Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
Какво представлява прегледът за разкритие и защо е важен?
Какви са стриите по време на бременност и как могат да бъдат предотвратени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
-
Какво представлява прегледът за разкритие и защо е важен?
-
Какви са стриите по време на бременност и как могат да бъдат предотвратени?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са препоръките за грижа за бебето?
. Ами на мен ми се състоеше в това , че постоянно ревях и се чувствах много объркана. Всичко ми се виждаше наопаки, животът ми напълно извън мой контрол. Аз преди писах, че може би и отсъствието на таткото си оказа значение/ така се беше случило, че след раждането той работеше в друг град и аз се чувствах много самотна, чувахме се по телефона , след което ми ставаше още по- мъчно/. Общо взето това беше моята депресия 
Мен най- ме болеше като ми сложиха за 1 час торбата с пясъка, за да се прибере матката.
.Добре дошла Лили почти същото преживяхме аз и бебо само, че с тази разлика че стояхме 10 дни в болницата
след секциото веднага малкият е обдишван с кислород,бил е посинял заради увиването с пъпната връв 2 пъти,показаха ми го чак на другата вечер,и от 3-я ден ми го донесоха да кърмя и си остана при мен