Отговори
# 240
DUA, Честит празник!   bouquet Желая ти каквото ти е на сърцето, това да ти е в ръцете! bdbaloni

Иман,   bouquet Дай някой линк да чуем! Това е композитора на филмовата музика към сериала, предполагам? Май споменават това име, когато започва. И за Марк Твен  Peace и аз се присъединявам към любителите.

Май се разболявам  cold само ми е студено, очите ми парят.. Не ми допада идеята.  Naughty

# 241
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ
МАЙ ТРЯБВА ДА ПОЧЕРПЯ  bouquet

тия дни ,както знаете хич не ни е до празнуване,но направих торта,че децата искаха-ще я сложа в албума,а пък съвсем неочаквах,че с тези събитя и в днеишната виелица,мъжо ходил след работа и се върна с един голям букет хризантеми,които бяха много оригинално поставени във вътрешността на една дамска шапка с периферия за летния сезон-много красиво-снимах го и ще сложа в албума-иначе шапката става за рабуба,че аз съм като някаква от преди сто години с нея Laughing
за войната утре ще пиша ако ми остане време-поклон пред душите на загиналите в мъка и болки Praynig-Алла ирхамон Praynig

# 242

честит  рожден ден Дуа-много здраве и щастие

и за да не става объркване това е от майка Муфида-но понеже не може да слага картинки-го пуснах аз

марси консултирахме се и решихме следващата юбилейна тема да пуснеш  ти-като най стар кокъл /в смисъл по брой на теми/ Grinning

# 243
Дуа -да си жива и здрава ...и все -тка духовита   bouquet

Момичета-писах и в магребската тема...защото много ми направи ето това впечатение в нашия форум

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361491.0

Аз си мислих че интернет пространството е ...как да кажа-Свободна територия....
знам че форум на Бг мама Не бива да се политизира-Слава Богу все-пак че модераторите трият....
Направо страх да те хване ...четете .Без да знаеш може да Обидиш някой....и Хоп-ето ти ЕКШЪН

# 244

ДУА - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!

# 245

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ДУА!  Hug
Желая ти от сърце любов, добри приятели, пари и още много много рожденни дни!

Сабинка Да е жива и здрава именничката ти!   bouquet Hug

Найра Афферим, много добра идея. И аз искам от тия лентички. Heart Eyes

Иман, Латеа Голяма краста е този сериал. Майка и сестра битка водят с баща ми заради този сериал. А аз не го гледам, само една серия съм гледала. Интересно беше, но нещо ме мързи да го следя. По принцип не харесвам сериали с много дълго продължение като серии, като от рода "Дързост и красота"........... П.С. като казах  "Дързост и красота"  сетих за един преподавател по физкултура от гимназията. Винаги, когато имахме в едно и също време час при него , когато даваха сериала имахме свободен по физкултура, защото господина ни гледаше си сериала във фоаето  hahaha Никога няма да го забравя този преподавател.  Mr. Green
Напоследък много ми е интерсно едно друго предаване-състезание по турската. Има петима участници всяка седмица различни и всички подред готвят вечеря, спретват масата с дизайн с всичко, и нагостяват останалите 4-има и в края на вечерята оценяват и дават точки на този който ги е  нагостил нея вечер и в края на седмицата избират за първо, този който е събрал най-много точки. Много е интересно, чак се нахъсвам и аз да сготвя  и да приготвя хубава маса за вечеря.  Heart Eyes
http://www.fulldizi.com/?p=11552

П.С. По въпроса за организациите за помощи нищо особено не съм открила из турските сайтове.  Confused Ако има в БГ някаква организация ще е добре. Моя приятел сириец каза, че е било почти невъзможно да стигнат до там помощите ни.  Rolling Eyes Дано не е така наистина.

Латеа И аз се разболявам...  Sick хремава съм, гърло глава ужас.Само се тъпча с лекарства от няколко дена насам. Дано да ни мине бързо. Да оздравяваш бързо!  Hug

А относно Кърач, певеца, в Турция се води за рок певец.  Thinking Не знам защо. Аз лично не съм впечатлена от неговата музика. Има доста негови песни, които се използват като фонова музика.
Ще споделя с вас две мои любими песни на един мой любим композитор на филмова музика-Гьокхан Кърдар  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=8c7CnbXZJag (в този клип може да има и сцени с нежности, тъй като беше освен драматичен и много романтичен филм, в който се разказваше за голяма и страстна любов.... предупреждавам предварително  Grinning )
http://www.youtube.com/watch?v=TCuxbqOjmVY&feature=related

Ще споделя с вас и един линк, който ми изпрати вчера онова момче от блога, който даде Дала - "Интидар" ( с него се познаваме). Много умно и интелигентно момче машаллах.  bowuu
http://sham.edno23.com/view/post:149854 Може да подкрепита само като кликнете върху стрелкичката, сочеща на горе.  Simple Smile

# 246
амалче я бягай да раждаш и да не ядосваш модовете,в клюто или не пак ще има метла Mr. Green,а и ти не си Боряна -да ти сложат бан ве4ерта и на другата сутрин да ти го махнат Mr. Green
dtti, не ти прави чест!

DUA, честит рожден ден!

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 22:19 от Дивиана

# 247
На празниците хората си пожелават много неща,но аз ти пожелавам само 2 -Никога и Винаги.ВИНАГИ ЩАСТЛИВА И НИКОГА НЕЩАСТНА!Мила ДУА желая ти Честит Рожден Ден!!!Весело изкарване на теб и семейството ти!!!

# 248
Дуа, Честит Рожден Ден!
Да си винаги обичана, весела и много любопитна и остроумна мама на весели деца!   

# 249
  • In a surreal moment!
Дуа- бъди жива и здрава !  Heart Eyes Hug  bouquet

За който се интересува - при мен и шефа нещата от първия преглед стоят така - той е сравнително ОК , леко лоша морфология и ще пие витамини - не пуши от месец и половина - юначка съм а ?!? как го придумах сама не знам  Grinning
при мен е тъмна индия още - съмнения за проблем с щитовидната жлеза и вероятност за Хашимото , ще разбера повече в събота след среща с ендокринолог и вагинален видеозон .

Около мен много хора се вълнуваха от ставащато в Палестина , но след започването на газовата криза си отклониха вниманието . Днес един колега разпалено разказваше , че е гледал турски тв и е видял потресаващи кадри с убити деца , неща , които не се дават по родните тв - светла им памет на малките душици !!!

Веси , Миме  Heart Eyes Hug  bouquet

# 250
Честит Рожден Ден Дуаа!!!! Желая ти Много Щастие ! Много Любов и никаква Мъка в Сърцето ти!!!

# 251
  • Paris, France
Дуа, честитя ти рождения ден и ти пожелавам много здраве, радост, мир и любов!

Кълбовидна, Браво за цигарите!   bouquet И на котките ще им е по-лесно да дишат. Аз ви се възхищавам на волята, особено твоята. Това е най-хубавия и полезен новогодишен подарък, който мъжът ти си е направил. За Хашимотото не се притеснявай! Много хора го имат без да знаят. Защо ще ходиш на Ваг. видеозон за Хашимото? Или искат да изключат ПКЯ? Щом сте махнали цигарите бебето няма да закъснее, ще видиш! Още веднъж специални поздрави на мъжа ти от мене за цигарите и:

И ви пожелавам за следващата Коледа едно сладко бебче в празния от цигарен дим дом :lol

# 252
Виле, много се радвам за вас  Hug Hug И аз съм с Хашимото - отключи ми се след бремеността. Но дано всичко е наред при теб!
Дезърт, посмях се хубаво с твоя преподавател  hahaha
Изчезвам да се обличам, че трябва да закарам малкия на ясла и да ходя на лекции.

Лек ден ,момичета   bouquet

# 253
Веси, мерси мила  Heart Eyes И аз съм израсла с книгите на Марк Твен, също Джек Лондон и други автори....

Вили успех, стискам палци  fingerscrossed

# 254
Добро утро, момичета! 

Как сте? Живеещите сега в Бг. как се справят със студа и с депресиращите разговори за кризата? Който си има дечица, сигурно се весели покрай тях, но и сигурно боледува, когато са болни!

Днес сутринта имат труден телефонен разговор с моята майка, но той не е първи, не е и последен, не е и отсега.

Вили, много се радвам, че сте така упорити и се подкрепяте! Аз познавам поне 2 майки с Хашимото. Пият хапчета за това. За цигарите - май не е лесно да се откажат, а! Браво! Стискам палци и нали ти обещах - ако едната от нас има момченце, а другата -момиченце, ще ги оженим. А ако имате и двете момченца или момиченца, ще растат заедно и ще са добри приятели! Хайде със здраве и успех!

Някой свързвал ли се е скоро с Надя? Отдавна не пише.         

Общи условия

Активация на акаунт