Новата година дойде! През АПРИЛ да гушнем бебчетата малки!

• 17 322
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен  Simple Smile

Жабче честит рожден ден !!! newsm59
Пожелавам ти здраве, да бъдеш много обичана и много, много щастлива, а пролетта да те дари с най-прекрасните бебки на света   bouquet

Честит имен ден и на всички, които празнуват днес  Simple Smile

Emanuella88 знаеш ли кои са дните на отворените врати в Токуда и Св.София, аз май натам съм се ориентирала да направя по-сериозни проучвания за раждане ЖЗ Praynig

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 12:13 от sharlot

# 196
[color=red]Жабче, Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и две здрави и обичани бебчета напролет!
Честит празник и на всички именници!
[/size][/color][/size][/color]

Мария, благодаря за лекциите!

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 12:17 от suny78

# 197
Е добре де ами ако тези контракции не са болезнени и са през няколко дена да взимам ли някакви хапчета или не  Rolling Eyes Май ще е най- добре да питам АГ  Simple Smile
дано само това да не е нещо лошо което може да навреди на бебка  Praynig

# 198
  • Някъде там...
Няма да навреди на бебето по никакъв начин. Напълно нрмално е да имаш по 1-3 контракции на ден и това не бива да те притеснява.  Peace Ако станат по-начесто говори с лекаря ти, ще ти изпише магнезий.
Аз имам дни с по 30 сигурно... отделно нямам ден, в който да имам под 10, а съм на лекарства. Така че не се притеснявай.

# 199
  • София
Жабче, Ч.Р.Д и от мен! След толкова много и толкова прекрасни пожелания нямам какво много да допълня, пожелавам ти и аз само щастие оттук нататък, леко и безпроблемно добутване докрая и на пролет да гушнеш двойната си радост!

Аз имам ужасно много работа, затова няма да се включа по темата с болежките и оплакванията  Mr. Green, желая ви просто да нямате повече такива и да си пишем само хубави неща тук.
Отсъствието на Деичка ме безпокои. Sad

За срещичката, остана ли варианта - Оливс - Графа /срещу колоните/, НЕДЕЛЯ, 11.12, ОТ 14 часа? Rolling Eyes

# 200
Само се моля да дойде края на януари месец да свършвам с работата вече че нямам сили  Confused и в тоя студ
И аз за това се моля, да идва по-бързо. Мислех до последно да ходя на работа, но вече смятам да си взема от 1 февруари болничен 1 мес. и после от 1 март в майчински.
Понеже предния път работих до последно, даже и след като бях излязла в майчински, не мислех, че този път ще ми е толкова тежко, но наистина нервите и напрежението на работа ми идват в повече Tired
Да ви питам-може ли от магнезия да ме боли глава? Докато не пих 1 месец магнезий (мислех, че магнерича ми е свършил, а след като си купи магнерот намерих цяла кутийка магнерич Crazy) се чувствах добре-нямах кръвно и не ме болеше глава, но пък много ми се втвърдяваше корема. Като почнах магнерота започна да ме боли и глава, и мускулни трампи получавам и пак си имам втвърдяване на корема. Вече съвсем се обърках, почнах да пия пак Магнерич 3 пъти по 1, заради кръвното, да видим как ще съм Twisted Evil

# 201
Привет мами и от мен
Жабче- чеснин рожден ден, много здраве и щастие и на пролет да си горда мама на две  пухкави бебки!
Честит имен ден на всички празнуващи!
Като ви чета то маи ,маи и аз ще да съм в кюпа с контракциите- снощи едно страхотно напрежение в корема имах чувството че ще експлоадирам,няма заспиване и бебко кото се разбушува, направо ужас. Как съм заспала не знам но тази сутрин съм уж по добре!
хайде лек и усмихнат ден

# 202
  • Пловдив
Сърдечни благодарности на Мария   bouquet

# 203
Жабче мерси за успокоението  Hug аз незнаех че това са контракции защото си мислех че те са болезнени, но поне е добре  че са доста на рядко има и дни в които нямам въобще  Simple Smile
very nice и аз като теб ще спра работа от началото на февруари само че ще си взема платен отпуск 2 седмици и след това в болнични да не ми пада много майчинството  Sunglasses

# 204
Мария благодаря за лекциите  Simple Smile

# 205
Жабче,честит рожден ден!Присъединявам се към пожеланията на всички момичета!
Бъди жива и здрава и нека напролет се радваш на хубави и послушни бебки!

На всички именници:Честит празник  bouquet!

# 206
Хайде, пак да пиша. Стърчащ десен среден натисна Пауара на клавиатурата и ... ум патки пасе.
Жабче, да те споходи твоето щастие под формата на две прекрасни живи и здрави госпожици през тази година от живота си! Здравето, късметът и обичта да са твои другарчета занапред!    newsm59 newsm51
Честит празник на всички, които си имат домашни поводи в днешния празничен ден!
Яника, Дрийм, лежете и дано следващото посещение в болницата да бъде най-рано след първа пролет.  Hug
Реа, да те гледат много добре в МД. На 10-тия етаж Димитрова, Чернев и щурият д-р Хранов Simple Smile са добри специалисти. Дано да имаш късмет и те да направят всичко, зависещо от тях.  Hug
ВериНайс, не знам дали е от Магнезия главобола ти. Днес и аз имам от това удоволствие. Магнезий си папкам от доста време.  
Аничка, благодаря за линковете. Заради черния цвят на готините бодита все още съм в дилема, а и благоверният не е много възхитен въпреки удоволствието, с което слуша подобна музика. Йо-Йо, пиши къде е този магазин, когато ти остане време. Може някоя по-любима група да се появи на пазара, пък и в червеничко нещо (за мой ужасТ) Simple Smile.
Олче, и аз да ти кажа колко ти се радвам за преместването в къщичка въпреки сгъстения график, който ви предстои.

Вчера се уредих с първото си схващане на крака. Събудих се без да мога да си обърна крака на контрашпиц. Събудих и другарчето и с негова помощ отблокирахме спазъма. Сега още ме боли, но така ще бъде.  

Тези, които сте на парно - радиаторите греят ли ви? Пуснала съм парното на мах, а радиаторът едва е отвърнал температурата. Сетиха се кога да ни вкарат в газови маневри.  Confused

# 207
Здравейте честит имен и рожден ден на всички празнуващи.Пожелавам ви само да сте мн здрави,защото сега това е най-важното за нас.Доста отдавна не съм ви писала и са ми се събрали доста въпроси.Първо да ви се похваля,и аз вече съм в отбора на тези,които не ходят на работа.И се чувствам страхотно. PartyМислех че ще ми е скучно,но за сега съм супер(особен но в това студено време дето е навън).Мисля да започвам редовни посещения на училището на "9месеца",ако някой си търси компания за там,аз съм на линия newsm10.Та сега към въпросчетата ми:

Видях че сте накупи доста дрешки,които са мн сладурски.И аз знам че трябва да 100%памук и такива съм си хареса.Обаче проблема ми е друг.Вие какви дрешки взимате:зимни или летни?Нещо пролетни не мога да намеря.а пък май точно такива ще ни трябват.Ако взема зимни,а е топло ще го сваря детото,или обратното.Посъветвай те ме вие.

no name искам да те питам за креватчето(ако не е тайна разбира се).Аз съм си харесала същото.Ти на каква цена и от къде го взе?

Момичета вие мислихте ли вече за лични лекари на бебоците?Аз се бях насочила към една от поликлиниката в квартала,но като отидох тя леко ми намекна,че има мн пациенти и мн да не разчитам че ще идва вкъщи,и да си намеря някой по-свободен. ooooh!

Еми това е от мен.Ще съм благодарна на всички за отговорите.Приятен ден и по-малко болежки newsm51

# 208
Здравейте сладурани!Жабче,Честит рожден ден !желая ти цялото щастие на земята и към края на месец март да си гушкаш невероятните Жабченца!
Честит имен ден на всички празнуващи,и те да са живи и здрави!

Мария би ли ги пратила и на мен?

Лек ден на всички и без болежки!

# 209
  • Лудогорието
Мила жабче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Желая да ти се случват най-прекрасните неща на света, здраве на теб и твоето семейство /да не забравяме и двете попови лъжички  Wink /.
Аз от няколко вечери насам имам едни кратковременни усещания все едно ще ми идва-напрежение в корема, без болка. Трябва да са контракции  newsm78 Все още не им се шашкам, но ще питам док. следващия път.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА ИМЕННИЦИТЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт