?Въпроси всякакви?

• 1 868 464
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 725
Ето в тази тема в 4ужбинския обсъждаме кой тракер работи  и какви са на4ините от 4ужбина да се сваля( може би последните страници са с актуална информация) Peace

# 4 726
някакъв съвет за по-бързо възстановяване на изгубено обоняние и вкус, следствие на хрема ? Tired Sad

това да не усещам нищо ме влудява ooooh! .................

# 4 727
Момичета и момчета, кажете ми къде на компа да търся рутера за локалната ни мрежа? Искам да му сложа парола.

# 4 728
  • София
Момичета и момчета, кажете ми къде на компа да търся рутера за локалната ни мрежа? Искам да му сложа парола.
Анджи, да сложиш парола на самия рутер или да сложиш парола за уайърлеса, защото има разлика?
Ето тук има доста информация http://forum.spectrumnet.bg/showthread.php?t=380. Също така, настройките и достъпа до рутера можеш да намериш с гугъл, като в полето за търсене напишеш точния му модел  Peace.

# 4 729
  • Italia

Отваряш браузъра и пишеш 192.168.1.1. Стандартно почти всички рутери са на този адрес

# 4 730
Анджи, да сложиш парола на самия рутер или да сложиш парола за уайърлеса, защото има разлика?

Да заключа мрежата, за да я ползваме само у нас. Аз съм "боса по асфалта" на тази тема  Laughing
Ще рагледам линка, благодаря Simple Smile

NikolForAll, ще пробвам, мерси! Simple Smile

# 4 731
Да използвам момента, докато сте на тема компютри и компютърни технологии, да си повторя въпроса:
Иконките в старт-менюто, на декстопа и в лентата на задачите се трансформираха в линк-файлове  Rolling Eyes. Когато се опитам да отворя интернет-екплоъра, излиза "отвори или запази".
Сканирах с антивирусната, която не откри вируси. Ами сега?

# 4 732
Коя версия на Windows използваш? Ако може скрийн шот на екрана.  Peace
Ако си с WinXp, влез в Control Panel, икона Folder Options и сложи най-долу отметка в Double-click to open an item.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 17:19 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 4 733
Ако си с WinXp, влез в Control Panel, икона Folder Options и сложи най-долу отметка в Double-click to open an item.
С Виста съм, отметката я има там, където си посочила, ето и фотос

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 12:32 от Танцуваща с вълци

# 4 734
  • Italia

Control Panel>Folder Options> File Types
Потърси в списъка lnk. Маркираш го, натискаш advanced и махаш асоциацията open with IE

# 4 735

Control Panel>Folder Options> File Types
Потърси в списъка lnk. Маркираш го, натискаш advanced и махаш асоциацията open with IE
Това последното не го виждам  Rolling Eyes. Проблемът не е в  иконите на папките, защото тях ги отварям, а в тези на програмите - не мога да отворя нито една /на втория скрийн шот се вижда/. Възможно е да пиша пълни глупости, защото познанията ми в тази област са повече от ограничени.
Благодаря, че се отзовавате  Hug

# 4 736
Пробвай пак на същото място, само че избери Restore Default.
Странно наистина!  newsm78

# 4 737
Пробвах - пак нищо.
Не е пипано в настройките на лаптопа, това твърдя със сигурност, защото бях, когато детето забеляза промяната. Ей така от нищото се случи, затова пуснах и антивирусната да сканира. Сега, за да вляза в нета, отварям папка, и горе в прозорчето пиша нещо, и така директно ме препраща в Google Chrome, обаче към програмите нямам никакъв достъп /или поне аз не съм открила такъв/  Rolling Eyes.

# 4 738
  • София
Танцуваща с вълци, пробвай така:
Десен бутон върху кръгчето на стартбутона - Properties - Start menu - Customize - Use Default Settings - OK  Peace.

# 4 739
Танцуваща с вълци, пробвай така:
Десен бутон върху кръгчето на стартбутона - Properties - Start menu - Customize - Use Default Settings - OK  Peace.
Вени, благодаря, направих го, но няма промяна, освен това, че в същия прозорец дадох отметка на Google Chrome в "Покажи в старт-менюто като интернет линк" и по този начин се появи неговата си икона като зададен браузер, и вече поне мога да влизам в интернет  Rolling Eyes Hug

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 20:54 от Танцуваща с вълци

Общи условия

Активация на акаунт