ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 13

• 64 520
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Svet1970, радвам се да те "чуя" и за много години! Пожелавам ти тази година да видиш двете чертички и да стигнеш до финала с едно (а може и повече) живо и здраво бебе! Съжалявам за неприятностите с мъжа ти, надявам се операцията да е успешна и вече да не го безпокои дисковата херния.
Имам Вяра, дано този път нещата станат по лесно при теб и постигнеш желаната цел!  preggo
Успех и на всички останали момичета, които започват стимулация.  Hug
Денива, не се поддавай на черните мисли, моля те. Всички тук сме с теб и нашата положителна енергия няма да позволи да се случват още неприятни неща. Вярвай в това! newsm10
Чакам Зюмбюл да се включи, и то с хубави новини.  EFP

# 106
Здравейте, моят първи ин витро опит приключи вчера с неуспех - ЧХГ 0,11. Няма съмнение ве4е, в4ера бе 13 ден от трансфера. Мислих, 4е съм подготвена за резултата заради отрицателните уринни тестове, но когато го видях разбрах 4е не е така. Усетих огромно разо4арование и болка, на никого не ги поjелавам. Плаках и бях най-нещастната на света. Днес ве4е ми е по-добре, мисля си за следващия опит, иска ми се да запо4на веднага, само това ме вдига на крака
.....дано поне Зюмбюл ни зарадва, стискам палци

# 107
  • Близо до София
Miss_iv, съжалявам за преживяното, но важното е че сега со оптимистично настроета и вече мислиш за следвашия опит. От сърце ти пожелавам да е успешен  Hug

# 108
  miss_iv Hug и аз вече знам колко е тежко  Cry  Cry
Не успях да направя кръвен вчера на 11ден, голям сняг беше в София и ние с тези куфари бяхме още по затруднени. 
Тази сутрин направих уринен и той е  EFN, за мен вече е ясно, че моят опит приключи неуспешно Cry
Вчера преди вторият полет за Лондон ме започнаха менструалните болки в много силна фаза /не може да са от бременност, а теста да е отрицателен/, предполагам, че ще ми дойде до довечера. Да вярно доктора ми каза уринен на 14 ден, но съм убедена че няма да го дочакам Cry
Споделих ви за падането, като се поуспокоя ще ви пиша повече за моите премеждия, които мисля са сигурен фактор за моят неуспех Sad

Много трудно ми беше да ви го кажа, никак не исках да ви натъжа повярвайте ми

# 109
  • в сърцето на един мъж...
Зюмбюлче Hug

# 110
  • София
Зюмбюлче, все ми се иска да ти кажа, че не всичко е загубено..... Тези уринни тестове... хич не ги обичам и толкова сълзи сме проляли заради тях, ама все бързаме да ги правим.... Кураж, миличка!  Hug
Miss_iv, съжалявам за твоя неуспех, но виждам, че ти си се посъвзела и да знаеш, колкото по-бързо, толкова по-добре. Следващият път ще успееш!  Peace
А между другото моята докторка ми каза, че последните проучвания показвали, че е по-добре след неуспешно ин-витро да не се прави пауза, а да се действа веднага, още следващия цикъл. Стига разбира се да няма някакви сериозни физиологични проблеми при жената. Имало натрупване на лекарствата у женския организъм, някакво наслагване.... Поне така тя ми обясни и това важи в пълна сила за случаите, които попадат в графата "неизяснен стерилитет" или са само с мъжки фактор.

# 111
Зюмбюлче,Miss_iv съжалявам, милички Hug Hug Hug, толкова добре ви разбирам и аз преди малко разбрах, че моя опит е неуспешен/ чхг-0,37/, но ще трябва да се стегнем и да продължим напред каквото и да ни струва.
Съжалявам, исках да честитя на всички новата година, защото едва сего се добрах до компютър, а то какво стана...............
Прегръщам ви всички Hug Hug Hug и си пожелавам тази година да е много по- добра за всички нас Praynig Praynig Praynig

# 112
момичета, съжелявам за отрицателните резултати. но не губете вяра, защото щастието за вас предстои. следващите опити ще са успешни и ще има бебчета за всички. изпитанията пред които сме поставени са за силни и борбени, каквито сме.
желая ви късмет  Hug

# 113
Зюмбюлче и Miss_iv, прегръщам ви. Друго нз какво да кажа Confused
Само не губете надежда...

# 114
  • България
Съжалявам и ви Hug. Кураж,милички,все пак има надежда...понякога повече време трябва просто smile3521

# 115
  • до морето
Miss_iv, Zumbul  Hug Hug, много съжалявам за болката, която трябва да изтърпите Tired
Но надеждата трябва да ви помогне да се съзвеземете и да начертаете новите планове, които ще донесет така очакваните бебчета.

# 116
Зюмбюл4е прегръщам те силно  Hug Знам как се 4увстваш,не го пожелавам на никой.Повярвай ми,ще ти мине.И все пак,дано теста не е от4ел правилно Praynig Praynig Praynig

П.П. Забравих,Честит празник на вси4ки!Дано Бог помогне на вси4ки ни,да ни дари с по едно,две бебчета! Hug

# 117
  • Стара Загора
Zumbul,Miss_iv,съжалявам милички,но не губете кураж  Hug

# 118
  • Лондон/Пловдив
Съжалявам за неуспеха момичета.Не губете вярата следващият път със сигурност ще успеете.
Много кураж на всички и само позитивни мисли колкото и да ви е трудно в този момент .

# 119
  • Близо до София
Зюмбюл, съжалявам за преживяното, пожелавам ти да се съвземеш много скоро и да започнеш планове за втори опит и то успешен Hug

Общи условия

Активация на акаунт