Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 279
  • 276
  •   1
Отговори
# 120

Илиянчето вече каза че не е,Алекс? кой друг е от Варна.....

Ваня 84 е от Варна....
И аз за нея си помислих...

# 121
Мен никой не ме подозира, но да си кажа, че не съм бременна, щот после иди доказвай, че нямаш сестра...   Crazy 

# 122
Мен никой не ме подозира, но да си кажа, че не съм бременна, щот после иди доказвай, че нямаш сестра...   Crazy 
Хахаха....  hahaha
Аз пък си помислих за теб, щото в едната тема има Стела 77, ама е ясно, че не си ти....
А иначе и Ели е от Варна...

# 123
  • Пловдив
В профила на Усмивка в скайпа пише, че искат още една дъщеря  Simple Smile  Flutter

# 124
В профила на Усмивка в скайпа пише, че искат още една дъщеря  Simple Smile  Flutter
Тя беше първата, която заподозрях, ама нещо й намерих публикациите...  Whistling

# 125
Ле-леее... вече 5 страници само подозираме....няма ли някой да се смили и да си признае.. newsm53

# 126
  • Бургас
Честита Нова 2009-та Година ! Пожелавам на всички много здраве и хубави мигове през Новата Година !!!

Брей пак съм изтървала новината. Wink

# 127
  • София
И аз мисля,че който знае вече трябва да изплюе камъчето,че да мирясаме.

Клои,мила още няма новина!

# 128
Някой да се престраши да пита Гоши на лични (хи-хи-хи) ...и...  ruporuu

# 129
ААаа нека Мацката сама да се похвали за хубавата новина:)) Нека когато реши да го направи:)  Аз го написах сутринта защото я видях онлайн...

...... Сетих се, преди една година на този ден ми беше термина, очаквах го с нетърпение..., а Илинка се роди доста по-късно. Сега нейния Рожден ден очаквам с нетърпение  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 17:46 от Goshy

# 130
  • София
Оле малеее немоЙм спа тая ноШ тцъ-тцъ-тцъ. smile3511
А Косето спи вече 3-ти час и не мърда, какво ли ще правим нощес?!?  Rolling Eyes Ще разгадаваме тайната (ако до тогава не е разгадана). newsm62

# 131
А, Goshy, много нечестно постъпваш, ние сега какво да не спим ли? Само пусна бомбата и айде... Crossing Arms
Слънчи, сестра ми работи в Технополис, утре работят със сигурност, вчера и днес почиваха. Hug

# 132
Племенниците ми бяха нагости. Едната на 6 г, другата на 1 и 10 м. Много добре си играха, хапваха и спинкаха заедно. Нито веднъж не се скараха за 4 дни, което мен много ме учуди. Wink
Може би за по-дълъг период няма да е така, но определено не се оправдаха опасенията ми за потоп в къщи.

# 133
  • София
Слънчи, аз не съм ... май. Макар, че имам закъснение от 3 дни...  Grinning  Но искам да е пооо натам.

Забравих да се похваля, че Криско се хвана за слушалките на прощъпулника(преди 20дни) и сега е Др. джуниър.

# 134
  • София
Абе хубаво е поне едното да може да си обува само ботушите и да си облича якето, че иначе докато се пребориш и облечеш второто, първото увира от жега Tired Казвам го от опит, че нашата кака, която уж може да го прави се е разлигавила напоследък и настоява да я обличам като бебе.
Виж ако има една 10-11 годишна кака, която да се изживява като майка и да помага сигурно е добре

Общи условия

Активация на акаунт