Oriflame - Каталог 1 - 2009 година

• 27 549
  • 347
  •   1
Отговори
# 105
момичета искам да ви питам за бизнес програмата,значи в поръчката през каталог 1 нищо не трябва да поръчам, а през каталог 2 да напиша този код на бизнес програмата за да получа парфюма така ли  newsm78

# 106
през каталог 1 правиш 100БТ- лични обаче! и в катлаог 2 пишеш кода Peace

# 107
може ли линк към въпросната 4анта която обсъждате ?

# 108
# 109
  • Стара Загора

Аз имах поръчана малката. На каталога изглеждаше по-голяма, но иначе е хубава.

# 110
според мен се събира формат А4, поне орифлеймските ми листа и тн се събират вътре, каталози се носят спокойно, поръчки- чудна е, единствено не ми хареса че ципа трудно работи, това е след еднодневно носене Laughing и чантичката е удобна

# 111
  • Стара Загора
според мен се събира формат А4, поне орифлеймските ми листа и тн се събират вътре, каталози се носят спокойно, поръчки- чудна е, единствено не ми хареса че ципа трудно работи, това е след еднодневно носене Laughing и чантичката е удобна

Голямата може, но малката няма как да събере формат А4 аз за нея говорих.  Laughing

# 112
Чантата я видях вчера на представянето на продуктите тук - чудна е  Crazy
Искаше ми се да си я прибера. Пуснах поръчка - вторник ще е в мен, поръчах си и козметичната чантичка dance Crazy
Поръчах и пълнителя с перлите - на изгодна цена е и разни други работи. Чак не мога да схвана логиката  newsm78 - пълнителя е намален и сега е на 13.90, а самата кутия с перлите е 29.90, по 25г са и двете, само кутийката ли струва 16 лв. Не, че не е по-удобно и по-готино в кутията, но щом са намалили пълнителя, да бяха намалили и другите Simple Smile Както и да е - те си знаят  Peace
Нали ще имам нова чанта, не мога да мисля сега и за перлите  #Milti

# 113
кутията е много практична- ако ползваш само от пълнител четката минава през 4-5 перли, докато в кутията преминаваш през тройно повече, цветовете се смесват много по- добре и тн Wink а самите перли бяха намалени през 16 или 17 каталог Peace

# 114
кутията е много практична- ако ползваш само от пълнител четката минава през 4-5 перли, докато в кутията преминаваш през тройно повече, цветовете се смесват много по- добре и тн Wink а самите перли бяха намалени през 16 или 17 каталог Peace
Да, ясно ми е, че кутийката е много практична, но просто ми се струва огромна разликата, все пак можеш да си ги присипиш в друга кутия от пълнителя, че за това ми е странно, а иначе помня че бяха намалени Peace

# 115
  • Стара Загора
http://www.oriflame.bg/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml … ;fromWhere=search

Това е новата тоалетна вода Delight.

# 116
Момичета, искам да попитам дали сте използвали терапията за коса за къдрици без отмиване в синя опаковка, въпроса ми дали действа като маска или е само за оформяне.

# 117
ще има мини каталог от 12-ти януари до 1-ви феврури smile3501
дано да има хубави неща  smile3503

# 118
Ще има нов мини каталог от 12 януари до 1 февруари.

# 119
Изпреварили са ме вече, а кога ще го пускат в сайта. Thinkingна 12 ли?

Общи условия

Активация на акаунт