ЯНУАРСКИ бебчета се появяват и дома ни те развеселяват!

• 14 318
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
За заглавие например:Сняг се сипе на парцалки и множат се януарчетата малки

или пък:Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи.

# 226
привет и от мен...днес доки видя срамните устни на госпожицата, та вече сме на 100% сигурни че Катерина ще си е Катерина...само ми каза, че ми бил малко стеснен таза, но въпреки това се опитвало първо нормално...ама аз съм спокойна, щото и при майка ми е била така, пък и двамата ни е родила нормално, даже мен като второ от изтичането на водите(от които се е събудила) до раждането ми е минал само около час...

честит празник на всички празнуващи!!!

# 227
# 228
Голяма хубавица малката Сияна!пу-пу Grinning

# 229

Ама те май нашите мъжлета се паникьосват повече от нас   #Crazy

А аз де се отчета преди малко се върнах от запис на тоновете.Беше ми за първи път и ми беше доста странно с тия колани дето те връзват.
Бебка се чуства добри в мен и бяха отчетени малко контракции, които дори аз не усетих.
Доки каза ,че другата седмица съвсем спокойно може ,ако беба пожелае да излиза.
В момента е 2850 гр, но от предишния път около месец е натдала само с 200 гр и ми се стори малко, но им нямам много вяра на ехографите.
Отложихме гинекологичния преглед, защото беба си се чуства добре и да не я мъчим.А на мен така ми олекна.

# 230

Честито на всички празнуващи днес и на всички техни близки!

Честита първа месечинка на юнак Никола, да расте весело и послушно дете, с малко колики и повече усмивки за мама и тате. Hug

# 231
сега се сетих, нали листата, на които ни пише данните вече са си у нас...та да ви питам за вашите размери на таза...

моите сa:
d. sp. 24
d. tr. 30
c. ext. 18

и ми пише общостеснен таз...

# 232
Артекса, голямо пухче си имаш!  Hug
Лорини, нищо не мога да разбера от картона,докторът не е писал с ръцете си.
 Мен продължава ужасно да ме боли кръстът, досега лежах, сега пак отивам. А като ставам, докато се раздвижа  Cry, леле- мале

# 233
  • София
Здравейте момичета да дам отчет и аз на 29.12.2008 се роди дъщеря ми Моника с мерки 3650гр. и 52см.Честито на всички мамчета,който между временно се сдобиха с рожби.Да са им живи и здрави.

# 234
Артекса, Цвети, честити беборанки!!!   bouquet

Артекса, много готина госпожицата и с буйна прическа Simple Smile

Аз съм ЗА това заглавие Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи

# 235
  • софия
Лорини,до колкото имам спомени от обясненията на приятелката ми, която е завършила за акушерка,последният размер е най-важен и когато той е под 20 говорим за тесен таз,но лекарите си знаят най добре

Честито бебче на Цвети!!!!!!!!!!!

http://docs.google.com/View?docid=dftgmt2v_2xpbwpqgw Това е линк към списак за болницата.Прати ми го Данче, която ражда в Шейново

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:39 от irko

# 236
За заглавие аз съм за Сняг се сипе на парцалки и множат се януарчетата малки, защото моето юначе хич не се е разбързало  Mr. Green

# 237
  • София
Ох, с тая криза дето я говорят, май май  Кой от студ не се бои?Януарчето.......и бърза да се появи

е актуално...Как ще я караме, дано се рамине бързо Praynig
Цвети, честита ти принцеса Hug

# 238
4ЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИ4КИТЕ!
4ЕСТИТО И НА ВСИ4КИ ИМЕННИЦИ!

ние сме си в къщи от няколко дни,опитваме се да се справяме ама шоуто е пълно Crazyпо-късно 6те ка4а и снимки

# 239
Рокси, опитвам се да си представя какво е с две накуп, дано има кой да ти помага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт