Отговори
# 195
момичета Ашура е утре в България, и е хубаво да се пости един ден преди Ашура както и ппрез деня Ашура  Peace

# 196
  Здравейте момичета,

Мелани, снимките, които си показала са много хубави.      bouquet
  В Италия преди Коледа има традиция всяко семейство да прави яслата на Христос с всички фигурки наоколо, като бебето в люлката го махат и го поставят в полунощ на Коледа. В Неапол има занаятчийска уличка, известна в цял свят с направата на всякакви фигурки за случая-и на самите ясли, разбира се. Дори следват световните тенденции и добавят по някоя нова известна личност. Например през 2006, когато станаха световни шампиони по футбол-бяха направили целият отбор на фигурки, включително и Зидан в поза преди удара с глава.    Grinning   Неизменно присъствие е и Марадона, тази година е добавен Обама и т.н. Тези последните, естествено са само за забавление и не се добавят в яслата. Ако сте гледали репортаж от коледното обръщение на Папата, на Площад СВети Петър всяка година се прави гигантска ясла с човешки размер фигури.......много е красиво.
http://images.google.it/images?hl=it&q=presepe+vaticano+foto … um=1&ct=title  -това е от Ватикана
 Ето и някои link със снимки:
http://www.presepioelettronico.it/SanGregorioArmeno/sangregorio.htm   -най-отдолу има стрелка за следващите страници от галерията
http://images.google.it/images?hl=it&q=presepe&um=1& … um=1&ct=title
http://www.ilpresepe.org/gallery.asp
http://www.presepenapoletano.net/   -Това е сайт на няколко езика

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 18:27 от Alba76

# 197
Веси, не мисля че е малък Тарик...въпроса е само той да иска ,иначе и за бебета има  уроци по плуване Wink Добре сме ние...след ваканцията ,която яко помързелувахме...сега бак ту реалити Simple Smile ,ставане, у-ще,готвене, домашни...и тъй..

Белбей , мерси.  Хе хе ..не съм лесна за съблазняване аз. Mr. Green /майтап../ Peace

Светле  bouquet

# 198
Здравейте, момичета!

Благодаря ви. Радвам се, че сте харесали снимките. Знаете, че по тези краища хората си украсяват къщите много мераклийската.

Ние днес цял ден бяхме по шопинг. Нали утре ни е последния ден тук, и сме с този гадния полет в 3.30 сутринта в четвъртък. Утре пак малко обиколки.

За плуването - Джой само сега по празниците не ходи, в събота и неделя сме пак на линия. И не е рано, Иман. Мари мисля да я пусна още тази година. След като махнем памперса. Треньорът на сина ми се занимава и с бебета. Оказа се, че се познаваме, били сме заедно по басейните. Аз също се занимавам с децата, но предпочитам да е друг, за да свикват на ред, дисциплина, концентрация, респект.

Гери, собре дошла отново!

Иман, успех на изпита! newsm10

Деси,  моята щерка голяма къдрокоска се оказа. Едвам я разресвам. А за сателита  spoko- в днешно време, една комуникация да ми куца и аз откачам.

Монсун, позната история. Моите и двете не спят. Мъжът ми каза, че аз съм ги направила такива, защото работих до последния ден преди да родя и с двамата, и по нощите, и така... има на кой да приличат. Още не са заспали в момента  Banghead

Отивам да хапна малко арабски гозби, че в БГ не са съвсем истински и да използвам случая.

# 199
  • Paris, France
Привет от мене и само да питам за реакцията в Сирия от посещението на нашия Саркози?

Мелани, много красиви снимки!

Саратед, ти си като компютър за логически задачи. Да не си математик?

# 200
Здравейте, дами.   bouquet  bouquet

Как я карате около енергийната криза, тия които сме в БГ?  Mr. Green

Иман, питах хорицата, не знаят, доколкото разбрах и банкови трансфери не могат да се правят, но не съм 100% сигурна. Днес обаче пах щяло да има митинг в Сф. пред Александър Невски.

Дтти
, ми таман принцеска да не й се налага да ходи на солариум като мен. Mr. Green Пък и ако е такава скица като Даянка, грешка няма да има.

Дуа, къде си, никаква те няма.  newsm78

Ясминке, как я карате по морски там? Каруми какво прави? Hug Hug

Снеже
, Аднанчо много пораснал бе. Hug

Белбей, ти как си, поздравления за пола на бебо.  Hug И втория път да ги нашариш като мен. Joy

Кате Акхиал, не се спотайвай, ами кажи ако има нещо, то след толкова палци. Hug

Лек и топъл  Mr. Green ден.

# 201
Сабинка, Честит Имен Ден на Йоанка   bouquet Да е все така будно дете и бързо да се оправяте  Peace

# 202
Честит Имен Ден на Йоанка! Да е винаги усмихнато, щастливо и слънчево дете! Да слуша много мама и татко и бързо бъзро да махат гипса!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Амал, в колко часа е протестът? Аз търсих в нета, не намерих информация...

# 203
16.30 часа, пред църквата Ал. Невски.

# 204
Благодаря много.   bouquet

Другите арабелки, как сте? Изпокрили сте се.. Confused

# 205
  Привет и от мен момичета и Честита Нова година!!! Желая Ви здраве ,късмет и сбъднати мечти. Close-mas:
При нас нищо интересно,опитваме се да влезем в ежедневния ритъм.Пътувахме,закъсахме в снежните преспи,пренощувахме в Сандански и пристигнахме благополучно.Яси се разболя по пътищата,кашлици , температури, но вече е добре и беснее с пълна сила.
Честито на всички които са имали поводи за празници тези дни, Дина ,дъщерите на Марси и Мелани-желая всичко най-хубаво!    bouquet  bouquet  bouquetСабинка,да ти е жива и здрава Йоанка!    bouquet
Кате Ш.,благодаря за хубавите пожелания и милия жест,че си се сетила за всяка от нас.Всичко най-хубаво и на теб Hug.
Кате Мар.,следя за новини в другата тема. Hug
Мелани,лек път.Много е гаден този нощен полет,но сигурно сте свикнали,пък и сте си нощни птици...Мъжа ми щеше да лети за Ливан другата сряда,но са отменили полета на 14 и потегля сега в неделя,а аз трябва да подготвя подаръците  #Crazy,но още нямам идеи -на кой-какво? Hug
Гледам Амал е писала за митинга днес,който има възможност -да заповяда! Hug
На всички много Hug Hug Hug

# 206
  • по пътеката
магде, мерси!  Hug
хора, моля за съвети, линда има подарък папагал от баща си! казвайте рисковете за здравето и как да го гледам, това не съм го имала,да беше котка! с голям опит съм!много ме притеснява да не усложни алергията на линда и без това не е установена при4ината! #Crazy newsm78 Thinking

# 207
Магде, появи се най-накрая. Вече мислех да питам Сабинка за теб, къде си изчезнала като Фантомас.

Сабинке, миличката Йоанка, дано по-бързо й мине  Praynig  и за теб е изнервящо, и за детенце.

Толкова карах мама да си вкараме газ, добре, че не ме послуша  Laughing  В БГ ги е страх хората да използват газ като че ли....  Опасно било, не знам си какво било....

Стопява се отпусчицата ми  , а шефа вече ми звъни да каже какво ми е запланувал  ooooh!  Sad  голямо мъзрелуване му ударих, спане до обяд, само пред ТВ, не съм помогнала нищо на баба и мама за къщата  Embarassed  вглезят ме, дори масата ми слагат и раздигат след мен, а вечер баба става на няколко пъти да ме завива, че се откривам  Embarassed

# 208
Здравейте,момичета!
Минавам само да ви поздравя за новата година(вече на патерици), и да пожелая на всички ви повече детски усмивки, мир и любов, както вкъщи така и по света!

# 209
Привет  wavey
Благодаря ви момичета за пожеланията за Йоанка  Hug

Заповядайте , почерпете се за именния ден  Party

Мелани много красиви коледни снимки  Flutter мерси, че ги сподели   bouquet Аз ти видях и предишните снимки в подписа- Джой с лилавия костюм и Мари в куфара  Simple Smile големи сладури са  Heart Eyes

Снежна не минаха ли тези гъбички на бебчето  Thinking получи ли ми писъмцето ?

Магде радвам се , че Яси вече е по- добре  Hug

Амалче съвсем малко остава до края  Simple Smile стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed

Ани, Кате  Hug Hug

Момичета някой знае ли нещо за Надето доста отдавна не е писала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт