Френска празнична тема - 18

• 26 206
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на организаторките Шомон и Роца. Надявам се да не ми мине котка път и да мога да дойда.
Роца ето я статуята:
http://www.insecula.com/PhotosNew/00/00/06/26/ME0000062649_2.jpg

# 181
Благодаря на Мария за снимката със статуята,няма как да я объркам и утре 6те съм там Wink
И Благодаря на мама Светли за организацията, и на останалите .
Хайде до утре

# 182
  • MERIGNAC, FRANCE
След 10 дневно отсъствие и дву4асово 4етене пак съм тук  Mr. Green
Добре дошли на новите мами  Hug
Доротея, кураж и скорошно оздравяване   bouquet
Не помня ве4е кой какво писа, но само да кажа на една от мамите 4е Хепатит Б се предава само по кръвен път, 4е ние сме с Фрий и сме сравнително доволни, жилището сме застраховали в АХА, и индийските орех4ета за пране не предизвикват алерги4ни реакции и ги препоръ4ват за пране на бебешки дрехи.
При нас е страшна буря и мъжо ми е забранил да излизам, ама той работи и казва 4е по пътищата е 4удо - паднали дървета, с4упени клони, гътнати кофи за боклук, затворени пътища и дори няма градски транспорт в Бордо  ooooh!
И въпреки лошото време ви пожелавам приятен уикенд и весела парижка среща  Hug

# 183
Шомон, благодаря ти , че ме информира, но за съжеление няма да мога да присъствам.По традиция напоследък всяка събота идва една кака на Даная, играят си , аз ги наглеждам, а майка ми върши домакинската работа.По принцип за срещички на мен ми е най-удобно през седмицата, но за другите момичета сигурно това е невъзможно.Дано да не забравите да щракнете някой снимчица.Поздрави на Мамбата Hug

# 184
Здравейте! Чаках някоя от оторизираните парижанки с фотоапарат да пусне снимка и отзиви, но явно или са заети или още не са се прибрали. Аз си тръгнах по-рано, не знам как са завършили. Надявам се , че срещата се хареса на нашата нантска гостенка, въпреки студа и шумното място, на което се бяхме събрали и ще я мотивира по-често да отскача до Париж.  Simple SmileАз имах удоволствието да се запозная наживо и с Мама Светли  Hugи още една бъдеща срамежлива бг-мама, която не пище тук, а само ни чете.
Ами на мен ми хареса срещата с една дума, добре, че успях да наглася сложната ни семейна организация. Sunglasses
Лека неделя на всички!

ПС. марирус, на мен за съжаление ми е невъзможно за срещи през седмицата.Имам една смела мечта другата година да работя на частично работно време, ако стане.... Praynig

# 185
Здравейте момичета,

при мен с пълна пара текат ремонтите  , отуй нагоре преди доста време бяхме дали мазето ни на един съсед, който трябваше да си изчисти след като ни го върне, но за съжаление не го е направил, та днес цял ден изхвърлях боклуци, ей напълнихме всички кофи до нас, вече всички цигани ме споменават с добро. Да не говорим, че всички съседи се изредиха да гледат и да питат, кое колко ни струва 

Дано скоро да свърши грубата работа. Иначе при мен е лудница, след ден заминавам, а така ми се иска да довърша нещата. Но няма как отивам на други фронтове да се боря.

Айде сладурани, чакаме снимкиииии

Щумф, добре дошла отново  Hug

P.S във вторник пътувам обратно за ФР. кажете не мина ли бързо един месец, все едно вчера ви казах, че пристигнах  Confused Единственната ми констатация за БГ е, че хората тук стават все по прости и злобни. Мъчно ми е да го кажа, но е така....

# 186
Добър вечер!
Жалана, леко прибиране, верно ли един месец вече си в БГ? Колко бързо минава времето...

Така бързо мина и на парижката среща онзи ден! Докато си размениш по някоя дума с всеки и то времето отлетя.
Ние с Надин после направихме един рейд по Риволи, Шанз-а та чак до Порт Майо (много хора по улиците събота вечер).

Ако е по-удобна неделята може следващата среща така да я организираме.
Няма ли някой друг да идва към столицата?

Айде изчезвам да гледам филм, чакам снимките Wink

# 187
Срещата беше много приятна и се радвам че най после се запознахме наживо  Heart Eyes  bouquet
Времето мина много бързо и неусетно  Peace
Аз имам само две снимки които пускам веднага
повечето снимки са в апарата на Мамбата и в апарата на Шомон има та ще чакаме тях
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334361

# 188
Добър ве4ер и от мен!Аз се прибрах , в Париж бе6е супер!!!Свър6их си работата и много се радвам ,4е успях да се запозная с парижките мами ,които са страхотни! Hug  bouquet
Мамо Светли ,слагам дребния да спи и 6те ти пусна снимки , дай ми мейла си ,  за да ти  ги пусна и да ги  добави6 в този албум който си направила.
Съжалявам ,4е не можах да си побъбря много с 6омон , и с мама Светли , но следва6тия път 6те си наваксам....и да в Париж има6е ужасно много народ събота и през деня, и през ве4ерта , и през но6та.. Grinning....абе Париж - лудница и така ,но пък си е хубаво... Hug
Мари Рус , жалко 4е не можа да дойде6 ,но се надявам да се запознаем и с теб ,може пък да се засе4ем в Търново като си дойде6 някой път.
Доротея мила,прегръ6там те и не съм те забравила..! Hug

# 189
Срещата беше много приятна и се радвам че най после се запознахме наживо  Heart Eyes  bouquet
Времето мина много бързо и неусетно  Peace
Аз имам само две снимки които пускам веднага
повечето снимки са в апарата на Мамбата и в апарата на Шомон има та ще чакаме тях

Ей момичета, много сте готини, ама сложете имена  Laughing или обясненете кой с какъв цвят блузка е например  Mr. Green

# 190
mi pod vsiaka snimka si pishe be
 Laughing

# 191
Laughing бре не можах да видя в началото и се пулех половин час  Laughing, ама щото е слято. еее сега вече ви разконспирирах мнооо сте готини  Hug Четири българки в Париж Laughing даже турих и заглавие

# 192
Laughing бре не можах да видя в началото и се пулех половин час  Laughing, ама щото е слято. еее сега вече ви разконспирирах мнооо сте готини  Hug Четири българки в Париж Laughing даже турих и заглавие
Желана , трябжа да промени6 името , 6тот бяхме пове4е от 4... Mr. Green Hug

# 193

Готово сложих снимките надписано е всичко
На общата надписа е като коментар
Не сложих само една на която Мария беше мигнала както и обещах  bouquet Peace
Приятно гледане утре вечер ги трия   bouquet

# 194
  • MERIGNAC, FRANCE
Браво за хубавата среща, ако знаете как само ви завиждам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт