Машина за хляб - 13 част

• 89 453
  • 997
  •   1
Отговори
# 135
  • Страната на приказките
Момичета, голям проблем е тази машина, когато не я ползвам. Такава огромна, заема място и само я местя насам натам из кухнята. Като ме ядоса малко повече, я вдигам в едни шкаф нависоко, но после пък не ми се сваля. Къде държите вашата? Има ли определено място за нея?

# 136
Изобщо не я прибирам,постоянно я ползвам. Grinning
Ако не е хляб,пица или кифлички ще меси.Голяма радост ми е . Heart Eyes

# 137
  • София и там където не се пуши
Моята си седи постоянно отгоре, местя останалите уреди, а едни приятели я държат на земята и там действат с нея.

# 138
  • Разград
Честита нова година. Hug

Момичета, голям проблем е тази машина, когато не я ползвам. Такава огромна, заема място и само я местя насам натам из кухнята. Като ме ядоса малко повече, я вдигам в едни шкаф нависоко, но после пък не ми се сваля. Къде държите вашата? Има ли определено място за нея?

Моята си има точно място.При проектирането на кухнята ни й определихме мястото.

# 139
Машината си не местя аз от плота Wink.Почетно място има там.
Ето последното ми хлебче с яйрян вместо вода.Вече няколко пъти така правя и много ни харесва

Полина тоя ДЖ Оливър съм се амбицирала да го правя.Дали с обикновена сол ще стане newsm78

# 140
Здравейте
Аз също се влючвам във вашите редици. Преди малко извадих първия хляб. Изглежда добре.
Една от програмите е за френски хляб, може ли да ми помогнете с рецепта?

# 141
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! ДО ДОГОДИНА - ПАК ТУК И В СЪЩИЯ СЪСТАВ ДА СМЕ!

Моята машина си стои на плота и не ми пречи, макар че не я ползвам всеки ден. Обичам всичко да ми е под ръка Peace.

Бъни, според мен можеш да замениш морската сол с обикновена и дори кафявата захар с бяла, но вече се променя идеята на рецептата Peace. Но така, както е дадена е абсолютно точна и съм много доволна от нея Peace.

# 142
За много години, момичета! Спорна година на всички и хубави хлябове Wink

Вчера опитахме и сладък хляб по една рецепта за козунак. Както и очаквах не стана козунак, явно трябва да се прави по друга система и да втасва различно, а аз просто сложих всичко на програма за сладък хляб. Но бухна чудесно и е много вкусен. Мъжа ми предположи, че разликата с козунака е, защото ползвам пълнозърнесто брашно.
Така или иначе повече от половината отиде вече.

# 143
ЧНГ! Много късмет, здраве и любов!
Получихме си машината за хляб и сега пека втори за деня. Първият- с типово брашно вече е изяден, сега правя с маслини, лук и салам. Утре ще е със сушени домати и чесън. Машинката, както казва една приятелка сплотява семейства  Wink, цял ден я наблюдаваме и се въртим покрай нея.

# 144
ЧНГ! Много късмет, здраве и любов!
Получихме си машината за хляб и сега пека втори за деня. Първият- с типово брашно вече е изяден, сега правя с маслини, лук и салам. Утре ще е със сушени домати и чесън. Машинката, както казва една приятелка сплотява семейства  Wink, цял ден я наблюдаваме и се въртим покрай нея.

Мдааа Thinking. Може някъде и да ви сплотява, но у дома само аз се сплотявам с машинката Mr. Green. Най-много щерката да я пратя да погледне колко време е останало до края на процеса Wink.

# 145
Здравейте,
Записвам се и аз да следя темата, че ми се иска да си купя една машинка за хляб и да пека пълнозърнести хлебчета. Ще трябва обаче да се насоча към по-евтините- някъде до 100 лева да се вместя. Доколкото разбирам от цялото четене това ще рече или Аляска от метро или някаква TCM-ка. Някой може ли да даде мнение кое е по-добро като вариант.
Има ли изобщо машини за хляб, които не са с тефлонови съдове - лично аз тефлона не го смятам за екстра.

# 146
За много години на всички.Благодаря за тестото от пицарийте Верди.Търсила съм го преди и сега като четах темата го видях.Отдавна не съм наминавала в темичката.Ще пробвам също хляба със лютеница гледам че  има добри отзиви.

# 147
  • Стара Загора
Здравейте,
да ви споделя с какъв хляб изумих гостите си преди няколко дни.
Правих меденки в чиято рецепта има канела и джинджифил.
Така се случи, че от тази рецепта ми остана доста брашно
и тъй като канелата и джинджифилът се смесват предварително в брашното
се сдобих с брашно, което вместо да хвърля, реших да заредя машината за хляб.
Използвах рецепта за бърз хляб от книжката на Мулинекс 5000.
Получи се невероятно вкусен хляб и ароматен хляб, въпреки, че ненавиждам канела.

# 148
Здравейте,
Записвам се и аз да следя темата, че ми се иска да си купя една машинка за хляб и да пека пълнозърнести хлебчета. Ще трябва обаче да се насоча към по-евтините- някъде до 100 лева да се вместя. Доколкото разбирам от цялото четене това ще рече или Аляска от метро или някаква TCM-ка. Някой може ли да даде мнение кое е по-добро като вариант.

Какво ще кажете да си направим една анкета кой каква машина има? Щото мине-не мине и се задава все тоя въпрос /аз също съм питала в началото Mr. Green/. Ако приемете идеята и има някоя по-оправна булка - моля да го направим!

# 149
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА На всички пожелавам много,много,много здраве,щастие и усмивки. smile3521

Общи условия

Активация на акаунт