?Въпроси всякакви?

• 1 865 783
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 785
Абе във входа имаме следния проблем - много котки! Пикат, акат, обаче две семейства продължават да ги хранят вътре и тва си е. Вече не се търпи, а те от дума не разбират. Какво да направим, за да ги прогоним?
полейте стълбите с белина.
Или с нещо миризливо - аз бях наслагала ароматизатори-елхички на площадката и не припарват.  Mr. Green
Един съсед през лятото беше посипал стълбите към първия етаж с нафталин  Sick- било против бълхи и котки. Наистина котките избягаха, но дойдоха после други.  ooooh!

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:50 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 4 786
  • Italia
Аромат на цитруси или оцет прогонва котките. Белината ги привлича Wink И нещо от гугъл:
Цитат
Във всеки зоомагазин се продава точно такъв специален спрей-който отблъсква от дадено място котето

# 4 787
. Белината ги привлича Wink

баси мазохистите са тогава котките  Laughing . даже не предполагах, че тази остра миризма би ги привлякла.

# 4 788
Моля ви дайте сайт, от който мога да си изтегля стари броеве на ДВ / Трябва ми 99 от 2002г.
Благодаря!

# 4 789
Моля ви дайте сайт, от който мога да си изтегля стари броеве на ДВ / Трябва ми 99 от 2002г.
Благодаря!
Ако ти е необходимо нещо конкретно от официалния раздел, мога да ти го изпратя като прикачен файл на електронната поща. Но не зная сайт с толкова стари броеве.

# 4 790
.... Но не зная сайт с толкова стари броеве.
[/b]

И на мен там ми е проблема  newsm78

# 4 791
Може ли когато си в неплатен отпуск да започнеш работа на друго място и то  с трудов договор?

И оше един такъв въпрос:
Може ли да ти се води двоен трудов стаж, т.е. имаш отработени 5 г. , но ти се водят 10г. И ако може в какви случаи се процедира така?

Трябваше в счетоводния подфорум да си задам въпросите вероятно newsm78 Имаше май такъв? Дано четат счетоводителите и тук Wink

# 4 792
  • Пловдив
Отчаяна съм, черно отчаяние. Търся "Хари Потър и философския камък" със СУБТИТРИ. Не понасям дублирани филми. Искам изпробван, да върви и събтитрите да са с добър тайминг. 4ти Хари потър тегля или е дублиран или субтитрите вървят на майна си. Моля! Помогнете на отчаяната си съфорумка.

# 4 793
  • София
Ех, мога ли да откажа като става дума за Хари Потър. Grinning Ся ше хвърля едно оЧо. Wink Български субтитри, нали?

# 4 794
  • Пловдив
Ех, мога ли да откажа като става дума за Хари Потър. Grinning Ся ше хвърля едно оЧо. Wink Български субтитри, нали?
Да, да, моля Praynig Гледай тайминга някъде по сцената където Х.П. получава писмото си от Хогуортс, веднага след това ми се разлитат субтитрите.

# 4 795
# 4 796
  • Пловдив
Благодаря, благодаря, регистрация имам Simple Smile сега отивам да тегля щастливо и да пускам най-накрая проклетия Х.П. от два дни ме мъчи.

# 4 797
kak da si svalia kirilica na telefona?  bouquet

# 4 798
Кой мобилен оператор има започва с 0890?

# 4 799
  • София
Кой мобилен оператор има започва с 0890?
Това мисля, че е Глобул-Фрог, но не съм 100% убедена.

Общи условия

Активация на акаунт