Движение на българските майки -ВИДИН тема 22

• 11 084
  • 191
  •   1
Отговори
# 135
Аз със сигурност отпадам. Дени ми направи бронхит и лечението продължава с пълна сила Confused

# 136
Аз със сигурност отпадам. Дени ми направи бронхит и лечението продължава с пълна сила Confused

Кураж Ренка! Hug

Щото вътре сме аз и Дианка, Диди ни вози от мястото на Оффроуд събора до Белоградчик! Изненадана съм колко добре картинката е обрисувала реалната ситуация! Mr. Green

За базара, гледам се пада през седмицата, така че отпадам. Но ще се донеса през някой от уикендите. Peace

# 137
  • край Дунав
Утре сутрин-бабамартите тръгваме от ОМВ-9.15-който пил кафе-пил  NaughtyБМВ-то на Миленка е пълно до дупка! Остава моята жипчица да натоваря и ...те така!

# 138
Благодаря розовелке Hug

Приятни емоции утре и хубаво време Hug

# 139
# 140
Честита Баба Марта! Здраве и късмет!

# 141
  • край Дунав
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, много енергични и обични!  Hug
  Искам прошка от всички, които през изминалата година съм обидила волно или неволно!
  Грешна съм, но Ви обичам! Heart Eyes
  Като се започна от сутринта,та чак до сега-идваме весели и засмени от Белоградчик! Децата ни чакаха с огромно нетърпение, освен, че вече имаха поне по 5-6 мартенички, бяха ни подготвили и на нас изненади! Ние занесохме 10-тина чувала от даренията-игри, обувки, дрехи, играчки! Миленка купи няколко опаковки сладки, пурети, Дани пък взе за всички деца шоколади, а пиленцата ни казаха всички стихотворения, които са научили+тези от Коледа и изпяха много песни..Беше просто чудесно!
 Белоградчик е пълен с много туристи и е изключително приятно да отбележа, че има значение заедно да продължаваме да се борим и пропагандираме идеята да го направим номер 1  Peace

# 142
Момичета, почерпете с малко тортичка за здравето на Марти, която днес става на цели 5г. Heart Eyes

# 143
  • край Дунав
  bouquet Ренка! Да ти е жива и здрава принцесата! Много радост да ти носи и да стане като теб чудесна майка и хубава жена!

# 144
Рени, да ти е жива и здрава прекрасната Марти! Много радост, слънце и щастие да има в живота й! Heart Eyes Hug

# 145
Момичета, благодаря за поздравите Hug

Днес си имаме още една рожденячка,
БОБИ, ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА АМБИЦИРАНА ДА ПРАВИШ ДОБРО НА ХОРАТА И МНОГО УВАЖАВАНА ЖЕНА!!!

ЗА ТЕБ

# 146
  • край Дунав
Мила Боби, честит рожден ден! С много пожелания за здраве, много приятели и вълнуващи моменти!

# 147
Боби, честит рожден ден и от мен! Бъди много здрава, усмихната и късметлива! Heart Eyes Hug
Ще се възползвам, че пиша и ще честитя рождения ден и на Снежи от Канада. С най най-добри благопожелания и благодарности и отзивчивостта и загрижеността, макар и на толкова много километри от тук! Снежи, мила, дано го прочетеш! Heart Eyes Hug

# 148
  • край Дунав
Снежи, дано ни прочетеш-бъди много щастлива, макър далеч от родината! Блатгодарим ти за съпричасността, която оказа на видинската група и бъди уверена, че в наше лице имаш приятели завинаги!
http://skorpions.multiply.com/photos/album/25/25
Днес наистина е празник-за повечето от нас, а и за моята душа.Това са част от снимките, които направих на днешното ми посещение във Враца-изложба на Росица Бакалова и фирма "Български гоблен"-Там видях наживо невероятни красоти, създадени от ръцете на жените от клуба към фирмата, освен това завързах полезни познанства и както казваме-нищо не е случайно-днас наистина ми се случиха чудни неща! Имаме м/у градска връзка вече с желаещи да ни помагат /+инфо на срещата в неделя/...ако случайно питате кой е мъжът на снимките към края до мен-да не се чудите -г-н кмета на Враца  Whistling

# 149

Общи условия

Активация на акаунт