Синди Крауфорд-"Предизвикателството" -продължение(3-та тема)

• 33 843
  • 252
  •   1
Отговори
# 120
Ако ви се хапва шоколад не се лишавайте, само, че не яжте млечен Naughty Вземете си с високо съдържание на какао, има такива на Lindt, много са вкусни. Натуралният шоколадът е полезен Naughty
Какво му е на млечният?
И аз знам, че черният шоколад е полезен.....на Линд има един  с 85% какао...горчив е но аз харесвам такъв.....
Колкото повече се лишаваме, толкова повече ни се яде.....
Може да е полезен, но в никакъв случай не подпомага отслабването  Laughing
Така е, но ако е малко и после не ядеш нищо 1-2 часа няма проблем....
Спортистите преди тренировка взимат по едно блокче шоколад.....защо и ние да не можем....тренировките на Синди са доста натоварващи....нали така.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 23:15 от sladkish4e

# 121
  • София
ara75, как точно тренираш на кроса?
Ами нали сме се събрали да отслабваме - това ставало с горене на мазнини, по точно с кардиотренировки. Кростренажора е един от уредите за такава. Четох за, че мазнините започвали да се изгарят след 30-40 мин (ужасно депресиращо... #Crazy)
Има едни формули да се изчисли с какъв пулс да тренираш. При мен е над 102. Естествено пулсметъра не отчита вярно, та... както дойде. 
Обаче четох и за друга хитрина - интервална кардиотренировка. При нея се променя през 1-2-3 мин скоростта и натоварването (от врътката). С такава тренировка горенето започвало по-рано Hug Ще потърся къде беше статията и ще пусна линк.

Днес реших да видя какво съм сваляла от нета докато бременеех и дебелеех. Честно да ви кажа едни "Пилатес незнам-си-кво" ми разказаха играта #Crazy А си мислех, че вече съм свикнала Embarassed

# 122
  • Пловдив
Може да е полезен, но в никакъв случай не подпомага отслабването  Laughing
Така е, но ако е малко и после не ядеш нищо 1-2 часа няма проблем....
Спортистите преди тренировка взимат по едно блокче шоколад.....защо и ние да не можем....тренировките на Синди са доста натоварващи....нали така.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Спортстите вземат, но целта им не е да отслабват, нали. Докато тук доколкото виждам целта поне на повечето е такава.
Всъщност защо ли се меся, извинявам се за нахлуването в темата, приятно трениране на всички и успешно постигане на целите!   bouquet

# 123
От черния шоколад не се пълнее, пълнее се от млечният Naughty Натуралният е полезен за сърцето, намалява кръвното и ни кара да се чувстваме по-щастливи  bouquet Така, че хапвайте по-малко всеки ден Grinning и избягвайте тестените изделия.
Хубав ден!

# 124
http://www.letsgym.com/2008/07/02/elliptical-cardio/
Ara75, виж какво открих, но ми се вижда доста изморително и едва ли бих издържала  Embarassed
Преди да забременея въртях около 30 мин на най-ниската степен като гледах скоростта да не ми пада под 15 км/ч и бях като парцал след това.

# 125
Ей прекрасни Синдита, как сте? Аз наминавам само да ви кажа, че преди малко правих диск 2 и направо уау, попотих се яката. В сравнение с него първия ми се вижда като играчка, вие редувате ли първи и втори диск, или само на втори карате? Приятни почивни дни с любимите хора.

# 126
ЗлаВещица  Hug
Всеки може да изказва мнение..... Peace
Ти си наша приятелка и помощница в оформянето на темите......

# 127
  • някъде в орбита...
Някоя от вас взима ли Л-карнитин? Аз започвам да се чудя. Мъжа ми ме убеждава да зарежа диетите, щото преди време с тях направих голяма беля. Обаче пък и съвсем да му изпусна края не искам, а брат ми предлага Л-карнитин. Та ако някоя е взимала да сподели впечатления.

А днес съм само на час кардио, Синди ще е утре Wink

# 128
Аз да питам имащите неопренов колан- всеки ден ли го позвате? Само по време на тренировка ли? Или може по-дьлго да го дьржа?

# 129
  • София
http://www.letsgym.com/2008/07/02/elliptical-cardio/
Ara75, виж какво открих, но ми се вижда доста изморително и едва ли бих издържала  Embarassed
Преди да забременея въртях около 30 мин на най-ниската степен като гледах скоростта да не ми пада под 15 км/ч и бях като парцал след това.
Да, това беше статията. Аз определено не мога да издържа на точно тази схема, но редувам бързо-бавно и променям постепенно трудността. Ама от 8 степени само до 4-та стигам Embarassed
Днес досадата на кростренажора не я усетих - взех си компютъра пред уреда и си гледах филм Mr. Green 46 мин (10 км) не ги усетих.
Прави ми впечатление, че началото ми е най-трудно - мина ли 10-15 мин после мога много

kremena, аз се бях навила не колан ами направо клин да си взема. Не видях никъде да има ограничение на времето за ползване, стига да ти е удобно. За сметка на това тук-таме оспорват ползите от него - обезводнявал, а не топял мазнини  Wink Аз се изкушавам след антицелулитния крем да се омотая във фолио... само половинката да не ме изгони такава шумкаща от семейното ложе Mr. Green

# 130
Някоя от вас взима ли Л-карнитин? Аз започвам да се чудя. Мъжа ми ме убеждава да зарежа диетите, щото преди време с тях направих голяма беля. Обаче пък и съвсем да му изпусна края не искам, а брат ми предлага Л-карнитин. Та ако някоя е взимала да сподели впечатления.
Aз съм пила преди години и имаше ефект.
Преди тренировка 30 минути.
Каква беля си направила с диетите, сподели моля те.....

# 131
Здравейте, мацки  Wink

Не знаех, че има тема за упражненията на Синди, но сега я открих и реших да се включа  Grinning Аз правя упражненията на Синди - Предизвикателството поне 2 пъти седмично. Не са трудни, доста са приятни и не са много натоварващи. Поне аз така си чувствам  Peace По принцип не ходя на фитнес, предпочитам да си тренирам вкъщи, но обичам плуването  Peace Ходим семейно на басейн, тъй като или аз, или половинката трябва да се пличкат с малката в детския басейн, докато другия поплува  Mr. Green Сега тегля тези 2 диска, които сте пуснали в началото. Изглеждат интересни и виждам, че ги хвалите  Wink По принцип ми харесва да сменям програмите, защото омръзват рано или късно  Blush Аз редувах Синди с Пилатес и едно ДиВиДи на списание Грация - Перфектно тяло за лятото  Peace Сега с тези 2 програмки, които сте предложили ще имам голяма разнообразие  Wink
В момента съм 52кг, но ми се иска да смъкна 2кг, тъй като по бедрата ми все още имам сланинки, които не харесвам  Blush Сега съм на лунната диета.

# 132
  • някъде в орбита...
Aз съм пила преди години и имаше ефект.
Преди тренировка 30 минути.
Каква беля си направила с диетите, сподели моля те.....

А ти пазеше ли диета, или някакъв график на хранене? Мен сега брат ми се опитва да ми направи, ама сложен случай се оказах  Embarassed Добре поне че се похвали, мъжа ми утре ще ми вземе Л-карнитин, та да го започна  Simple Smile
Относно диетите - много трудно мога да огранича храните, все ме избива на някъде в здравето  Confused И то заради диетите от едно време. Дълго е за обяснение, но с две думи: не препоръчвам пазенето на диета, дори напротив. Ако те интересуват подробности - на лични  Blush

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 20:52 от InaV

# 133
Ще дадете ли повече информация за този Л-карнитин? За какво се препоръчва?  newsm78

# 134
  • някъде в орбита...
Ами брат ми ми го препоръчва за повече енергия при кардиото, и за по-бързо изчистване на мазнините. Иначе незнам много, само каквото прочетох в http://www.bb-team.org - пиши в "търсене" карнитин и ще излезе доста инфо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт