Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 460
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Костинброд
Честита мома-да бъде здрава и силна и само радост да носи на мама  bouquet А мама да се възстановява бързо и да се прибират вкъщи да се гушкат  ylinfant Всичко най-най от нас и много целувки newsm51  

# 181
 Момичета аз ще ви кажа лека нощ че нещо ми стана гадно на стомаха и ми се полягва. Утре непременно ще видя има ли новини.
 Май наистина се започва и май трябва да сменяме името на темата вече.

# 182
  • Стара Загора
Момичета, давайте идеи за смяна на името на темата-в чест на нашето първо мартениче!!!

Аз предлагам следното заглавие -  Подаръци ще има за всички от сърце, а новата година посрещаме я в чест на Биляна с две ръце!!!

# 183
Да ни е честито първото бебе и на късмет!
А поне знае ли се защо толкова рано и толкова мъничка са я изкарали, дано всичко е наред наистина.

Nagaina не се притеснява звани утре на личния да питаш че да си спокойна.Виждам че си от Варна в коя болница ходиш?питам защото и аз съм от Варна

Ходя при д-р Бейлерян в Майчин дом.

# 184

# 185
  • Стара Загора

Peace Peace Peace
много яко

момичета имам новини от Даниелка. Успяли са да и смъкнат кръвното днес. Бебока е добре. Утре ще я пуснат слетобеда, но не разбрах дали ще я изпишат или за малко ще се прибере в къщи!!!

# 186
  • варна
аз също съм в майчин дом но при Станева,предполагам че ще ти напише болничен

# 187
Ехеее, невероятно, ЧЕСТИТО НА ТАНЯ, да й е жива и здрава малката принцеска, а на мама и тати много щастливи мигове им пожелавам с малкото ангелче  newsm44  newsm51

И на мен ми харсва именцето за новата темичка
Дано да ни кадемче първото бебче  Hands Clap  Hands Clap   moresmile

# 188
  • София
Леле! Невероятно!  Shocked Честита девойка на ТаняР!  Hug Hug Hug Да е жива и здрава и скоро да се прибират вкъщи!    bouquet Hug Много хубаво име са й избрали Simple Smile Не е страшно, разбира се  Simple Smile  Hug  Зелено човече, много поздрави от всички ни й прати!  Hug
Ако не се лъжа тя беше с плацентата превиа, освен нещо да е станало отлепяне  Rolling Eyes
Радвам се и на добрите вести от Даниелка  Hug

# 189
Най-сърдечни поздравления на гордатата мама Таня! На малката принцеса бързо изписване и хубаво да папка и да слуша мама и тати!  bouquet Hug
Хора, почна се, и аз искам!

# 190
Честито ви талисманче Биляна!Да ви е жива и здрава,бързо да наддава и скоро да си е в къщи с мама!

# 191
Честито ви  първо декемврийско мартенче!!!Да ви е талисманче,и най-важното да радва всички около себе си,да е здравичко,да е хубавичко,да е умничко и да слушка мама и тати,да ги радва,а те да му се радват и да го обичкат много.  bouquet Heart EyesОт една февруарска мама с пожеланието също така всички да стигнете до финала успешно!

# 192
Честито таня!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 193
  • София
Ако не се лъжа тя беше с плацентата превиа, освен нещо да е станало отлепяне  Rolling Eyes

Ами Таня спомена, че е влязла в болницата от известно време. Ако се сещате на нея й прилошаваше и това за плацентата... Но са следили бебето и са й давали специални лекарства, за да може да се подготви да се роди по-раничко. Извинете ме за откъслечната информация, но съм толкова развълнувана, че повечето от разговора ми се губи  Embarassed

От мен толкова засега, заглавието е супер  Peace

# 194
Мартенски мами, да ви е честито първото бебче, да е живо и здраво, а другите мартенчета да не бързат Hug

Общи условия

Активация на акаунт