Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
-
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
-
Какви са мненията за сателитната чиния и различните телевизионни програми?
-
Какво се споделя за поста и религиозните празници?
свила съм се тук на топло под юргана и наваксвам четейки ....в момента разсъждавам над темата салах и американската 65 жена и нейните думи и твоите раираните кифли от онзи ден с пилешко и пикантни зеленчуци.......чак вкуса им усещам пък и откак последно четох вие сте започнали новата тема
много сте бързи не може да Ви насмогне човек
утре ще ставам в 6,30 и няма да мога да ви чета
,и на работа не мога да сложа чат програми,голяма компания са ,всичко се контролира,много е смешно както си работя и току виждам как мишока ми бяга и сам се мести по десктопа
, говорим си само през ноща за по един час ,през другото време е заровен в книгите ,радвам се като виждам колко е амбициран, хмммм я чакай да го проверя къде е ? .........сега ми хрумна да не е забегнал и да е изоставил правото
......и после си лягам че две не виждам,лека нощ да спите в кош
още малко търпени всичко да свърши.
Чакаме те да разказваш какъв специалитет приготвихте с малките готвачи.
( на какво е готов човек за малко мир в къщи
Загрозявала фасадата на тъпата сграда
и дори климатик не дават....айде да не коментирам френските ..Да! Преди гредах телевизия от Телевизор Бг...ама беше безплатно-сега е платено...Еми-плащам,нямам избор,но поне качеството е добро при мен....
(представете си го, че още не знам да слагам картинки