My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 205
  • 505
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз да ви съобщя, че нали вчера им писах по повод мейла с плащането по банков път и получих техен автоматичен отговор,че ще ми отговорят до 24 часа.Уви, минаха даже 27 часа и няма никакъв отговор.Имам поръчка от 31 декември, за която получих мейл на 2 януари и още не е тръгнала.Нещо много се бавят напоследък?!

Жасмин, аз поръчах основно Есприт и с.Оливър, те са с еднакво качество според мен.Поръчах и Том Тейлър, но от техните дрехи не съм възхитена, поне от купеното от тук.Ако въобще дойде нещо от тези поръчки ще видим.

# 256
жасмин,колко е голяма дьщеря ти?
ако може да ме ориентираш,якето дали `вьрви` по-голямо?

дьщеря ми е кьм 93-94 см,исках да порьчам 104 за другата година.сега има 92-98,дали има смисьл да го порьчвам?

Дъщеря ми е на 7 години, но е доста едричка, носи дрехи за 9-10 години. На нея определено не смея да й поръчвам по каталог, а само с мерене. Якето й е S по тийнейджърската номерация. Съжалявам, че не мога да те ориентирам.
Горе-долу размер 92-98 см. е за 2-3 годишни деца, а 104 см. май е за 3-4 годишни.
Но нека и други мами си кажат мнението.

Я, сега видях, че щерката ти е точно колкото сина ми - и той е на 1г.7м., но моят е по-едричък - вече е 96-97 см. и аз директно му поръчах блузи и панталони 104 см. Дори и да са му големи, винаги мога да му навия ръкавите, или да му подгъна крачолите, докато, ако са му точни, след един месец вече ще са му малки. Но за вас този размер може и да е голям.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 21:36 от Анонимен

# 257
  • гр.Варна
някой знае ли защо ми се изписва в последната колона от таблицата с цялата информация за поръчкат ето това Stornierung beauftragen в предната ми пишеше нещо за GLS

оле,да не го натиснеш -няма да получиш нищо ...Това ти е първия мейл,който получаваш-затова ,че са приели поръчката ти  Peace
Като получиш втория мейл ,че е тръгнала поръчката ти-тогава ще я има информацията за GLS

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 21:55 от marianik

# 258
  • гр.Варна
момичета , влизам преди малко в  mein konto  и забелязвам това : Detailansicht dieser Bestellung , че е активно
влезнах вътре и си видях поръчката в детайли .
появи се и надписа , че вече мога да сторнирам , а снощи такова нещо не открих
не съм го видяла  и днес  newsm78
въпроса ми е - възможноста за сторниране идва след обработката на поръчката ли ?
или още снощи когато съм я пуснала ?

Възможността за сторниране е след първия мейл,с който те уведомяват ,че са приели поръчката ти  Peace  и след като я обработят ,ще те информират,че е пратена .

# 259
  • София
някой знае ли защо ми се изписва в последната колона от таблицата с цялата информация за поръчкат ето това Stornierung beauftragen в предната ми пишеше нещо за GLS

оле,да не го натиснеш -няма да получиш нищо ...Това ти е първия мейл,който получаваш-затова ,че са приели поръчката ти  Peace
Като получиш втория мейл ,че е тръгнала поръчката ти-тогава ще я има информацията за GLS

Аз го натисках Laughing,но излязоха два бутона за потвърждение и за отказ и избрах за отказ и сега всичко си е както преди да натискам.Дано не съм оплескала нещо де newsm78

# 260
marianik - благодаря за пореден път .
anelka119 , ние двете с теб сме на едно Дередже / дет се вика / относно поръчките Laughing
и моята е до там с надписа за сторниране / но аз не го натиснах въпреки че ме човъркаше от вътре  Laughing /
надявам се утре да видим вече зелената отметка , тоест , че са я предали на GLS
аз нямам Имейл , миналия път пак нямах - нещо не искат хич да ми пишат - те дори не са ми писали въобще ooooh!

# 261
poli_ , да не ти е в mail.bg пощата?
Ако можеш си я смени.На много места е пробемна.Аз затова питах.Сигурно и тук е така.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 23:11 от cvetomir@

# 262
poli_ , да не ти е в mail.bg пощата?
да ! там  Rolling Eyes

# 263
а на вас кои са ви пощите освен abv  Tired , та  чак и кодове ви пращат  Tired
има ли някой , който е в mail.bg  и да получава Имейли след поръчките си ?

# 264
  • Sofia
Моята поща е в yahoo.
На мен ми пратиха потвърдителен и-мейл, но в майн конто положението е същото като при вас.
За дрешките - аз съм голям фен на Есприт и С'оливър , но поръчах и някои неща на Санетта и ми харесаха, до сега не бях попадала на тази марка.

# 265
  • софия
а на вас кои са ви пощите освен abv  Tired , та  чак и кодове ви пращат  Tired
Да не ти е отишъл в спама? Веднъж като кажеш, че не е, ще ти идва в инбокса.

# 266
в mail.bg  беше предишната ми порьчка,мейл така и не получих.на него не пращат и оферти.

в abv,винаги получавам мейл.

# 267
  • София
Моята поща е в gmail (google).  Peace Мейлове от My Toys получавам, кодове засега - не.  Sad Евентуално ако вчера са ми пратили  Joy , че бях на n на брой купони за Иванов ден - прибрах се към 1-2 посред нощ и не съм си проверявала пощите  Embarassed , а от работата са ни забранени протоколите и няма как.  Hug

# 268
сега видях,че за порьчката ми от 29.12 в потвьрдителния мейл пише - `Wenn Sie damit einverstanden sind, �berweisen Sie bitte den Betrag in H�he von    255,15 EUR bis zum 04.01.2009 auf folgendes Konto:`

някой плащал ли е с банков превод?а то май вече и банков превод не мога да направя,пише до 04.01  newsm78

# 269
  • София
И моята е в mail.bg направих поръчка в неделя и още нямам отговор, а пишеше, че ще пратят пейл до час Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт