Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 544
  • 526
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета!

Всички, които сте показали снимки - изглеждате добре и адмирации за това,че споделяте с нас вашите празници и купони!  Peace
На всички нови момичета - добре дошли и успех!

Да се отчета, не само защото така трябваше - на 03.01., а и защото аз днес правя 2 месеца с режима във вашата компания.
Сега е моментът за пореден път да ви благодаря и да ви кажа, че ви обичам, уважавам и прегръщам силно. Hug
Та: на 20.12 - 61,7 кг, днес - 60,6 кг. Т.е. - 1,1 кг.
Да кажа, че не съм правила абсолютно никакви отклонения от режима през празниците. Изкушения не липсваха, естествено, но разумът и волята победиха.
Равносметката за тези 2 месеца са -10,4 кг.
Отдавна никой не е цитирал мерки, но аз да ги кажа (така и така си ги записвам):
талия и гърди - по - 9см
ханш и корем #Cussing out- по -10см.
крак - -6см.
Друг резултат - чувствам се превъзходно и дори за миг не съжалявам, че реших да направя това за себе си.
Очаквам вече да видя първа цифра 5 на кантарчето  Praynig

Приятен след обяд ви желая и ви черпя по едно кафенце! (без картинка, че нещо не излиза! Joy
Забравих - исках да кажа за това, че някои няма да си признаят прегрешения или ще излъжат за показанията на кантара - какъв е смисъла от това, кого всъщност ще излъжат, освен себе си?

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 15:30 от gulbenur

# 346
ОООО,нашто момче се появи,Туни,съкровище ,ще те изпапкаме бре хубавец,благодари се ,че съм дърта и далече newsm62.....
Дори,Ниала,питах за хайвера,ще ме открехнете ли драги мои????
Балкончето ще паднеееееееее....... newsm44

# 347
zorita-zoraide , ще споделиш ли миличка , как се отрази спирането на цигарите върху диетата , защото и аз обмислям това и какво ти помогна в тази борба? Благодаря предварително  Heart Eyes

lipstick  Hug , радвам се че се завърна !

# 348
  • София
Момичета, Shushy80, zorita-zoraide Hug благодаря ви за рецептите. Ще го изпробвам!
Jedira, и твоята рецепта ще пробвам!  Hug Със сигурност скоро ще имаш минусче!   bouquet
*АДРЕНАЛИНКА*   bouquet 10 дни на скумрия... няма ли да ти омръзне? А защо не я разнообразиш, с някой друга, по-лека риба?
gulbenur, ЛориХю   bouquet   bouquet браво за минуса!
Nelly#   bouquet ударих глас
Patalinka Hug Какво да кажа... случвало ми се е нещо приблизително подобно, падаш... изправяш се и пак продължаваш!  Hug
Stelxen   Hug така е... заедно сме си помагали и подкрепяли, и ти си ме мотивирала! Радвам се, че продължаваме заедно! Успех! Hug
Hrissy   bouquet аз си мисля, че в трета ще свалиш дори повече от 2 килца.  Hug
Пожелавам на всички хубав следобед  Hug

# 349
  • Варна
Привет!
Спорна и честита Нова година!!! Пожелавам на всички здраве и любов, много късмет и усмивки!!!
Поздравявам всички, които съм пропуснала да поздравя през изминалите няколко дни, извинете ме, мили муцунки, че ме нямаше в темата!
Празнувахме извън Варна, нямахме фото  Cry. Моят отчет: храних се умерено. Пораженията са незначителни.
Имам за хвалене: размърдах си Д-то и вчера и днес карам кънки, утре пак. ГУляма раб'та съм.  Joy Нищо, че с всичкия дрехоляк мязам на човечето на Michelin

# 350
Дори,ако мязаш на Мишелинче,значи и то е четвъртофазниче
Шуши,ко стана мойто момиче,оздравяла си май вече,а?
Няма да сме много по темата,но ще гледам да я свържа с режима.Както се зяпах в огледалото един ден и ми бяха свършили кремовете за лице и съответно бях нервна(в този случай мъжът ми се скрива в банята и се заключва от страх) newsm62
изведнъж Лукавият ме ръчна с остена и ми рече в ухото:Продължавай все така ,яж като свиня,пуши по кутия на ден,пий Джак Даниелс,а от другата страна едно ангелче ми нашепваше напевно People Angel :Вземи лист хартия и сметни колко пушите на ден с мъжа си,бутилка Джак е 40лв/700гр.,и за тез пари сметни колко крема ще си купиш ти и парфюмче,като бонус ще остане,........само да стане,само да стане.......нашепна ехото в антрето.
И като знам каква стегната мадама бях лятото,а на кво заприличах,рекох да е....тая крива нива,хвърлям и цигари и храна та поне наведнъж да се измъчвам.Влязох тук във форума и станах бясна дюканка.Но си имах нагласа за промяна.Е, дърпам си понякога фасче,но да речем на 5 -6 дни един път.Проклетията голяма работа,при мене е много и се обръща на инат.Иначе съм зодия Лъв,погали ми ушичките и съм твоя завинаги.Та ся за режима:избистри ми се тена на лицето,направо светнах и ми е кеф да си го спазвам,крачетата ми отъняха,но нови снимки ще правя на 75кила и днеска заради Вас не мога си довърша задачите,щот ми е интересно кой накъде е .
А,ся дайте по 2 лв Joy

# 351
      zorita-zoraide , мерси много за инфото и аз мисля да ги спирам , дано да се наканя скоро , че ми се иска много!
 Аз вече сам по добре дано този път се размина леко с грипа!  Heart Eyes

# 352
е да се отчета и аз, 70.6 кг минус 200 грама от вчера,да видя 69 и ще гръмна шампанско Laughing

# 353
  • София
Написах един огромен пост, па той изчезна....
Почвам отначало...
Зорита! Много си хубава на снимките бре! Освен видимо свалените килца имаш едно особено сияние и блясък в оченцата... пу,пу!! Само да вземеш да поправиш в подписа ти ДюкЯн на ДюкАн, щото тук знаят кви скандали правя по този повод!!!
Марчела5, не се коси!!! Лесно качените килограми си отиват бързо, като лесно спечелените пари... Joy
Цоцииии, много готин купон и готина мадама ... айде, заслужаваше си тези гали, ама тук вече поспряхме ..., пък ти... луд умора нЕма! От утре те чакам в правия път!
Мами 73 цвети - не яж толкоз яйца, или поне хвърляй жълтъците!
Петьофчето - а млякото и триците?
Лори Хю - бравоооооо!
Шанел - първо си сложи линийка, второ : що се наказваш бре? Този режим не е наказание, при такова голямо разнообразие от подправки, лека сол...
Паталинката - де тояга де!
Дорчестър - много готина кънкьорка! И нищо общо с Мишелинчето нЕмаш, това да знаеш!

И сега най-важното : забелязвам тук, че един ядял само риба, друг само яйца, трети пък само пилешко филе... е, това не е този режим!!!!
Дюкан го е измислил, добре балансиран и с отлични резултати!
Не само че се лишавате от ценни за организма вещества, ами задължително ще си причините задържане и йо-йо след това (няма да можете да карате цял живот на тези продукти, нали?)Ще си навлечете здравословни проблеми, пък и не ми се мисли какво ще стане с килограмите, когато все пак хапнете от това, което сте си забранявали ...
Я прочетете книгата и не правете волни интерпретации!!!!!

# 354
  • при моите деца .....
Привет!
Да мина на отчет - днес - 62.900
Цитат
Re: Коледната пуйка е в напрежение - Дюканките я чакат с нетърпение - 140
« #117 неделя, 21 декември 2008, 09:25 »   

Да запиша предпразнични мерки - 62.300 е днес теглото ми!
Контрилно мерене - на 3.01 и след имените дни на 8.01

Та резултат - имам плюс, но съм в МЦ, не съм посещавала 00 - 3-ти ден.
Ще направя контрално мерене и след МЦ.
Цоци, браво, нямаш умора! Изглеждаш СУПЕР!
Ще пиша по-късно пак!

# 355
Lucie ,голям срам,видях аз ,ама късно.То дюкяна е на чаршията,туй тука е хекимина Дюкан,вярно нямат нищо общо, ам с тез барливите пръсти -чевръсти па съм объркала.То си е в реда на нещата така да бъркам,и на официални документи винаги бъркам,дет е подпис пиша дата и обратно, та си взимам по две бланки,за по-сигурно или обяснявам на служителката,че моля да бъда извинена,но съм завършила спортно училище и съм била олимпийска надежда,та ако съм попропуснала някои неща ,ако е възможно да не ме връща,да ги оправя на място и да не чакам пак опашка.
Така,смрънках нещо като извинение,сега да нападам крем карамелчето.Режимното.

# 356
ОООО,нашто момче се появи,Туни,съкровище ,ще те изпапкаме бре хубавец,благодари се ,че съм дърта и далече newsm62.....
Дори,Ниала,питах за хайвера,ще ме открехнете ли драги мои????
Балкончето ще паднеееееееее....... newsm44
Аз хайвер си ям отначалото, сравнително рядко де примерно веднъж в месеца.
Само зърната объркани с извара, чесън, малко диетична горчица и копър ммм много е гот Laughing

Аз съм кило и половина откат след празниците. Но утре отивам да си купя карта за аеробика и ще се дисциплинирам малко, че края на месеца правя година с режима и нЕма да се излагаме на отчета Я!

Хубава вечер  Hug

# 357
  • Варна
Зорита, слънце, аз не разбрах защо точно мен питаш за хайвера - аз не съм правила експерименти с туй нещо.  newsm78 Мисля, че си е супер за режима - яйца от риба, кво, само да е без олио.
Сега да оправиш и другото "Я", дето е на Дюкана при линийката ти, а?  Hug

# 358
Привет на всички и да ви е честита Новата Година!

От доста време не съм писала, а още по-лошото е, че нямах възможност да ви чета  Cry . Причината бе хубава - прибрах се вкъщи за празниците и от пътувания из страната и срещи с любими хора не ми остана време да седна на компютъра. Хубавото е, че най-накрая опитах българските режимни продукти.  Grinning

Моята трета фаза върви горе-долу. Бях за три дни при баба ми и дядо ми на село и малко развързах прасето там, а галите и безбройните изкушения направо ме изтощиха. Накрая само си мислех колко ще ми е хубаво да се прибера в Германия и да си продължа всичко по план.
За момента отчитам лек плюс, който обаче вярвам ще изчезне след като пак вляза в ритъм и си правя нормални гали, от които няма да ми е зле и да ме боли корема...

Липсвахте ми и се надявам, че всички сте добре и ви пожелавам много сбъднати мечти през годината. Бъдете здрави!  Hug  newsm51

# 359
  • София
Ох, изчетох ви... Crazy Joy
Скъпи мои съмишленички, банда, секта и т.н.  Laughing Честита Нова година!  Hug На всички ви желая 12 месеца режимност, 53 седмици здраве, 365 дни късмет, 8760 часа щастие и 525600 секунди любов през новата 2009 година!  newsm51
И понеже чуствам точно същото като Цоци, ще я цитирам (поста й все едно аз съм го писала  Joy)

МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НА ВСИЧКИ ЕДНО ГОЛЯМО
БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА ..........
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ БЯХТЕ И СТЕ С МЕН .....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ИМАМЕ ТОЗИ НАШ ОСОБЕН ПРИЯТЕЛСКИ ДУХ И ВЗАИМОПОМОЩ .....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ НЕ САМО ЗА РЕЖИМА СИ СПОДЕЛЯМЕ .....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЗА ВСИЧКО КОЕТО МИ ДАДОХТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 308 ДНИ ........
НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ И ПРЕЗ 2009 ЩЕ СМЕ ЗАЕДНО ...И В БИТКАТА С КИЛОГРАМИТЕ И В ПО ТЕЖКАТА БИТКА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ .... И В ОБИКНОВЕННИТЕ НИ ЖИТЕЙСКИ ПРОБЛЕМИ И ТЕРЗАНИЯ ...ЩЕ СМЕ ЗАЕДНО .... ЩЕ СИ ПОМАГАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ .....

НАДЯВАМ СЕ И ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ПО ХУБАВА ГОДИНА ....ЗАЕДНО !!!!!!!!!

НИЕ ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ .... КАК СТАВАТ ЧУДЕСА ............МОЖЕМ ДА ПРАВИМ ЧУДЕСА ...
smile3525
Моята равносметка тази година, за разлика от  предишната, не е толкова зашеметяваща, но все пак - свалени около 10 кг, имам минус от около кило и 200 гр от 24.12., не съм много сигурна в грамовете, защото имам проблем с 00. Режимна съм, макар и само на ПЗ от 29.12.  bowuu
На следващата Коледа се надявам да съм с постигната цел  Crazy Mr. Green Blush
Ванеса  Hug потресаващо изглеждаш, искам и аз такава роклА  hahaha
Доре Hug страхотно фото на страхотно гадже  bouquetзавижд за блясъка в очите  Hug И поздравления за "умереното"  bouquet
Люси Hug и ти ми взе думите от устата
И сега най-важното : забелязвам тук, че един ядял само риба, друг само яйца, трети пък само пилешко филе... е, това не е този режим!!!!
Дюкан го е измислил, добре балансиран и с отлични резултати!
Не само че се лишавате от ценни за организма вещества, ами задължително ще си причините задържане и йо-йо след това (няма да можете да карате цял живот на тези продукти, нали?)Ще си навлечете здравословни проблеми, пък и не ми се мисли какво ще стане с килограмите, когато все пак хапнете от това, което сте си забранявали ...
Я прочетете книгата и не правете волни интерпретации!!!!!
Татянка  Hug следя те!
Забравих - добре дошли на новите момичета!  bouquetHug

Общи условия

Активация на акаунт