My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 203
  • 505
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
Добре де, аз доколкото виждам, в този контейнер за памперси, който съм поръчала памперсите си се пускат така, без допълнителна опаковка, а тези пликове са общи за контейнера, не за всеки памперс по отделно, или не съм права. Всъщност тази лента с торбички е за отделни памперси доколкото разбирам с преводача, а има ли торбички за контейнера само и как да ги търся

# 78
  • София
Някой може ли да ми каже какво се попълва в това поле    
Kartenprüfziffern, защото не ми го превежда преводача Hug

# 79
  • гр.Варна
трите последни цифри на гърба на картата

# 80
  • София
трите последни цифри на гърба на картата
Благодаря  bouquet

# 81
  • София
Много се извинявам, но се притеснвам да не бъркам нещо стигнах до там, където дава , че доставката за България е 15,95 и не знам какво да натисна, за да продължа Embarassed

# 82
Честита Нова година! Здраве и късмет !
Някой може ли да даде линк  за магазин, касов апарат и подобни играчки? Ако може и отзиви
Благодаря

# 83
Може ли един въпрос, как стоят нещата с по-големите неща, например количка тежаща 10кг с опаковка 12кг?възможно ли е да се изгуби по пътя?

# 84
Честита Нова година! Здраве и късмет !
Някой може ли да даде линк  за магазин, касов апарат и подобни играчки? Ако може и отзиви
Благодаря

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1430059  Peace

Може ли един въпрос, как стоят нещата с по-големите неща, например количка тежаща 10кг с опаковка 12кг?възможно ли е да се изгуби по пътя?

Вероятност да се изгуби има винаги , но дано не се случва често , според мен риска е много по малък ,отколкото в Ларедута примерно

# 85
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Честита Нова година и от мен на всички !
Здраве щастие и много късмет да ни следват в новата 2009 !
 http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1520210
Този център  изглежда интересен
Някой има ли подобен или някакви отзиви да сподели ?

# 86
  • София
Много се извинявам, но се притеснвам да не бъркам нещо стигнах до там, където дава , че доставката за България е 15,95 и не знам какво да натисна, за да продължа Embarassed

Рали, можеш ли да копнеш екрана (Print Screen и после Paste as New Image в Microsoft Photo Editor - това е Microsoft Office/ Microsoft Office Tools, записваш го и става jpg, който качваш в някой сайт за снимки, пускаш линк и така).  Peace Не мога да се сетя по памет къде какво натисках и трябва да видя прозореца.  Blush

# 87
  • София
ще опитам

# 88
  • София
 Ето подробна информация как се поръчва ralinikol

Ще се опитам нагледно да покажа стъпките на поръчката, дано се разбере.
1-ва стъпка - от кошницата  потвърждавате със бутона горе в дясно:

2-ра стъпка - тук преди да потвърдите адреса и артикулите, кликате горе в лентата, за да вкарате кода:

Въвеждате кода  и потвърждавате с бутона до него, след това с бутона под него:

3-та стъпка потвърждавате адреса и артикулите:

4-та стъпка - въвеждате данните на картата и потвърждавате с бутона:

При мене се получи малко по-различно, но следвах логиката на стъпките, които е посочила Танчето.  Peace (Tnx, Танчето!   bouquet )
[/quote]

# 89
Да попитам anelka119 от предният пост излизат 10.21  евро ДДС. Нали пише, че във всеки артикул има включено ДДС. Дали тази сума се плаща отделно?
т.е. цената, която плащаш 63.93 евро ли е /с отстъпката/?
или 63.93 евро + 10.21 евро?

Общи условия

Активация на акаунт