Януари дойде нека здраве и щастие си пожелаем

• 29 409
  • 691
  •   2
Отговори
# 585
isepise, аз от себе си съдя, че кашлица с антибиотик досега не съм успявала да овладея. Дърт организъм съм все пак и не съм особено за пример. Дано на Хриси да са му чисти гърдичките и да успеят да му намерят правилното лечение.  Hug
На Мишето също да не са й проблемни бъбречетата, но и да открият причината за подпухването.  Hug
ЧРД, Краси5! Пожелавам ти мечтата ти да бъде бъде реализирана!    bouquet

Гуш-гуш на всички и успешно-приятна седмица.  Heart Eyes Hug

# 586
Лейди, стискаме палци! Дано причината се окаже само в чорапките!  Praynig

Пиши като имаш новини. Представям си колко притеснена си.  Hug

# 587
Лейди,спомням си,че преди няколко дни спомена,че Мишето има лош дъх.Даваш ли и достатъчно водичка?
Стискам палци всичко да е ок. Praynig

# 588

Лейди, стискаме палци! Дано причината се окаже само в чорапките!  Praynig

Пиши като имаш новини. Представям си колко притеснена си.  Hug
Дано причината е в чорапките  Praynig

# 589
Бени тя вода не ще и да помирише от как се е родила.Лошия дъх мина и мисля че са били гъби , по думите на док.Мазахме я с дектарин и минаха. Но вчера беше много кисела и си направи 1 път през деня почивка от 6 часа после яде много малко само вечерта изяде към 90мл.

# 590
  • Варна
Лейди, дано установите какво поражда проблемите и Мишето да е добре!

# 591
Лейди,  Praynigдано не е нещо сериозно наистина. Това, което ми идва на ум е, че може да реакция към някоя храна, материя, препарат..Нови ли са тези чорапки? А даваш ли й кърма? Да не си яла ти нещо необичайно?
Ох, дано се свършат вече тези болести  Praynig Болничките дечица да оздравяват и да няма други поводи за притеснения.

Страшно много хора не са се разписвали. Моля се да са заети с приятни и нтересни неща.
 Hug и приятна седмица на всички!

# 592
  • София, "Младост 3"
Бени тя вода не ще и да помирише от как се е родила.Лошия дъх мина и мисля че са били гъби , по думите на док.Мазахме я с дектарин и минаха. Но вчера беше много кисела и си направи 1 път през деня почивка от 6 часа после яде много малко само вечерта изяде към 90мл.
отичат ли долните клепачи?
УРИНА - задължително обикновена и стерилна
обикновената веднага ще даде дали има някакъв възпалителен процес
стерилна при малко бебе и то момиче е повече от адски трудно да се вземе
съвета ми е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обикновена, щото най-вероятно стерилната ще даде някакъв резултат...
успех и споко - ние сме с вродена хидронефроза и за сега е повече от ок човечето ми

# 593
Ми клепачи не съм забелязала да се отичат.
Урина с колектор ще се мъча да взема.
Сори за невежеството ама какво е хидронефроза.

# 594
  • София
Лейди, Praynig за Мишето да е добре! Hug

Хриси и той да се оправя. Исе, като пиете АБ неминуемо се обостря астмата. Sad Ние на Мони от много АБ я бяхме докарали.

Момичета, май, май ще се връщам на работа от следващата седмица.  Tired А така нещо не ми се ще. Закостеняла съм си вкъщи и сега ми е тегаво.  Mr. Green Ще има да се адаптирааам. ooooh! И Лъчето на ясла горкото, т.е. няма да е горкото, ако не ми боледува. Дано да е здравичък! Praynig

Лека седмица на всички! Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 14:54 от Angela

# 595
  • София
Сетих се да ви кажа за съкращенията, една приятелка ми каза, че майки с деца до 3 г. възраст нямат право да ги съкращават. Дали е вярно да кажат мамите, които са наясно. Peace

# 596
Съкращения могат да се правят при определени условия. Ако има алтернатива кой друг да бъде съкратен (да не е отговаря на защитените условия), другият ще бъде потърпевш. Нямат право да уволняват без разрешение на инспекцията по труда и поради разни директиви, но на родна почва и това може да се "уреди".
Аги, дано само Лъчи  Heart Eyes да ти е здравичък. Знам, че на теб ще ти е шугаво, но все някога се връщаме в стария социален ритъм.  Hug

# 597
Мдаа, при нас потърпевшата ще съм аз, щото другата колежка е разведена, гледа сама дете и има ипотечен кредит... Пък мен явно мъжа ми може да ме гледа подобаващо, щом досега не съм си дала зор да се връщам  Laughing
Ох съвсем съм се омотала.... Сега тази пък позната, с която ви споменах, че ще говоря ми твърди, че все пак мога да се възползвам от тия 410 дни до 1ви март. Не знам дали греши или не, ама много е сигурна /ТРЗ е в голям завод  Rolling Eyes/. Обадих се днес в офиса и чакам да видим какво ще кажат те по въпроса...  ooooh!
Ама повече няма да ви занимавам, че сигурно ви писна от моите неволи  Blush
Аги, дай да се сменяме - на мен ми се ходи на работа  Wink /сигурно това ми желание ще е докато да тръгна и ще ми залипсва стоенето вкъщи/. А пък ти за стоенето вкъщи имаш един вариант  Mr. Green
Дано само Лъчи е здравичък и доволен.  Praynig
Аз днес тръгвам на английски. Дано бащата се прибере на време... От сега не може да се организираме, та не знам какво ще е детето като тръгне на ясла, аз на работа.... Но най вероятно човек се нагажда и свиква...

# 598
Момичета след час и половина чакане да се изпишка най накрая дадох стерилна урина(не съм сигурна чесе води стерилна).Резултата в петък.  Rolling Eyes Но педи смята (вече) че е от чорапите.Днес не е имала оток , така че се надявам наистина да е било от тях защото за първи път и ги обух тези чорапи и след тях стана тя каквато стана.
Да питам има ли проблем че педи я сложи в хладилник урината?Защото и казах че едвам се измъчих за тая и ако трябва пак незнам - то детето го измъчих щото я държах гола уж да се изпишка като и захладнее ама тя се запъна и накрая след час и половина като я обух (преди това само по колектор в одеало) взе та я свърши работата. Mr. Green

# 599
 ladybebi мисля,че няма проблем да седи урината в хладилник-поне така ми е казвала моя приятелка лаборантка.Ох дано да е от тия гадни чорапета.Ще се  Praynig резултатите да са добри и ще  fingerscrossed
Ние днес бяхме на лекар и вече сме на инхалации за пореден път- Cry Sad
Смениха ни сиропа с Мукоплант сироп,зиртек и АБ и вентолин за инхалациите.
cher успех с английския и  fingerscrossed Лъчи да е здравичък
Лека на всички Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт