Отговори
# 60
Наира-   bouquet  прекрасна песен
на мен ми е Тъжно отдълго...и нещо не ми става  хич весело

Хард- не може да се обръщам директно.....после Има по две страници Изтрито...а и Бан -затова  си избрах принципа-Ударила се Мара ,та да се сети магарето . Но имал Лични-и за да не ти пиша там,значи НЕ Е било това
Нищо Лично към Теб-то е само Общественно ...

Къде ги видяхте снимките на Хари   bouquet   newsm78 -в албума ли?Нещо не ми се отваря Снимка днес-отварям само Магребския  newsm78

# 61
  • София
...грешка
Гоа-Анджуна?
Eдно приветствие и за тази гостенка от съседната тема!Виждам, че и на нея май й се пътува с нашия лайнер WinkНо за жалост градът не е Анджуна.. CryНо е относително топло попадение... GrinningРазширявам обясненията на дадените до момента жокери.Търсеният град е в стара Гоа, изходна точка е за упоменатата базилика и за  храма в планината Сидханат.Разстоянията от него до гореупоменатите  туристически обекти са съответно около 10 и около 30 км.Допълвам с още 2 жокерчета.. Mr. GreenБазиликата се нарича Bom Jesus, а храмът в цитираната планина е строен в чест на  богинята Парвати.Хайде от мен да мине..още един жокер!Името на града се среща изписано по два различни начина.Познайте единия и продължаваме! Hug
Найра,благодарско за песента!  bouquetТя ли те натъжи толкова или има  и нещо друго, по-сериозно?Да не би и твоето настроение да е минорно заради наближаващия понеделник и края на ваканцията? Thinking
хари, видях вашите снимки. Момичетата са много красиви и с такова къдрави и огромни коси. Най-малкото детенце е много слънчево, а ти такава дребничка мама, родила 3 деца. Да сте живи и здрави.
Пък тук аз си казвам /как са слаби някои хора?/?
Ах, Кате , и аз този важен въпрос често си го задавам, май знам и отговора му, ама не ми отърва... Mr. GreenТа единствената ми прилика с такива слабички и добре изглеждащи майчици ще е само в  бройката на дечурлигата.... hahaha hahahaАз всъщност нейни снимки не съм видяла, но се доверявам на експертното ти мнение... Wink
Латеа, те хубаво те евакуираха по задачки семейни, ама  много се забави.... Hug

# 62
 оо Дтти , къде ме прати ти ... може би ... ooooh!

Не можеш да сме сравняваш с тази дама  Naughty
Първо за мен не е имало спор , просто тя изразява мнението си към теб класифицирайки те с някви определения и критики ...
Второ , дори да би възникнал спор темата в които сте се "срещнали " за мене е несериозна ...
Нашите спорове с тебе , са на бая по- сериозна и важна тема !
И двете си имаме много различни и твърди позиции ... Тъй ,че и дума за сравнение не може да става ...
Опонент като мене , трудно ще намериш ... имам бая силни аргументи , а захапа ли се за нещо трудно пускам .. да не кажа хиЧ ,особено в тема която имам право... но да не се отклоняваме  Laughing  Peace
А за онази жена - просто не ти е фенка , но не ми е конкуренция (пфу , успокоих се... Joy hahaha..)  Peace

Цитат
Хард- не може да се обръщам директно.....после Има по две страници Изтрито...а и Бан -затова  си избрах принципа-Ударила се Мара ,та да се сети магарето . Но имал Лични-и за да не ти пиша там,значи НЕ Е било това
Нищо Лично към Теб-то е само Общественно ...

Хаха ...  е ,че как да не може .. За мене така - аз като имам нещо да казвам го казвам , няма кво да увъртам ! Ти кажи направо , пък после включи литературните похвати ...
За мене сичко друго са лисичи истории и чупки в кръста !
Не ,че нещо кой знае какво специално за мене си имала да казваш , но "симпатиите " ти ги усещам ..  , а ако бъркам явно така си го завъртяла с тез метафори , че докато му фана нишката ... ooooh! Laughing  Peace

# 63
оо Дтти , къде ме прати ти ... може би ... ooooh!

аз и преди ти казах дай някой урок,4е е гола вода  Mr. Green,а и тя пожела да ви свържа ,4е явно сама с мен не може да се оправи,но както и да е

теди днес гледах едно предаване по mbc-реалити за отслабване,вси4ки у4астници са от 100 до 160 кг,дай да се вклю4им
1-ще сме най най слабите
2-за около 4 месеца ще сме по слаби и от Хари,един беше станал от 150 на 80кг
ако има и други желаещи -да сформираме отбор  Peace

# 64
Panaji или Panjim  Peace

Забравих да кажа, добре дошла тук Боряна   bouquet

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 22:39 от Latea

# 65
Sarated, днес наблюдавах пред очите си една любовна история,която се надявах да свърши хубаво,а отиде към лошо май....
натрупа ми се просто,по липсата от хабибито,от чакане и така...
А песента просто fit to my mood , не мога да се сетя как беше fit  на бг....   Confused
някой път и аз ще се пробвам за загадкаа...

Hug

# 66
  • София
Цитат
Хаха ...  е ,че как да не може .. За мене така - аз като имам нещо да казвам го казвам , няма кво да увъртам ! Ти кажи направо , пък после включи литературните похвати ...
Хей, Хард...То и ние като теб, по сериозните теми си имаме твърди позиции, които също бихме могли да изразим направо, без каквито и  да е заобикалки и увъртания, ама нещо админите не ни позволяват...
Цитат
имам бая силни аргументи , а захапа ли се за нещо трудно пускам .. да не кажа хиЧ ,особено в тема която имам право... но да не се отклоняваме
Само не разбрах , защо считаш ,че само ти имаш силни аргументи по  въпросната тема.. newsm78
А реално погледнато, за себе си всеки е прав....Ама въпросът е , чия правота в край на краищата е по-правилната.. Wink Mr. GreenПоследната тавтология е търсен ефект...В тази връзка тук ти бях задала едно въпросче, което модераторите изтриха...Дали имаш нещо против да ти го метна на лични? Thinking
Латеа, бравос!Право в 10-ката.Градът е точно Панджим.На 10 км от него се намира базиликата, построена през 1695.А храмът на Парвати е в селището Борим, намиращо се на около 30-ина км от  горния град.  bouquetТрябва да продължим пътуването, ама в момента леко ме домързява...След малко ще пусна описанието на следващата дестинация..
Деска,аз съм първа жичка за водичка, твърдо съм част от сформирания от теб отбор..  Peace

# 67
Хаха е Дтти явно въпросният спор се е състоял на лични , че аз в темата  не го видях  Wink

Цитат
днес гледах едно предаване по mbc-реалити за отслабване,вси4ки у4астници са от 100 до 160 кг,дай да се вклю4им
1-ще сме най най слабите
2-за около 4 месеца ще сме по слаби и от Хари,един беше станал от 150 на 80кг
Shocked
 И тука има някво риалити за дебели известни личности , но така или иначе не съм го гледала !
Дтти , че ти колко кила си бре , че пък и в отбор ,ще се включваш  Wink

# 68
Честита   нова  година  на  момичетата които празнуват 
  bouquet

Анди
арабските  мами  са  известни  с  гостоприемството  си  но  такива  като  тебе  заслужават  да  ги  smile3513 smile3513 smile3513

Нали  щеше  политология да  следваш  или  си  се  ориентирала на   сексология  smile3532

това  че  си  надарена  машалла  те  видяхме  още    по  време  на  споровете    ни  по  сериозните  теми   bombs  сигурно  си  се  метнала  на   някоя  си  от    еврейските  ти   баби   Wink 
не  успя  ли  да   се  добереш  до   Израил   с  мотор   от  към   Турция  smile3505

побързай   че  скоро     един  жив   палестинец  н е  ще  оставят  тези  на  които  си  фен newsm52  afwitch    newsm52 

ще   те  посъветвам  да  си   newsm49   докато  не  си  получила  още  един   ban

виж   на  това  си  специалист   ,където  и  да  се  разпишеш      все  това  си  получаваш 

#Bad Talk argue Banghead smile3560

# 69
Дтти , че ти колко кила си бре , че пък и в отбор ,ще се включваш  Wink

еееееееееееееееее и аз като теб-не казвам  Grinning, ти си криеш годините-аз кг,а разговора беше в скайп-затова си изтървала

свеар  Hug добре дошла отново,как са децата newsm78 Heart Eyes
та по повод на децата-по леко с Анди,с възрастта ще поумнее

# 70

Опонент като мене , трудно ще намериш ... имам бая силни аргументи , а захапа ли се за нещо трудно пускам .. да не кажа хиЧ ,особено в тема която имам право... но да не се отклоняваме  Laughing  Peace

Хард, всяка от спорещите страни има силни аргументи, а за правотата.. всеки си мисли, че защитава правилната позиция (това е причината да я защитава, нали така?). В спора обаче силата е не да кажеш, че ти си правият, знаещият и можещият, а да обориш противника и да му го покажеш.

Теди, олекна ми.   bouquet Излизах, после нямах нет... докато го изровя този отговор ме тресе едно нетърпение.  Blush Не бързай, в очакването има очарование Wink

Наира  Hug Hug Hug Пожелавам скоро да се видите с хабибито и помалко душевни сътресения!   bouquet

# 71
==========Не ,че нещо кой знае какво специално за мене си имала да казваш , но "симпатиите " ти ги усещам ..  , а ако бъркам явно така си го завъртяла с тез метафори , че докато му фана нишката ...  =========

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Hug
 Е,къде с метафори ,къде с Усещания- Разбрахме се накрая

Какво специално да имам да казвам за теб аз пък-..ти си показа бельото  Joy Joy Joy -аз ти казах че не е в Моята Класа-Семпло е!
Това беше с  ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ  нашата среща    Joy Joy Rolling Eyes

# 72
за да успокоите темпото,и да оставим метлата на модераторите да си по4ине,4е и в тон със загатката на Теди
една песен поздрав за вси4ки
http://www.vbox7.com/play:e8c541d5

# 73
  • по пътеката
новата загадка:
 на колко години е анди?
 кой номер е сутиенът,който може да поеме буферната зона?
 колко кила е?
 и блондинка ли е?
наградата е право на мнение за войната в газа!/ майтап,бе уили/
деске, в отбора съм, поне някой да ме сритва,макар ,4е ме боли отзад от падането ,няма минаване ,ей!  #Cussing out

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 23:14 от marsy

# 74
аз аз аз аз -може ли аз  Praynig Praynig Praynig

1-към 16
2-мисля д
3-около 50
4-според мен да,или поне такава под прикритие

а кога ще пуснеш наградата
 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт