?Въпроси всякакви?

• 1 869 159
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
dannyangel, много ти благодаря за отговора, но ревизията вече мина и замина и всичко е ОК. Всъщност проверяваха само фактури и налична стока, защото все пак е свързано с връщане на ДДС. Сега си чакаме връщането, чак не мога да повярвам, че е възможно да стане лесно и бързо и без заяждане.

# 346
Искам да попитам при загубена лична карта, пише ли се обяснение или само се плаща глоба и ми издават нова?

Благодаря, предварително.

# 347
  • ВАРНА
Искам да попитам при загубена лична карта, пише ли се обяснение или само се плаща глоба и ми издават нова?

Благодаря, предварително.

Ако е изгубена се плаща само глоба (наказват те за един вид немърливо отношение към долумент за самоличност).
При кражба - не знам.

# 348
Ако е изгубена се плаща само глоба (наказват те за един вид немърливо отношение към долумент за самоличност).
При кражба - не знам.

Знам. Беше 20 лв преди, а сега чувам, че щяла да става 200 лв, но не разбрах дали вече факт.
Затова и питам дали се пише обяснение?

п.п. И при кражба пак се плаща.

# 349
Ако я обявиш за открадната, глобата е по-малка. Но пишеш обяснения.
Опънали са ти портфейла в трамвая и толкоз.

# 350
Благодаря ти, Вълчо.
Май така ще направя, въпреки че, е грях да се лъже.

# 351
В трамвая няма да мине, кажи в манастира, натопи посетителите.
За спомен от женския метох. Ще се изповядаш, ще те разбере игуменката.

# 352
Здравейте. Искам да попитам имате ли проблеми със сайта на Нова телевизия ако сте го посещавали тези дни? Нещо от няколко дни е доста особен... Говори се, че тези от Нова не го контролирали.

# 353
Здравейте. Искам да попитам имате ли проблеми със сайта на Нова телевизия ако сте го посещавали тези дни? Нещо от няколко дни е доста особен... Говори се, че тези от Нова не го контролирали.

И аз имам проблеми тези дни с отварянето на сайта.

# 354

При теб какво, Лилянчо? Не се отваря ли? Чувала ли си някакви коментари?

# 355
  • София

В момента на сайта е този надпис: Сайтът е в процес на обновление. Моля, заповядайте по-късно.

# 356

И при изгубена, и при открадната, все се попълва декларация за изгубен/повреден документ за самоличност. Обикновено налагат минималната глоба от 20 лв.

# 357

Преди няколко дни се отваряше много бавно в сравнение с всички други сайтове, вчера - опитва се да го зареди и спира, преди малко ми даде грешка 404, а сега пише, че се обновявал сайта, иначе не съм чувала никакви коментари по въпроса.

# 358
  • София
Ако я обявиш за открадната, глобата е по-малка. Но пишеш обяснения.
Опънали са ти портфейла в трамвая и толкоз.

Преди 4 години за откраднати документи глоба не се плащаше.
Даже тогава с чантата ми бяха откраднали само задграничния паспорт, личната карта я бях изгубила преди това.Като подавах жалбата следователят ми каза и нея да я пиша открадната за да не плащам глоба.

# 359
Сега се плаща. Но понеже става по преценка на шефа на Паспортния отдел, някой може да мине и метър, ако онзи е на кеф.

Общи условия

Активация на акаунт