ЯНУАРСКИ бебчета се появяват и дома ни те развеселяват!

• 14 357
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА!  Hug

И честита празник на всички, както и специално на имениците!   bouquet

На мен утре ми е термина според доки и съм на запис на тонове. Сега като слушам как ви бъркат насилствено се чудя дали да и разрешавам да ме преглежда вагинално, ако реши...  newsm78 Уж е свястна, ама като гледам и другите свестни какви ги вършат... Аз съм с един пръст разкритие отпреди 36-та седмица, но оттогава не са ме преглеждали. Днес уж съм малко по-спокойна и съм решила, че детето най-добре си знае кога да се роди  Praynig и се надявам да е скоро, за да не започна да ес притеснявам. Не че цяла нощ не съм се ослушвала, защото ме наболяваше корема, ама сега нищо ми няма... Днес е хубав ден да се помоля, нали е Богоявление  Praynig

# 211
честито Богоявление,мили мами-да ни донесе много топлина и сила! Heart Eyes
честито на всички малки и големи именници! Grinning
И честито щастие на новите мами-като си помисля колко радост и бъдеще има в нашата тема,ние май можем  наистина да спасим света... Peace
[/color]

# 212
здравейте,
честито на всички именици!!!!!!!!
честити бебчета на новите майки!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
като гледам всеки ден имаме нови попълнения Wink
ние сме добре,на врабчо му падна пъпчето днес newsm44 newsm44,а аз след малко отивам да ми махнат конците Heart Eyes Heart Eyes-вече сме си самостоятелни Laughing
Дари имат варицела в яслата,много ме е страх за бебето,дано да ни се размине Praynig Praynig Praynig

# 213
Забравих да честитя на имениците  ooooh!
Соня, благодаря за инфото! Да, наистина си беше ужасен този преглед и аз много се учудих, защото предните за разкритие не бяха така болезнени. А то какво било...
Лено, моят съвет е, ако се налага вагинален преглед, просто да откажеш тази екстра. Питай какво смята да ти прави, кажи какво си чула и предупреди, че отказваш манипулацията. Обидна е!
За довечера съм си принтирала един план за раждане и смятам да го дискутираме подробно, за да няма повече изненади. А и тя да е наясно какво очаквам аз.

# 214
Честити ни нови бебенца,да са живи,здрави и много послушни,а на мамите бързо възстановяване и по скорошно завръщане в къщи smile3525
Честит празник на всички именници,със здраве да си носите името!
Дони,благодарности за хороскопа Hug
[/size][/color]

# 215
Честити бебоци на Маргарита, Щурчо и Гери !!!

Честито и на именниците!

Мим, ти изглеждаш като нераждала бе, как го направи този номер? Shocked
Аз съм такъв тулуп ooooh!

Киша, изолирайте я Дари ако можете, да не ходи на градина, Калоян се разболя 2 месеца след като пламна групата им, ако го бяхме спрели веднага щеше да го подмине вероятно, но пък нямаше кой да го гледа...

Иначе варицелата е силно заразна...

Дони, благодаря за баенето Grinning
щипнах я по бузите от теб Simple Smile

...и не на последно място, честит първи месец на Никола!!! Grinning

# 216
  • Русе
Честито на всички именници днес!

Снощи имах "менструални болки" и напрежение в кръста, та се постреснах да не взема да тръгна да раждам Shocked По-добре ще е утре, че да кръстим бебето Ива и веднъж завинаги да решим тази дилема. Днес реших да се пораздвижа, че 2 дни не съм си подавала носа навън. Тук продължава да вали, само да не затрупа като миналата година Mr. Green Ходих да плащам сметки, редих се на 3 опашки само от пенсионери и никой не се сеща да ти отстъпи ред Crossing Arms После се отбих до бебешкия магазин и купих повивалник- от онези твърдите, дето са най-стабилни. Нашата кошара е от сгъваемите и си има нещо като повивалник, но ми се струва паянтово, пък и не ме очарова идеята да я повивам върху кошарката, като чета как пишкат след баня..

# 217
Zozima, и аз така си мислех - да откажа, въпреки че преди разказите ви едва ли не щях да я моля да ме провери и си представях как изведнъж ми казва "абе момиче, ти си с 8 см разкритие, нищо ли не си усетила, я бързо си носи багажа"  Joy  Ама сега май ще гледам да ми се размине  Laughing А за плана за раждане - и аз бая се чудя дали да не го обсъдя с нея, ама нещо от някои коментари, които е правила ми се струва, че не е чак толкова напредничава и да не взема да оплескам нещо... Ще помисля още малко  newsm78

# 218
Честити бебчета на Маргарита 13, Щурчо и Гери Мери!   Hug
МиМ, изглеждаш страхотно! newsm10
 Мен днес страшно ме боли кръстът  Sad, надявам се обаче да не тръгна да раждам ( поне не на Йордановден и на Ивановден).

# 219
Честито на Гери!!! Ама бива ли така... ние сме с еднакъв термин и сме последните!!! Само аз ли ще съм си накрая във форума  Joy 

# 220
Току що прочетох в Продавалника, че имаме още едно бебе- Росен- на Дочка. Не пише подробности кога се е родил, а и тя отдавна не е влизала при нас, но да й е жив и здрав и много да  радва мама, тате и кака Инес  bouquet

# 221
Честито на всички именници!!!Да им е живо и здраво името!

Честито на новите мами,много здраве и радост и бързо възстановяване!

Тъй като гледам този бебевалеж,чак взех да се притеснявам ,а имам още 2 седмици до термин

# 222
Ето ни и нас Simple Smile
Сияна се роди на 30.12.2008 - не можа да дочака новата година Simple Smile
Сега сме вкъщи - кърмим се упорито и се радваме на малко съкровище Simple Smile

# 223
  • София
Абе то и рожденичка сме имали днес - 4baby, да е жива и здрава. newsm59
Артекса, покажи снимки на госпожицата да я видим Simple Smile
Мацки, аз направих следващата тема, но дайте идея за заглавие. Всички промени съм ги правила директно там.
 Е, днес без бебе ли останахме или още не сме разбрали newsm78

# 224
  • софия
Честити бебчета на Маргарита,Щурчо,Гери и Дочка!!!!!!!!!!!!!!!

Честито на всички инменници!Да им е живо и здраво името!

Общи условия

Активация на акаунт