Отговори
# 210
Катенце, браво на теб! Най-накрая да си отпочинеш  Laughing Много се радвам за теб  Hug Hug

САБИНКА, ЧЕСТИТА ТИ ИМЕНИЦА!!! Дано бързо и мине на милото детенце  Praynig

Кога ще махате гипса? Как се държи малката героиня? Много прегръдки и на двамата!  Hug Hug

# 211
Здравейте мили арабелки,
Амалче-качих малко снимки на бебето,наистина за един месец е порастнал много.
Близнаци-първо честит имен ден на Йоанка,да ти е жива и здрава.Получих ти писмото.дано сте добре и не сте болнички.

Деси-пуснаха ли ти сателита?
Кате-как си Hug

# 212
Здравейте,

Невена, за Сирия не знам, но в Ливан нямаше нещо особено покрай посещението му.

Амал, и аз снощи прочетох БГ новините, дано се разреши ситуацията с газта.

Сабинка, честито на малката палавница. Да си спретнете щур купон. Целувки и на баткото.
Веднага си ме изловила, Джой е с костюм на палячо, а Мари в обичайна поза... до преди малко едвам я извадих от големия куфар. С брат и се крият вътре, не мога да оправя багажа от тях.

Магде, аз този път ги "парфюмирах" всички наред. Че и на малките, разни комплекти на Дисни, има не само с парфюмчета. Много са готини. Ако те интересува ми пиши на лични. Вносителят за България е ливанец, ще ти дам адреса да пазаруваш директно.

Ние сме готови с багажите вече. Целувки на всички. Ще пиша от родна земя.

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

А, Надето защо не пише?

Снежна, видях малчо. Страхотен е! smile3539

# 213

честит имен ден на малката принцеса Йоанка-да расте   умна и щастлива за радост на мама и тати и опора на брат си

за визитата на Саркузи-ами нищо особенно,даваха само пресконференцията
На мен днес ми дръпнаха ушите,има ли и други newsm78
Оба4е ве4е съм голям фен на Венецуела и на президента им и на министъра на външните им работи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-днес гледах интервя с министъра,пове4е няма да коментирам-който иска да се поитересува Grinning

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 20:46 от dtti

# 214
Деси, знам за Венецуела от вчера. Действие с размах  Peace
Дръж си ушите да не ти изхвръкнат. Голям контрол е да знаеш. Докато напише нещо човек, и Метлата тропа на вратата...
 Hug Hug Hug

# 215
А dtti  Hug Hug Hug
Той на мене отдавна ми е фен Peace
Евала на човека Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А колкото до Саркози
Май доиде Мубарак да му покаже пирамидите
и да пие арабско кафе с хел newsm78
Може и   фул за закуска да са му направили
и за обед монохия
после може преди да си е дремнал да е
дарпал шиша .

Между другото благодаря
голямо внимание сте ми отдали
Така сте ме сложили в средата и то с големи букви
Ама че изпъквам
 Hug Hug Hug Hug Hug
Да зема най накрая да напиша за Оман
Много се двоумя обаче каде да го напиша
понеже и в многодетни мами се записах първо
и за това си траех до сега де
Дайте някакъв савет.

# 216
И като съм далече и не съм в Час...питам се за какво е писала Амалчето  newsm78 -форумска ли има....

Добре че открих Алтернативното мислене и се бъгнах да чета-ТА  ВЛЕЗНАХ В ЧАС.....знам че не може тук да се коментира и чакам с нетърпени да се пише там..

Има направен един Нов  тулбар за блогът, с който си изтеглих и сега се забаляваме Фамилно-....музика ,новини ,чат -адски удобно

Който се интерисува да погледне
http://ruslantrad.wordpress.com/2009/01/07/intidar-toolbar/
  bouquet

# 217
здравейте момичета как сте?надявам се че новата година за вас е започнала прекрасно изпратих ви нещо на лични което получих от един приятел не че ще помогне нещо но поне да го видите.приятна вечер на всички. Grinning

# 218
 Здравейте момичета! Извинявам се, че така се немесвам в темата ви, от известно време ви чета с интерес, но чак сега се наканих да се включа и аз. Причината е, че ако всичко се нареди, скоро и аз ще пиша от по-топло от България място Wink Така че, стискайте  ми палци Simple Smile И ако приемате ще се включвам и аз понякога Simple Smile

# 219
Привет jimimi   bouquet Добре дошла!

Разкажи ни повече за теб и за къде ще стягаш куфарите? Simple Smile

# 220
 Благодаря, добре заварили, както се казва Simple Smile В момента съм в Русе, а куфарите ще стягам за Бахрейн.  Предложиха ми работа там и аз приех, защото тук положението вече става доста трудно. Малко ми е притеснено и още не мога да повярвам, но... надявам се, че е за по-добро Simple Smile Ще бъда много благодарна ако някоя от вас ми даде малк оповече инфо за там. Не че не изчетох доста неща из нета, но от вас определено звучи по-интересно Simple Smile

# 221
Честита Нова Година на Всички Момичета!

Желая от сърце много здраве,късмет и сбаднати мечти от сърце.

# 222
jimimi добре дошла Hug

а.ясмин то и аз отпреди съм му фен,но с последното интервю ми изпълни душата,а какво става при вас със сливиците newsm78

и нещо дале4 от метлата и ушите  Grinning
Днес се звъни на врата -оказват се децата на съседите едно одеало паднало у нас пуснах ги да си ги вземат и Оби като се нахвърли върху тях-картинка то бяга и лае,децата бягат и пищят-за незапознатите ку4ето е малко още и за сега е малко по голямо от котка,но явно ще излезе паза4 от него

снежна как са децата,нали от днес им запо4наха  класните newsm78,а после ще погледна и малкия в албума Heart Eyes

# 223
jimimi добре дошла Hug

а.ясмин то и аз отпреди съм му фен,но с последното интервю ми изпълни душата,а какво става при вас със сливиците newsm78

и нещо дале4 от метлата и ушите  Grinning
Днес се звъни на врата -оказват се децата на съседите едно одеало паднало у нас пуснах ги да си ги вземат и Оби като се нахвърли върху тях-картинка то бяга и лае,децата бягат и пищят-за незапознатите ку4ето е малко още и за сега е малко по голямо от котка,но явно ще излезе паза4 от него

снежна как са децата,нали от днес им запо4наха  класните newsm78,а после ще погледна и малкия в албума Heart Eyes

А сливиците при нас  само третата ще се маха
По съвет на многодетните мами настоявах и тропах с крак да останат.
И така си остават де ееее
Та в събота ще го приемат в болницата и в неделя  живот и здраве
ще го оперират.
Ама кученцето ви е много сладко

И само не разбрах защо мойта снимка се махна
 макар че беше с линк,и не отразяваше конфликта който е в момента,
докато в Изрелската тема са направо така изложени все ощена 18 тема.

# 224
Добро утро, момичета, как сте днес?  Tired

Предлагам да пуснем темата на Деня в Клюкарник, вярно, че не всички, които се интересуват от Близкия Изток ходят там, но след това можем да сложим линк към вече изписаната тема в новите ни темички. Надявам се там да не бъдат цензурирани информации относно политически карти, мнения на политици към конфликта, факти, а само такива, съдържащи лични нападки, ирония към участници и т.н. Tired Crossing Arms

Рени, получих го. И това е нещо.  Peace

Мелани, дай и на мен на лични, може ли? Има ли момчешки парфюмчета? Hug За газта, ще се оправи работата, само създават психоза у хората. Сега и няколко дни на студено се изтрайват, нашите баби как са живели, че и прали зимата? Не е приятно, но има доста по-страшни неща.

Дтти, казах ти, много е страшен този Оби. Heart Eyes Президента на Венецуела поне му свалям шапка, че изрази противно на всеобщото политическо мнение, за разлика от някои арабски лидери.  Crossing Arms

Бабели, мерси, подобно.  bouquet

Иман, и вие някакво кученце имате, така ли, много е сладичко. Аз в студените дни викам на мъжа ми - ДОБРЕ, че нямам куче, че ще го превърна в затворник, брррр, да го извеждам в този студ, че аз и бебето няма да изведа, добре, че моята приятелка знае, че съм се зазимила и е поела ангажимента за ежедневните разходки. Mr. Green

Марси,
много хубав, но труден подарък за малката Линда. Незнам какво да те посъветвам, мисля, че птиците са допълнителен алерген и не само те, ами котета, кучета.

Арабски Жасмин, хареса ми подписа ти под аватара, така е, някои хора знаят само да калят.....Пиши за Оман тук, има много желаещи да четат за тази страна. Хсони Мубарак е една гадна подлога, всички го знаят, ама като запитат защо не пускали палестинците?  newsm78

Дуа, къде си, пиши ми на лични, не мога да вляза в Скайпе защото лежа оттатък, доки каза да почивам повече заради вената и защото бебата е много щура, много мърда и да не се увие пъпната връв.... Embarassed

Jimimi, добре дошла. Вчера една позната се върна от Кувейт, каза, че там е друг свят просто, няма криза, хората са спокойни.   bouquet Та и в Бахрейн вероятно е така.

Къде ни изчезнаха Лили, Креми, Манел, Надя, Рафаела, а с Абра какво стана, върнала ли се е, там ли е още? newsm78 Айде Ясминка я знаем, че е зле с нета. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт