Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 557
  • 297
  •   1
Отговори
# 210

Иленка, Янче, детското ни обзавеждане е тук "Детски комплект "Фея" /не ми излиза на картинка самото то/:
http://www.irimbg.com/Galeria/gallery.html
Фирмата се оказа русенска.
Конкретно нашата детска стая ще снимам, когато някой ден е подредена като за фото. Rolling Eyes
Към това обзавеждане имаме старите легло и ракла на Петър, а леглото под новото на Вили го ползваме, за да сме спокойни, че ако падне, ще е на меко.
Цветята още не съм ги залепила, все си мисля, че много момичешко ще стане, макар че засега Пепи не е против... не знам!?

Енви, тук в София видях стая Лилия, беше на прИмоция около 600 лв всичко, доста приятна ми се видя за тази цена.

Данче, пиши ми ако има - какъв цвят и какъв р-р - видях, че има и М ако не се лъжа, но и Л може да ти стане, все пак не е много широко.

Данче, хайде пак!
Честит Имен Ден!!! Да бъдеш все така хубава, весела, добра!
Бъди здрава, мила ни Данче! Бъди късметлийка, нека ти върви като по вода в живота, нека имаето ти да се лее като мартини бианко в устите на хората! cheers
Наздраве и за много години!

# 211
Честито мила ми Данче Hug

Аз бях до тук с бремеността си Cry Cry Cry Днес бях на преглед и се оказа, че няма сърдечна дейност. Не мога да си събера ъкъла Sad

# 212
Деси, мила,  Hug Hug Hug Hug HugSad Имаш Кало Heart Eyes, а и пак ще пробвате Peace!!!

Аги, това направо без пари си е било! Thinking

# 213
Днес ходих на фетална морфология и резултатите не са обнадеждаващи, но пък и бебчето се беше свило та 50 минути лекарката се опита да прави замервания, накрая каза, че гънката на вратлето била 3мм. т.е. на границата и ме прати в Майчин дом на БХС, до края на седмицата ще излезе резултата и другата седмица пак ще отида на 3D, а дотогава ще си остана с притеснението и надеждата всичко да е наред.
Кой ти направи замерването?
На мен Димитър го замериха с 3,3 мм, нали се сещаш какво 5 дни преживях! После Димитрова я измери 1 мм, така че....още един УЗ ти препоръчвам, кажи, че е спешно, във Фемина си го направи!
Ето ти сайта на лекарката, тя мисля, че е най-добра и може да й вярваш!
http://www.vgdimitrova.hit.bg/

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 13:36 от Чаено момиче

# 214

Аги, това направо без пари си е било! Thinking[/color]
Да, но на нас не ни трябваше цяла детска с голямо легло. Но помня, че беше 600 или 660 лв, нещо такова...абе евтина си беше - секцията, леглото, бюрото...

Ех, Деси!!!
В коя седмица си?
Надявам се да не ти тежи прекалено много, наистина, пак ще пробвате! Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 13:54 от Чаено момиче

# 215
  • София
Деси  Hug Hug Hug

# 216
  • Варна
Деси,  Hug Важното е да сте добре, радвайте се на Кало!

# 217
Ех, Деси!!!
В коя седмица си?
Надявам се да не ти тежи прекалено много, наистина, пак ще пробвате! Hug
в 11 седмица съм сега, но развитието е спряло към 9-та седмица ...

# 218
  • Sofia
Деси,много съжалявам мила.  Hug
Аги, във Фемина ми го прави др. Цолова, аз също исках при Димитрова, но тази на рецепцията ме отряза, че я няма.
В понеделник отново трябва да отида във Фемина за замерване при тази лекарка, заедно с резултатите от БХС, не знам как ще издържа дотогава, но сега ще се опитам лично да се свържа с др. Димитрова.
Данче, честит имен ден! Много здраве и щастие ти пожелавам!  bouquet

# 219
  • 2 етажа над тавана
Деска, ужасно съжалявам , мила. Hug Hug Hug Пожелавам ти сили и скоро да се похвалиш отново и да зарадвате Кало със сестричка Hug Praynig

На всички благодаря за загрижеността за Маги - днес най-накрая  изровиха резултатите от изследването за тенийна киста - отрицателно е, така че поне това е успокоително. Утре ще ходим до клиниката да видим от тук нататък какво ще се прави.

# 220
  • София
Деска, много, много съжалявам!  Hug Cry Мисли си, че е било за добро, бъди силна и скоро всичко ще се нареди и ще се радвате отново на бременно коремче!  Hug

Роси, стискам силно палци всичко с твоето бебоче да е наред!  Praynig
Бабълче, много гуш и за теб и Магинцето!  Hug

Вальо имаше проблем с миенето на косата, когато решихме да го къпем прав и се наложи пак да върнем коритото.  ooooh!

Данче, честит имен ден, съкровище!
Да си здрава, щастлива, с послушни мъже и хубава работа!

# 221
Деси, всяко зло за добро! Прегръщам те  Hug

Ели, дано само хубави новини чувате занапред  Hug

Да ви кажа пък какво се случи -  на майка ми на главата една ледена висулка се стоварила. Кръв кръв, добре че имало хора да й помогнат и на такси да я качат до Пирогов. Там я шили, снимали я, добре че е само сцепена кожа на главата, а няма счупено и спукано. Пазете се  Hug  Нещо не ми тръгва много добре тая година, преди дни баща ми става в 6 до тоалетна, отваря вратата към коридора и 2ма крадци пред него  Sad, не успяли да вземат нищо ценно, блъснали го и избягали  Confused .....ние вчера с Яна паднахме от трамвая, целите в кал и синини....каръци Sad

# 222
  • 2 етажа над тавана
Нуни  Shocked как така крадците пред него, вътре в къщата ли са били #Crazy Вие с Писанка как сте Hug Много е опасно по градския транспорт и въобще по улиците, то и аз вчера няколко пъти се разминах на косъм с пребиването. Надявам се и майчето ти е добре Hug

И на нас тая година кофти ни тръгна, вчера разбрах, че и колежката която чака бебе през март има проблем - установило се, че единия бъбрек на бебето има сраснати канали и задържа урината и може да се наложи да го вадят по-рано, дано поне задържи достатъчно в корема на мама, че да порасне още малко преди да се появи. После то е ясно, че ще трябва да му се прави опирация, но поне да си порасне нормално в корема Praynig

Пожелаваме си непрекъснато това да са ни били лошите моменти за цялата година, стискаме си палци и така.

# 223
  • София
Деска, ужасно съжалявам!  Cry

Бабълче, целувки за теб и Маги!  Hug

И Реа има проблем с миенето на косата! Сега я навивам като и казвам, че ако не я измием няма да и правя прически.

Леле Нуни, ужас! Мисли само за хубави неща и вярвай в силата на позитивната мисъл!  Heart Eyes

Ние сме без парно! Пълен абсурд! На 14-ти отиваме на протест!

# 224
  • 2 етажа над тавана
Ох, одеве забравих, че щях да пиша още.

Енви, много ми хареса обзавеждането Peace

С миенето на косата и въобще с ползването на сапун, миенето на ръцете, лицето и при нас си е голям проблем. Като влезем да се къпем може с часове да си играе с водата, стига да ен се опитвам да я търкам със сапун. Напоследък поне минава номера с това тя да "къпе" жабата, да й мие косата , а аз да къпя нея. Купих нов шампоан, та и с това се лъжем. Има специален шампоан за жабата, специален за Маги и в повечето случаи има резултат. Мислех сега да се къпем с нея, ама явно поради спирането на доставки на газ за БГ и топлофикация яко е намалила мощността - ами че тя топлата вода е почти студена, как да се къпем Tired

Да, за капак на всичко друго и МВ ни се скапа днес и сега за всяка чаша мляко пускам котлона. ooooh! Някой има ли идея дали може да се оправи МВ или направо да купувам нова newsm78

Айде пак си забравих мислите ooooh! После пак ще пробвам да пиша

Общи условия

Активация на акаунт