Отговори
# 225
Аз, за да не нахлувам в съседната тема Shocked, ще си постна мнението тук - преди 12 дни израелски военни самолети са прелитали над Ливан. И то не за пръв път.....Да не говорим, че и над Сирия прелитат. И това ако не е нарушение на международното право...Не е хубаво да се показва само едната страна на нещата.... Tired

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 12:47 от amal

# 226
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте! Влизам само с информация. За живеещите в Емирствата.В Сити сентровете събират помощи за Палестина- дрехи,обувки, одеала, чаршафи....Всичко, което можете да отделите.

Всичко добро на вас и семействата ви!

# 227
Халааааа Момичета!
Днес реших да направя лентички с надпис "Free for Palestine", в цветовете на тяхното знаме. Ще ги раздам на мой приятелки и те на други и тн... Като един вид подкрепа,ще ги носим и ще ги разпространя във Варна...
Който иска от варненките да ми каже да му дам, а от другите градове който сте ако искате и вие направете такива лентички,мога да ви пратя файла като емайл.

bouquet

# 228

Днес реших да направя лентички с надпис "Free for Palestine", в цветовете на тяхното знаме. Ще ги раздам на мой приятелки и те на други и тн... Като един вид подкрепа,ще ги носим и ще ги разпространя във Варна...

bouquet

Предлагам да пуснем темата на Деня в Клюкарник, вярно, че не всички, които се интересуват от Близкия Изток ходят там, но след това можем да сложим линк към вече изписаната тема в новите ни темички. Надявам се там да не бъдат цензурирани информации относно политически карти, мнения на политици към конфликта, факти, а само такива, съдържащи лични нападки, ирония към участници и т.н. Tired Crossing Arms

мисля че това е добро предложение ,стига да е с правилата на форума...Да не ядосваме мадераторите пак- триене,забележки...като учениците...Но пък в Клюкарника-Защо пък не  newsm78- дали е допустимо ,то там за какво ли не се пише ,това си е реален Факт ...някой наясно ли е дали може СПОРЕД правилата ТАМ

# 229
Мария     какъв  е  тоя  подпис  бре   Sick Sick Sick

чак  ме  засрами  пред  Мохамед  Амин   Rolling Eyes каза  ми    тези  не  ги  ли  е  срам   smile3505

аз  за  това  и  избягвам да  влизам в  други  теми   да не  се  изложа  пред  децата  Blush Blush

# 230
Какво и е на подписа на Мария  newsm78?
Наира, можеш ли да ми пратиш файла и на мен  Hug
Рени, мерси  Hug

ДУА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!   bouquet

# 231
  • O.A.E./ Пазарджик
Мария     какъв  е  тоя  подпис  бре   Sick Sick Sick

чак  ме  засрами  пред  Мохамед  Амин   Rolling Eyes каза  ми    тези  не  ги  ли  е  срам   smile3505

аз  за  това  и  избягвам да  влизам в  други  теми   да не  се  изложа  пред  децата  Blush Blush

Споко Свеар, мойте извинения. Скоро няма да ти се наложи да го видиш....
Аз за това и не пиша в тая тема. Peace

# 232
Миме, недей така  Hug Липсваш ни  Hug! А и всеки има право да слага каквото си иска за аватар или подпис. Това не е консервативен мюсюлмански форум - събрали сме се майки и жени, които по някакъв начин сме свързани с арабската култура - това трябва да се напомня от време на време..

# 233
амалче я бягай да раждаш и да не ядосваш модовете,в клюто или не пак ще има метла Mr. Green,а и ти не си Боряна -да ти сложат бан ве4ерта и на другата сутрин да ти го махнат Mr. Green

А.ясмин дано в неделя да има добри новини  Praynig

мария аз пък си мисля ,4е не пишеш ,защото сме се събрали сунна и шиа и не сме се сбили

# 234
Леле, че затишие цари тук. Дори за плетки не ви се говори.  knit

Наира, браво, хубава идея. Ще съм благодарна да пуснеш файла.

Аз да ви призная се заплеснах по турсия сериал "1001 нощи".  Embarassed Не помня кога в живота си съм гледала сериал.  Embarassed Единствено "Приятели" съм гледала, но на компютъра. Да не говорим, че телевизия не гледам. Склонна съм да набедя красивия турчин в сериала за това мое ново занимание.  Embarassed Днес достигнах завидни върхове. От любопитство да разбера какво ще се случи, изгледах следващата серия на турски. Нали се сещате колко разбрах.  hahaha Като имам да уча какви ли не магарии правя.  Mr. Green

А. Жасмин дано мине всичко добре с детенце!

Ди, къде се губиш? Дуа, как сте?

Забравих да напиша нещо: Момичета, кой ще пуска следващата тема? Юбилейна е. Нека някой титуляр да я пусне  и да е по-шарена и празнична Peace

# 235
Честит празник на козлето ни във форума ДУА. Да си ми жива и здрава и да се пренесеш в най-хубавата къща в Ливан, каквато се очертава вашата.   bouquet

Дала, мисля, че модераторите го споменаха веднъж като опция.

Наира,  Hug Hug

дтти, мислиш ли, че ще ни пометат? Брей, чистотата е хубаво нещо. Mr. Green

Какво изпуснах? newsm78

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 21:03 от amal

# 236
DUA да си жива и здрава! Много щастие и късмет    Hug

svear, аз в подписа на Мимето виждам две сладки дечица  Peace ако визираш аватара..какво му е и аз се чудя  newsm78 ..мисля че е откъс от филм, съвсем нормален аватар!! Ако знаеш какви пошли аватари има из форума, ум да ти зайде Wink

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:16 от AniSim

# 237
ани въпросните картинки са махнати

моми4ета в шок съм -Самара да хване и да подстриже Даяна като мом4е,докато аз говоря в едната стая по скайпа с майка,още не мога да се осъзная-тъкмо и беше пораснала косата и я връзвах опашки,4е и ластики днес и купихме днес

дуа-честит рожден ден и много сбъднатои мечти

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:43 от dtti

# 238
Ани!   bouquet  bouquet
А на мен твоят подпис много ми хареса Grinning. Даже съм го копирала на едно друго място  Blush
Израсла съм с произведенията на Марк Твен, а сега и тази мисъл ме възхити!
Латеа, най-накрая още един фен на сериала  Laughing И аз като теб не съм обръщала внимание на други сериали освен Приятели, но този е толкова завладяващ! Открих и невероятен турски творец - Кирач!! Музиката е толкова чувствена, а и актьорите са много красиви  Grinning. И Дезърт май го следеше.. newsm78
Нещо ново по сметките за помощи?  Някой звънял ли е в палестинското посолство. Има ли желаещи, че съм страшно пресипнала и може и хич да не ме разберат за кво се боря  Embarassed Laughing. Ако никой не звънне, ще го направя в понеделник.
Момичета, не разбирам защо държите на всяка цена да спорите с израелските момичета. Техните семейства са там - разбира се ,че няма да застанат на палестинска страна. А дали се цени човешкия живот.. това си е на всеки на съвестта.
Аз се моля да спре убийството на деца и един онеправдан народ да получи земята, която е наследил от дедите си...

# 239
честит рожден ден Дуа!Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години своя рожден ден!
Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт