?Въпроси всякакви?

• 1 868 765
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 290
Разместванията нямат отношение към проблема с

Работим по проблема и се надявам съвсем скоро да бъде отстранен.

# 4 291
Simple Smile
Може ли някой да ми каже име на фирма, която поставя малките транспаранти по стълбовете?
Ровя, ровя и нещо нищо не намирам..

# 4 292
Благодаря  bouquet,инсталирах го отново,но пак си няма звук,незнам как да го оправя,офффф #Cussing out
Нямаш звук само в нета, а от самия комп си има, така ли?

# 4 293
Simple Smile
Може ли някой да ми каже име на фирма, която поставя малките транспаранти по стълбовете?
Ровя, ровя и нещо нищо не намирам..

За кой град?
Във Варна за това се иска разрешение от Общината ( с куп документи и изисквания, имат отдел, занимаващ се с външната реклама на територията на кметството, на чиято територия са стълбовете), а транспаранта си го поръчваш в някоя рекламна агенция.

# 4 294
Опс, да.. пропуснала съм.
За София става въпрос, намерих една фирма, която дава цена точно според това къде се намира въпросния стълб, утре ще им звънна, но бих искала да имам избор.

# 4 295
Най-вероятно тази фирма е наела стълбовете от Общината.
Може също да провериш в кметството по район. Цената им ще е по-ниска в сравнение с тази на фирмата.

# 4 296
Някой да знае нещо за Замунда и Арена защо не работят.

# 4 297
  • София
При мен си работят, току що теглих от Замунда.

# 4 298

При мен работят без проблем... Може да е от доставчика ти

# 4 299
Благодаря ви.  Simple Smile Явно в нас е проблема

# 4 300
Най-вероятно тази фирма е наела стълбовете от Общината.
Може също да провериш в кметството по район. Цената им ще е по-ниска в сравнение с тази на фирмата.
Благодаря, нямах ясна представа какво трябва да направя, но вече знам Simple Smile   bouquet

# 4 301
Къде мога да видя сервиз на Самсунг, тук в Бургас? В момента гаранционната карта не е пред мен и не мога да видя, а ми е спешно. Praynig

# 4 302
Къде мога да видя сервиз на Самсунг, тук в Бургас? В момента гаранционната карта не е пред мен и не мога да видя, а ми е спешно. Praynig

Виж дали ще намериш нещо тук: http://www.samsung.com/bg/support/location/supportServiceLocatio … =SERVICE.LOCATION

# 4 303

Tezi dni и на мен ми се случва няколко пъти със Замунда...Просто краткотраен проблем от тяхна страна. След няколко минути излиза съобщение, че се извиняват и да си заредин тракерите отново или нещо такова. Както на всичко в България и тук търпение му е майката. Rolling Eyes

# 4 304
Попитай на 070013311 - от там ще ти дадат тел. на сервиз в Б-с.

Общи условия

Активация на акаунт