Нарочно да издереш с бронята си колата на непознат.

• 13 455
  • 120
  •   1
Отговори
# 60
А за мен освен това е и аксесоар.

# 61

топика[/b]Ехх че кофти случка сте имали, а е трябвало да е най-хубавият ден. Надявам се, че не се е отразило много.

Ами изчакахме таткото, докато се оправя с полицаите .... все пак ни прибра. Аз имах други терзания и това не ме впечатли толкова. Добре, че ги има приятелите.
А  "нуждаещите се" са обикновено "нещатни сътрудници" на магазините за авточасти втора употреба. Но иначе, Еделия си права, че драскането с ключ не е инцидент. Исках да кажа, че дори и заради "купчина ламарини" може да боли, колкото и да се стараеш да си над нещата. Все пак живеем в материален свят.

# 62
... до кога с тази злоба и завист в българина Outta Joint

А дали не е начина възпитавайки нашите деца да сложим край на това?

Мен не са ме възпитавали да драскам коли,да чупя чужди вещи,а точно обратното Tired

# 63
Моята съседката и надра задния калник. Знам че е тя, знам кога го е направила.Само не знам защо.
Не и пречи, не паркирам пред нейната къща. Остава само злобата.
Много ме заболя като видях чертата.Като знам колко пари броих за колата и сега ако искам да я продам сомо заради чертата ще ми смъкнат цената.
Убедих се,че изроди има всякакви.

# 64
Наистина става въпрос за манталитет.
И това не е маловажна тема, защото не става въпрос за ламарини или застрахователи. Само.
Ние сме небрежни към себе си. Още повече - ние сме небрежни дори  към хората, които обичаме или си мислим, че уважаваме. Неазависимо от възпитанието, което имаме. Това е манталитет и той се променя с ПОКОЛЕНИЯ.
Обичаш някого, но не го уважаваш - колко срещано е това в нашето общество??? Редовно. А КАКВО ОСТАВА ЗА УВАЖЕНИЕТО, КОЕТО ДЪЛЖИШ КЪМ НЕПОЗНАТИ?
Все пак трябва да се признае, че и в България търпим развитие - някой от нас помнят как всяка вечер родителите ни прибираха чистачките си за да не им ги откраднат или паркираха, така че никой да не може да разбие резервоара им?

# 65
Това ми напомня,.....Веднъж видяхме едно паркирано чисто ново,лъскаво Ауди.И тъкмо мъжа ми да направи обичайния си  коментар(нали знаете..мъжете и колите каква лИбов са) и видяхме на предния капак една дълбока и доста дълга резка....... Rolling Eyes Представих си собственика как го е заболял стомаха,като я е видял.

На нашата кола някой се беше пробвал да откачи страничното огледало.Кофти е.Не са само в "ламарините" проблема.Става въпрос за отношението,става въпрос за хорската злоба и егоизъм.

# 66
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ - безаварииха година ви пожелавам.

Вчера снимах голямата трагедия - ето какво се е получило.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322299&pid=9573631

поне вече не е с тъжен поглед мъжът ми.

# 67
Честита Коледа!
Радвам се, че мъжът ти е преболедувал. Дано хване имунитет.
Интересно ми е ожулването. Колата е висока. Сякаш танк го е газил. Или може би някой от камиончетата, дето зареждат.

# 68
  • София
Не беше спряна близо до входа за зареждане, но е ниска колата  newsm78 абе, здраве да е  Hug

# 69
Е, значи съм се объркала от снимката. Всеки по-високичък джип може да е. И тъй де, да сте живи и здрави. И да не си губиш обиците. Laughing

# 70
  • Sofia
Какво ли не ми се е случвало на колите, причинено от хорската злоба. Предната ми кола, седмица след като бе взета, бе надрана от двете страни, от калник до калник с остър предмет, по дължина. Пред блока.
Известно време след това цялата бе омазана с кетчуп. А до нея празно пластмасово шише от кепчуп, смачкано и празно - личеше как някой е скачал върху него, за да опръска колата.
Чисто новите и гуми също бяха спукани. И пак пред блока в който живея. Всичко това през различни периоди от време.
От лятото имам нов автомобил. На паркинга пред Мосю Бриколаж бе издран, отново с остър предмет.
Чудила съм се какво кара хората да правят това. Може би ги прави щастливи ? Удовлетворени?
Идея си нямам, обяснение никакво. Дано наистина поне някой става по-щастлив. Мен винаги ме заболява от безсилие и липсата на отговори.

# 71
Според мен го правят от злоба и завист Twisted Evil
Виждала съм деца да пишат по коли и направо  #Cussing out
Уфф ,народа стана толкова  #Crazy,че всичко можеш до очакваш.
Абе май...та им,вие ще си купите по-готина ,но те ще си останат пак същите лай..на

# 72

Не съм съгласна. Или може би не търся злоба. А вие, собствениците на луксозни коли, винаги се съобразявате. Дали не пречите на някого. Или ако е Москвич, старо Голфче - че къде ще ходи тоа.

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 15:50 от Мадам Х

# 73
  • Sofia

Не съм съгласна. Или може би не търся злоба. А вие, собствениците на луксозни коли, винаги се съобразявате. Дали не пречите на някого. Или ако е Москвич, старо Голфче - че къде ще ходи тоа.

Не те разбрах. Може ли отново?

# 74
Аз не мисля че тия случки имат нещо общо с това дали е нова или стара колата ,защото аз съм карала стари коли и с всичките имам някакви ситуации ,от едната ми бяха извадили мигача от паркинг ,антена изчезнала имам, на друга беше нарязана едната гума пред къщата ни естествено през нощта ,а последната на паркинга на Метро една леличка направи опит да ми отнесе бронята пред очите ми ,слезе заедно с някакъв господин който крещеше на италиански и тя ми каза " е какво толкова е станало " и си биха камшика ,аз стоях като ударена и не можах да реагирам  Sad и какво излезе накрещяха се и избягаха и аз се чувствах виновна за това  newsm78
Понякога това се случва или от неопитност или наистина има доза злоба ,само не разбирам като направят нещо гадно тия хора наистина ли се чувстват доволни ?

Общи условия

Активация на акаунт