През Новата година пак на детска градина! - 17 част

• 16 872
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Здрасти!

Ilistavreva, все ще намериш какво да пишеш. Отдавна вече изместихме темата и пишем какво ли не, освен за ДГ.
И моята щерка днес не отиде, ама то се знаеше, преди на приключи с АБ и да поукрепне малко, а и задължително преди контролен преглед няма да я пусна  Peace

Гери, честито, много здраве и късмет и весело изкарване на празника:)  Hug

Тия дни трябва да ида да платя за миналия месец ДГ. Нали така се прави, въпреки, че детето не ходи ...  newsm78

Днес и аз почнах работа пак! Пожелавам си да има работа, пък нервите все ще ги преживеем  Hug

Благодаря за подкрепата вчера! Имах нужда. Днес вече ми е по-добре и даже искам да се прибирам вкъщи, ама нямаааа  Crazy

# 91
  • София
Честита Нова година и от мен! Желая ви много здраве и късмет   bouquet

Наближава рожденият ден на Мартин, дайте ми моля ви идеи какво да нося за почерпка на дечицата в градината? Купувате ли някакви шапки, свирки и т.н. глезотийки за дечицата от групата?Носите ли картонени чашки и чинийки за тортичката и за сокчетата?

# 92
Здравейте, момичета.
Иво отиде днес на градина в страхотно настроение, направо ме учуди, мислех, че ще мрънка за ранното ставане и т.н. Но той нямаше търпение да се види с приятелчетата, много кеф ми стана.
buni - най- добре попитай в градината какво позволяват да се носи. Не навсякъде позволяват торта и т.н.

gerygirl- Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и щастие ти пожелавам!           bouquet

# 93
  • София
ЧРД, Гери! Късмет, любов, щастие и повод след 3 години пак да се притесняваш за адаптация в ДГ ти желая Wink!

След еуфориятакак й се ходи на градина през всички почивни дни днес беше аха-аха да ревне. С още една група ще са заедно тази седмица в нашата стая, че слагат ламинат на горния етаж. През деня ще се бутат явно, но като дойде време за спане и хранене незнам
как ще ги съберат  2 групи #Crazy....

# 94
  • София
...

Тия дни трябва да ида да платя за миналия месец ДГ. Нали така се прави, въпреки, че детето не ходи ...  newsm78

...

Да.  Peace

Честита Нова година и от мен! Желая ви много здраве и късмет   bouquet

Наближава рожденият ден на Мартин, дайте ми моля ви идеи какво да нося за почерпка на дечицата в градината? Купувате ли някакви шапки, свирки и т.н. глезотийки за дечицата от групата?Носите ли картонени чашки и чинийки за тортичката и за сокчетата?

Шапки и свирки досега не съм купувала, иначе ми допада като идея.  Peace Чашки и чинийки досега не съм носила (и без това всеки месец купуваме пластмасови чашки за вода), а сокчета взимам от малките, със сламка.  Hug

# 95
Гери,Честит Рожден Ден!!!Да си жива и здрава и всичко наи-хубаво ти пожелавам!

За нашия рожден ден занесох такива глезотийки и сокчета със сламки за всяко дете.За лелите сладки ,кафе и бонбони.Идеите ми ги дадоха тук HugВ края на декември в групата имаше РД и видях ,че на всяко дете бяха дали мандарина и от детските милка шоколадчета.

Аз съм решила 1-ия ден на градина да ни бъде сряда.До тогава ще издивяваме взаимно Crazy
Симба ,в нас е същата работа каквата описваш,ама вчера я оставих на баща й и излязох на кафе,че иначе не ми влияе добре лудницата.

# 96
  Честита Нова година, мили мами! Здраве щастие и късмет на вас и вашите семейства! Искрени пожелания за безАНТИБИОТИЧНА 2009 година! Nature Snowman

Честити рождени дни на всички рожденици, които съм пропуснала да поздравя!

Днес за първи ден от мнооого време отново сме на детска градина / да видим до кога Thinking/.

# 97
Гери, Честит Рожден Ден и от мен, здраве, щастие и много късмет, а също и любов Hug  bouquet
Днес отидохме без проблем в детската, само ставането беше трудно. ЕДВАМ ГО СЪБУДИХМЕ, А БАЩА МУ МУ ВИКА-дАНИ, ХАЙДЕ НА ГРАДИНА, НАШИЯ ИЗВЕДНЪЖ КАТО СКОЧИ КАКТО БЕШЕ ПО ПИЖАМА И СЪНЕН И ВИКА-тАТЕ, ЧАО И ХУКНА КЪМ ВРАТАТА. Че се наложи да го връщам и да му обясна , че първо ще се облечем дебело и тогава. Иначе сняг имаше доста сутринта, даже мъжа ми стана с нас и разчисти неговата  кола и отидохме с нея, а моята още е затрупана Confused. В градината не беше студено, но и не беше обичайното топло. Ще се стопли обаче,сигурна съм. Елек не съм му обличала, той такива неща не търпи, само му облякох по-плътна ватирана блузка и 3/4 чорапи. До градината му бях облякла едни дебели ватирани дънки, ама там ги събухме и облякох тънки

# 98
Гери, ЧРД и от мен! Здраве, много здраве и посещения при лекари само за профилактични прегледи!  bouquet

А, момичета, от последния постинг на МерСедес се присетих да ви питам нещо - как обличате децата сутрин, за да ги заведете до градината. Моят син по принцип в градината е по панталон/анцунг и 3/4 чорапи и до последно преди ваканцията като ходеше и сутрин така си отиваше облечен. Обаче сега вече си е сериозен студ и минусови температури. За нагоре толкова не се притеснявам - якето му е достатъчно дебело, обаче за надолу се чудех. Ако му сложа чорапогащи под панталона, там ще трябва да се свалят.... а дали ще му ги свалят, не знам ще им се занимава ли, защото по принцип при нас от вратата ги поема лелката. Ако пък сложа върху тези панталони други, не знам дали ще ми се получи - горните ще трябва да бъдат някакви по-обемни... newsm78

# 99
  С чорапогащници не е удачно , защото няма кой да им ги облича и съблича непрекъснато.
  Аз му обличам термопанталон върху дрехите и като го заведа го събличам. Peace

# 100
Елси , и аз съм се чудила същото,защото и ние не можем да влезем да си ги облечем сутрин ,лелката ги взема от вратата буквално.

Ако родителя си го облича в градината - от вкъщи тръгва с дебелите панталони и чорпогащник и там си ги съблича и облича анцунг или там каквото си прецени.
В нашия случай най- добре е като че ли да се каже на лелите какво да съблекат и да сложат на детето.Но дали пък на тях ще им се знимава newsm78.Ние сме много близо до градината,пък и с кола я караме и я обличам така,че си остава със същите дрехи вътре.Но чорпогащник винаги й обувам под панталончето.

# 101
Ilistavreva, защо няма да ходите на градина?  Hug Нещо съм изпуснала връзката.  Blush

Ами предстоят ни операции и за целта трябва да я запазим за по дълъг период максимално здрава, а в градината това е абсурд. Пък живот и здраве може да се разминем и само с една.

Днес я водих на зъболекар заради кариесчето. Мислих че ще реве и ще се дърпа, но нищо такова - за три годишна се държа по добре на стола от мен.

# 102
Здравейте момичета!

Най-напред: Честита Нова Година!!! Много здраве, касмет, щастие и незабравими моменти през Новата година!!! Hug

gerygirl, Честит Рожден Ден!Много здраве и семейно щастие!

Чета ви още от начало, но не се включвах, защото ние си ходим на градина от миналия септември, макар и в яслата и реално не ни е за първи път в детската, но... вече виждам че сме на една вална, така че се присъединявам към отбора, стига да ме приемете Simple Smile
Откакто сме започнали градина сме всеки месец болни и на АБ!!! #Cussing out дори и летните месеци  #Crazy Сега покрай празниците 1 месец си беше вкъщи, като преди празниците ми вдигна Т 39.3, трепереше чак, разстройство, повръщане, обезводняване, система.... беше голям ужас. Сега се позакрепихме, но.... тази седмица ще ни правят изследване за бронхиална астма!!! Все си казвам че няма да е, ама..... ми е притеснено!!! Днес е на градина и чакам до 2-3 дена пак да има кашлица и сополи!!!!При нас те определно не са безобидни и винаги стигаме или до отит или до брохнит!!!! От 1 година все го тъпча с разни лекарства!!!Та така, и аз си казах болката  Hug

buni ние лятото правихме РД в градината.Занесох торта, бонбони, натур.сок, соленки, пластмасови чинийки, чаши,лъжици /сина ми каза че ядат с лъжици и така се оказа/, свирки, шапки и балони - всички бяха много доволни!

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 14:35 от Sunsunny

# 103
Елси, аз обличам Гергана както до сега. Само с чорапи под панталона. Ходи с баща си с колата и не мисля, че е проблем като не слагам чорпогащник.

# 104
Здравейте!
Честита нова година,бъдете живи, здрави вие и семействата ви!
Първи ден след ваканцията,сутрешното ставане беше трудно,иначе влезна с кеф в градината.
Аз Маги я обличам дебело,когато ходим пеша и там я преобличам.
gerygirl,честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт