Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са астрологичните прогнози за деца, родени на 15-ти, 16-ти и 19-ти януари?
Защо майките къпят бебетата вечер?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са астрологичните прогнози за деца, родени на 15-ти, 16-ти и 19-ти януари?
За децата, родени на 15-ти януари, се казва, че ще бъдат независими и упорити със силно въображение и нетрадиционно мислене. За децата, родени на 16-ти януари, се споменава тяхната склонност към високомерие и способности за връзка с невидимия свят. За децата, родени на 19-ти януари, се казва, че ще бъдат перфекционисти в организирането и биха били отлични в професии като хотелиерство или администрация.
-
Защо майките къпят бебетата вечер?
-
При цезарово сечение поставяте ли торбички с пясък или лед върху корема? Не е ли това неудобно и болезнено след операцията?
-
Какви са ползите от къпането на бебето вечер?

Микробиологията ми е чиста, което много ме съмнява с това течение
Следобяд съм на преглед да видим какво се случва с бебчо (и дали още е мъж) и колко е пораснал, че аз от 17.12 не съм преглеждана... Вчера четох списъка за Шейново ама има неща, които не смятам да нося като помпата например. Кажете според вас има ли друго излишно.

Предният път се разминах без шевове, ама сега мъжът се очертава по-голям, че и главата все голяма я изкарват
досега качих 10 кила, хич не ми се ще да му отпускам края, незнам бебо ли има по-големи нужди или аз от затъпяване ям по сто пъти на ден 
Да им е живо и здраво името !!!
Та Мартин се стресна и сега ще го носи на ремонт, отделно и допълнителен акумулатор ще му слага...

както всички останали.