?Въпроси всякакви?

• 1 868 489
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 635
  • София
  Търся да си изтегля Опера 10.10, никаква друга версия не ми харесва!А навсякъде ми се предлага 10.63.
Тайна, я виж от този линк дали ще успееш http://www.oldapps.com/opera.php?old_opera=74 Peace.
Много ти благодаря, сега ще погледна! Супер, точно тази версия търсех, 10.10 exe!

# 4 636
  • Пловдив
Продават ли се мини ски за деца? И ако да, къде да ги търся - в магазини за играчки, в спортни магазини...?
Говориш за ония пластмасови дъсчици, които им викахме мини ски или за нормални ски със ски обувки и автомати, просто малък размер? Ако говориш за пластмаските - идея си нямам, иначе, да има малки номера ски обувки и малки ски, избират се според ръста на детето. Новите обаче са си скъпи, аз лично гледах в ибей за втора ръка за Иван-Асен, има.

# 4 637
Янтре, за първите питам. Имаше и метални едно време, и пластмасови.

# 4 638
  • София
Много ти благодаря, сега ще погледна! Супер, точно тази версия търсех, 10.10 exe!
Радвам се, че ти помогнах  Hug.

Biby, никаква ме няма в ски-спортовете, но често минавам покрай националния стадион, а там има нещо като борса... просто идея.

# 4 639
Вени, тя и kalei спомена за този пазар. Ще се разходя да видя. Благодаря ви.

# 4 640
Към варненци:
Някой може ли  да ми каже тел.номер на магазина на Драго и Радо Praynig

бул. Цар Освободител 21

052 64 02 65

Такъв номер не съществува. Confused
Тези Драго и Радо не мога да ги открия,човек иска да си купи нещо,а те в дън земята. Crossing Arms

# 4 641
Към варненци:
бул. Цар Освободител 21
052 64 02 65
Тези Драго и Радо не мога да ги открия,човек иска да си купи нещо,а те в дън земята. Crossing Arms
Според тях самите, съществува. Пробвай и тук:
Централен офис : Варна ул. Шар 1
т/ф: 052 603 024     е-поща: info@dragoirado.bg

# 4 642
Някой възползвал ли се е от правото си да върне в 7дневен срок закупена стока по интернет? В случая става дума за телефон от Мтел. Имат изрични клаузи в общите си условия, че може да го върнеш без да посочваш причина, а те в 30дн. срок ти възстановяват парите. Но всякакъв чужд опит ще ми е полезен като се има предвид колко са коректни.  bouquet

# 4 643
Удължен ли е срокът за пререгистрация на фирмите до юни 2011 или не?
Излиза ми информация само от несигурни източници.

НЕ!!!

http://www.brra.bg/

в синьото каре на сайта на ТР пише, че остават 43 дни до крайния срок. Изменеието на срока не е обнародвано все още, така, че няма промяна.
Отивай сега, няма хора. Ще приключиш за 15 минути.

# 4 644
Само Маршрутка №12 ли ходи от Лъвов Мост до Зала Универсиада?
И тя даже не ги свързва. На около 3 спирки разстояние с трамвай 20 после си.
Която и да е, минаваща по Цариградско ще ти бъде по-пряка.  Peace

# 4 645
Най-добре направо от Лъвов мост да походи малко до Цум и да си вземе 20-ката  Laughing

# 4 646
Търся си сериозни хамали за преместване на едни дивани и матраци без асансьор !!
Ако някой знае да дава инфо моля
на 2 фирми звъня и като кажа качване ;сваляне по 7 ет. без ас. и се почва едно ама то ама .... ама ама ...то ако беше с асан. и аз можех Mr. Green

# 4 647
Търся си сериозни хамали за преместване на едни дивани и матраци без асансьор !!
Ако някой знае да дава инфо моля
на 2 фирми звъня и като кажа качване ;сваляне по 7 ет. без ас. и се почва едно ама то ама .... ама ама ...то ако беше с асан. и аз можех Mr. Green
То си е за Ама...ама..   Grinning Нямаш ли няколко младежа из блока, да им дадеш по някой лев?

# 4 648
zigizagi ако телефона е дал дефект,до  3 дни след датата на продажбата им го върнеш са длъжни да го заменят с нов.

# 4 649
Към варненци:
бул. Цар Освободител 21
052 64 02 65
Според тях самите, съществува. Пробвай и тук:
Централен офис : Варна ул. Шар 1
т/ф: 052 603 024     е-поща: info@dragoirado.bg

На този номер отговарят някакви водолази Laughing(без майтап).Казаха,че им е писнало да търсят фирмата там и ако се свържа с тях да им кажа да си променят номерата в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт