Вип брадър-3

• 99 005
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 240
                        Sick и от мен. Даже  Sick Sick Sick .
Това пък какво е? Друго си е Азис да друсне шкембе или Десислава да мята ци.и на екрана. Всички ние сме длъжници на тези сестри и лекар и мисля, че най-тъпото, което може да се направи е да се сложат такива емотикони при споменаването им.
Сори за спама, ама сме ба ти племето  ooooh!
                           Когато Азис тръгне да престъпва законите в чужди държави, може да реша, че не искам да го гледам повече. Но да, престъпници не ща да гледам  Stop , па било то и благотворително  Whistling. Колкото до това, което им дължа - дала съм твърде много, много много повече, отколкото те някога ще заслужат. Кой каквото иска си прави по света, но като стъпи на българска земя ние го оправдаваме. Да, *бати племето сме! На теб най-вероятно ти се иска и невинния убиец от Франция да влезе? А какво ще кажеш за оня пич, дето сега се опитваме да го освободим - да, същия, с 400-те кг наркотици. М?

# 241
  • 7800
Запис.  Embarassed

# 242
Запис  Mr. Green

# 243
  • На морето!
                        Sick и от мен. Даже  Sick Sick Sick .
Това пък какво е? Друго си е Азис да друсне шкембе или Десислава да мята ци.и на екрана. Всички ние сме длъжници на тези сестри и лекар и мисля, че най-тъпото, което може да се направи е да се сложат такива емотикони при споменаването им.
Сори за спама, ама сме ба ти племето  ooooh!
                           Когато Азис тръгне да престъпва законите в чужди държави, може да реша, че не искам да го гледам повече. Но да, престъпници не ща да гледам  Stop , па било то и благотворително  Whistling. Колкото до това, което им дължа - дала съм твърде много, много много повече, отколкото те някога ще заслужат. Кой каквото иска си прави по света, но като стъпи на българска земя ние го оправдаваме. Да, *бати племето сме! На теб най-вероятно ти се иска и невинния убиец от Франция да влезе? А какво ще кажеш за оня пич, дето сега се опитваме да го освободим - да, същия, с 400-те кг наркотици. М?
Да разбирам, че ти ги осъждаш като виновни ли? И може би харесваш методите на наказание в либийските затвори?  ooooh! Наистина спирам да спамя вече.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 18:37 от Menina

# 244
...Да разбирам, че ти ги осъждаш като виновни ли? И може би харесваш методите на наказание в либийските затвори?  ooooh! Наистина спирам да спамя вече...
                      Аз не съм никоя, за да ги съдя. Но който има това право не ги намери за невинни - напротив, бяха осъдени. За теб те невинни ли са? Пфу, и спамър станах... По темата - не им е мястото във ВИП-а  (на нито един от тях).

# 245
Колко участника са вече известни?
Гала, мед.сестрата, мис България?
Други?

# 246
Камен Во, Данчо Караджов?

# 247
Скукаааа
Колко участника са вече известни?
Гала, мед.сестрата, мис България?
Други?
Коя Мис България? Като се сета колко са интересни всичките, ще са си постоянно в Господари на ефира.
Трябва да поканят Дани Панчев. Той не е ВИП , но покрай ББ4 стана известен, ще е по забавен от до тук изредените.

# 248
  • На земята, която е всъщност звезда.
Емил Кошлуков е сигурен, спряга се и Ангел Бончев

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 14:15 от вселена

# 249
Виж заа Кошлуков съм с двете ръце ЗА.

# 250
of оффффффффф
тоя пък Кошлуков , повече е медийна звезда отколкото депутат..само обикаля по тв-тата то не беше в Сблъсък,Пирамида,Азис.......той пък с какво ново ще ни каже

# 251
  • На земята, която е всъщност звезда.
Изборите наближават... Laughing Мисля че ще е интересен.

# 252
Te пък едни ВИП-ове....

# 253
Тази, която ще изберат тия дни.

# 254
  • Ботевград
Виж заа Кошлуков съм с двете ръце ЗА.
Супер, аз също  Hug
Дано да влезе.

Софи Маринова и Устата във Vip Brother 3
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_799093363

ХАйде и УСтата на линия  Grinning