peace

# 91
Дандулина, домата не е плод а зеленчук - определено! Него ще го включиш при захранването! Peace
Май всеки си има различно мнение...бях чела статия че домата е плод и някои като плодуват хапват и от него...беше ми интересно и вашето мнение
От ботаническа гледна точна е плод от кулинарна зеленчук.........

# 92
Май всеки си има различно мнение...бях чела статия че домата е плод и някои като плодуват хапват и от него...беше ми интересно и вашето мнение
От ботаническа гледна точна е плод от кулинарна зеленчук.........

Здравейте момичета и честит Ивановден     bouquet
Знам, че домата го водят и плод и зеленчук и може да замести плода в часа за прием на плод. Но само домат  Naughty

# 93
Браво за постигнатите резултати  newsm51 newsm44
Направо сте страхотни. Между другото днес и аз съм на плодове, че след празниците имам един килограм в плюс, така че чайче и плодове. В неделя когато е пълнолуние пак ще плодувам един ден. Иначе лично аз когато правя плодуване 20 дена, обикновено се захранвам също 20 дена и солта я включвам към 7-9 ден, така мога да контролирам апетита си, а и стомахът постепенно се връща към обичайната си работа. До сега да чукна на дърво когато съм спазвала стриктно захранването никога не съм имала оплаквания, като тежест в корема, подуване около очите или краката.
По отношение на цикъла, много манекенки по време на цикъл започват диетата си и минават само на плодове, защото именно през тези дни се смъкват най-много килограми. Между другото и аз така правих преди години и наистина тази система върши чудеса.  Hug

Успех на всички ви и мноооого минуси - наздраве с чай   bouquet

# 94
Дандулина, незнам дали някой вече не  ти е отговорил, но ето го албумчето http://www.plodoranki.snimka.bg/ . Аз гледах ей така  Shocked Дано и аз успея, добре че сте вие да се надъхвам  Mr. Green

# 95
  • София
Здравейте, Плодоранки! Hug
Присъединявам се към вашата компания!От 3.01.09г. съм на плодове, чай и мед и вече има резултат - 4 кг.Това, естествено, са течности, но по-късно ще започнат да се топят и мазнинките.
Успех на всички! Heart Eyes

# 96
  • Пловдив
 Е  аз днес се предадох Embarassed,на обяд хапнах  задушен карфиол ,а за вечеря 1 порция зеленчуци на пара/грах,зел .фасул ,морков и цв зеле / На четвъртия ден се издъних,утре ще видя какво ще си говорим с кантарчето. Но пък само сутринта ядох портокал,не ми остана възможност  за чай и всъщност бях на зеленчуков ден. Може пък да ги редувам,защото в събота сме на ресторант с колегите и да мога да си поръчам поне салата.

# 97
Добра вечер, мили ми плодоранки !!!
Аз смятам от утре  да се присъединя отново към вас, че покрай тези празници нямах спирачка нещо и определено качих килограми, който смятам да елиминирам ...

От утре съм първа писта в 8.00 на първото чайче !

Стискайте палци, първият ден ми е най-труден ...

# 98
zdraveite momicheta.Ot tri dena sam na plodove i chai.Predi 2 godini zapochnah s tozi rejim , sled tova promenih nachina si na hranene i svalih 30kg.

# 99
Честити Имен Ден на празнуващите   bouquet

Чета Ви, но нямам време да пиша повече. На плодуващите само така  Hug

Хайде пак да се преброим сериозните и имащите воля..:
kiki_andr-от 02.01...започва от 102кг /заради прегрешението вчера връщам един ден/   
sundey-от 03.01.започва от 64кг
svetlaq от 03.01започва от 88кг
mama66- от 04.01 започва от 64кг.
derita- от 05.01 .....67кг
Дандулина-от 05.01 започва от 74кг
Ади-от 06.01. започва от 57кг
anya от 06.01.
Atanassia -от 07.01.
desinceto82 от 07.01-започва от 88кг.
Очакваме:
EMANUIL
Миранди

Ако някой съм пропуснала или нещо съм сгрешила-подсказвайте...

В опити съм, да видим кога само  Sick

# 100
Миранди, Аня... момичета ще се побъркам от радост   ura 
ДОЙДЕ МИИИИИИИИ bigdance2  Hands Clap
Ей сега, направо като гръмната бях - не знам дали ме разбирате колко съм щастлива, Боже колко щастлива че мога да го споделя с вас newsm35. И това се случва 3 седмици след пълното захранване.  Joy

тук съм и ще ви чета плодоранки  Hug
много минуси ви желая

# 101
Плодоранки
Забравих да споделя, че тези седмици наистина намалих напрежението и почнах да спя не по 6 часа, а между 8-10 и медитация.
 Hug

# 102
  • Бургас
Аз съм на втори ден и вече едно килце го няма.  Dundy Sladurska какво захранване правиш за 20 дена. На първа страничка е написано само 5 и 10 дневно захранване. Не искам да объркам нещо.

# 103
Здравейте!
Ами снощи се издъних Embarassed Ами излезнахме и хапнах малко салата и пиле, ама много е кофти като всички ядат около теб. Чак ме е яд на мене си. Така че днес съм -500 г, т.е. за сега съм свалила 1,500 кг.
Но продължавам - днес пак съм на чай и плодове, няма да се отказвам. Дори ще ходя след малко да си купя още плодове, че в нас почти няма вече.
Успех на всички и не се предавайте!

# 104
Вчера - мляко с нес,1портокал и половина,1банан и половина,1 мандарина и 2 чая с мед и едно кило надолу Mr. Green(свалените кг според кантара са 4 , но ме е страх да отбележа на линииката да не оплескам нещата Mr. Green)
Днес стартитам с мляко с нес и една ябълка...
Ади не се предаваи понякога стават такива неща Whistling
Dundy Sladurska  ЧЕСТИТО ...четох предните теми ...от доста време го чакаш Mr. Green
  bouquet

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 11:19 от Дандулина

Общи условия

Активация на акаунт